Technology fan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Καταρχήν είναι σαν να μας λες. πάρτε το πρόβλημα, μάθετε τι λέει και λύστε το.. Τι θέλεις να κάνεις και σε εμποδίζει το matlab? Σε ψευδοκώδικα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις?? Εξήγησε μας τι θέλεις να κάνεις για να σε βοηθήσουμε. Δε ξέρω για τους άλλους αλλα εγω δε ξέρω τι σημαίνει περιβάλλουσα! Πες μας (ή τουλάχιστον σε μένα) με τα πιο απλά λόγια τι θέλεις... Φιλικά!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καταρχήν είναι σαν να μας λες. πάρτε το πρόβλημα, μάθετε τι λέει και λύστε το.. Τι θέλεις να κάνεις και σε εμποδίζει το matlab? Σε ψευδοκώδικα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις?? Εξήγησε μας τι θέλεις να κάνεις για να σε βοηθήσουμε. Δε ξέρω για τους άλλους αλλα εγω δε ξέρω τι σημαίνει περιβάλλουσα! Πες μας (ή τουλάχιστον σε μένα) με τα πιο απλά λόγια τι θέλεις... Φιλικά! Με προλαβες!
vricks Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ρωτας για να παρεις ετοιμο τον κωδικα η για βοηθεια. Δεν ειναι κακο αλλα θα σου προτεινα να κατεβασεις μερικα e-books (υπαρχουν πολλα σε ελληνικα και αγγλικα) να τα διαβασεις και να παρεις τις πληροφοριες που θελεις μαζι με γνωσεις. Αυτεσ ειναι οι συμβουλες μου ! Καλη Τυχη
Tablet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ρωταω για για την λυση διοτι δεν ειναι η ειδικοτητα μου το matlab ουτε θα γινει ποτε ενα μαθημα ειναι για να συμπληρωσω καποιες διδακτικες μοναδες να παρω το πτυχιο μου.Εγω κατασκευαστης μουσικων οργανων σπουδαζω(εδω δεν κανουμε autocad σκεφτητε) τωρα σε τι θα μου χρησιμευσει το matlab ενας θεος ξερει ειναι το κλασσικο ελληνικο ΑΚΥΡΟ προγραμμα σπουδων που αντι να ασχοληθεις μονο με την ειδικότητα σου και οτι εχει σχεση μ'αυτη , σου βάζουν και χιλιες δυο βλακεις για να γεμιζει το προγραμμα..Τεσπα..Οποιος ψηνεται ας βοηθησει με οποιονδηποτε τροπο νομιζει δεν ζηταω ετοιμα πραγματα μια συννενοηση-καθοδηγηση ζηταω και απο τηλ και απο msn και απο οτιδηποτε. Οσο αφορα την περιβαλλουσα
Tablet Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Mπορει εστω κανεις να μου πει κανα site που ασχολειται με προγραμματισμο γενικοτερα να ρωτησω μπας και βγαλω καμια ακρη?
xania4ever Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 http://www.freestuff.gr http://www.dotnetzone.gr http://www.kluid.com/mlib/viewforum.php?f=13 Κάνε και ενα search φίλε μπορείς να βρείς κι άλλα...
playhouse89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Γεια σας.Εχω μια εργασια ασυρματες επικοινωνιες και θέλω να φτιαξω εναν αλγοριθμο που θα υπλογιζει την πολωση κυματων, τον οποιο πρεπει να υλοποιησω σε matlab. Εχω κανει τον αλγοριθμο αλλα δεν εχω ιδεα απο matlab θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ξεκίνα να διαβάζεις και όπου θες βοήθεια εδώ είμαστε.
playhouse89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Βασικα να ρωτησω μερικα πραγματα αν μπορειτε να με βοηθησετε.Θελω να γραψω οτι οσα ειναι περιττα πολλαπλασια του π/2 π.χ.Αυτο εχω σκεφτει να το κανω με επαναληψη με μια for δηλαδη, αλλα μηπως υπαρχει καποια ετοιμη συναρτηση?αυτο ειναι το βασικο μου θεμα.Αν ξερετε κανενα καλο free e-book για να διαβασω να μου πει.Ευχαριστω πολυ.
Technology fan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Βασικα να ρωτησω μερικα πραγματα αν μπορειτε να με βοηθησετε.Θελω να γραψω οτι οσα ειναι περιττα πολλαπλασια του π/2 π.χ.Αυτο εχω σκεφτει να το κανω με επαναληψη με μια for δηλαδη, αλλα μηπως υπαρχει καποια ετοιμη συναρτηση?αυτο ειναι το βασικο μου θεμα.Αν ξερετε κανενα καλο free e-book για να διαβασω να μου πει.Ευχαριστω πολυ. ΜΜΜ, έχει νόημα να ελέγξεις πολλαπλάσια του π??... το μόνο που σκέφτομαι είναι ας πω ένα πίνακα Α(μονοδιάστατα) και θέλεις να βγάλεις όλα τα στοιχεία που ικανοποιούν μία συνθήκη, για χάρη απλότητας έστω οτι θέλω όλους τους αριθμούς μεγαλύτερους του μηδέν: >Α(Α>0) Στη δική σου περέπτωση θα ναι κάτι τέτοιο >Α(mod(A,π/2)==0) τώρα τα περιττά πολλαπλάσια τι είναι δεν θυμάμαι, αν θέλεις να βάλεις περισσότερες συνθήκες μπορείς να κάνεις: >Α((συνθήκη)&(συνθήκη)) Για e-book δε ξέρω ο γούγλης είναι αρκετός...
playhouse89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 δεν καταλαβα τι εννοεις δηλαδη να παρω περιττα πολλαπλασια του π/2 να τα βαλω μεσα σε ενα μονοδιαστατο πινακα και να τα παιρνω οταν θα συγκρινω αυτο που θελω να δω αν ειναι περιττο πολλαπλασιο πχ? ---------- Προσθήκη 14-06-2010 στις 00:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 13-06-2010 στις 23:59 ---------- Δώσε Φx, εάν δεν έχει δώσε μηδένΔιάβασε Φx Δώσε Φy, εάν δεν έχει δώσε μηδέν Διάβασε Φy Δώσε το μέτρο της Εx Διάβασε Εx Δώσε το μέτρο της Εy Διάβασε Εy Δώσε την κατεύθυνση του διανύσματος n Διάβασε n Δώσε την γωνιακή συχνότητα ω Διάβασε ω Υπολόγισε Δφ=Φx-Φy Αν (Φy=0 H' Δφ=ο Η' Δφ=+κπ Η' Δφ=-κπ) τότε Ψ= (tan(Εx/Εy))^-1 Εμφάνισε (Η πόλωση είναι γραμμική και σχηματίζει με τον αξονά χ γωνία Ψ: "Ψ") Τέλος_Αν Αν (Δφ=+((2κ+1)π/2) ΚΑΙ (Αx=Ay)) Υπολόγισε Ψ=-ωt Aν (n=+z) τότε p=ωρολογιακή περιστροφή Αλλίως_Αν (n=-z) τότε p=ανθωρολογιακή περιστροφή Τέλος_Αν Εμφάνισε (Η πόλωση είναι κυκλική με p και με γωνία ψ: p,ψ) Αλλίως_Αν (Δφ=-((2κ+1)π/2) ΚΑΙ Αx=Ay) Υπολόγισε Ψ=-ωt Aν (n=-z) τότε r=ανθωρολογιακή περιστροφή Αλλίως_αν (n=+z) τότε r=ωρολογιακή περιστροφή Tέλος_Αν Εμφάνισε (Η πόλωση είναι κυκλική με r και με γωνία ψ: r,ψ) Τέλος_Αν Αν (Δφ~=(ν(π/2)) τότε Αν (Εx~=Εy) τότε Υπολόγισε tan(2θ)=((2*Εx*Εy)/((Εx)^2-(Εy)^2))(cosΔφ) Αλλίως_Αν (Εx=Ey) τότε θ=(π/4) Τέλος_Αν Αν (n=+z) τότε ε=ωρολογιακή περιστροφή Αλλίως_Αν (n=-z) τότε ε=ανθωρολογιακή περιστροφή Τέλος_Αν Εμφάνισε (Η πόλωση είναι ελλειπτική με ε και με γωνία θ: ε,θ) Αλλίως_Αν (Δφ~=-(ν(π/2)) τότε Αν (n=-z) τότε s=ωρολογιακή περιστροφή Αλλίως_Αν (n=+z) τότε s=ανθωρολογιακή περιστροφή Τέλος_Αν Εμφάνισε (Η πόλωση είναι ελλειπτική με s και με γωνία θ: s,θ) Τέλος_Αν ---------- Προσθήκη στις 00:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:00 ---------- Οριστε και ο κωδικας.Δεν ξερω πως να το κανω αν δεν βαλω τα περιττα πολλαπλασια
Technology fan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δε μπορώ να τον διαβάσω τον κώδικα έτσι, πάτα επεξεργασία μυνήματος και βάλτον μεσα σε code... εκείνη η δίεση Βασικα να ρωτησω μερικα πραγματα αν μπορειτε να με βοηθησετε.Θελω να γραψω οτι οσα ειναι περιττα πολλαπλασια του π/2 π.χ.Αυτο εχω σκεφτει να το κανω με επαναληψη με μια for δηλαδη, αλλα μηπως υπαρχει καποια ετοιμη συναρτηση?αυτο ειναι το βασικο μου θεμα.Αν ξερετε κανενα καλο free e-book για να διαβασω να μου πει.Ευχαριστω πολυ. τι εννοείς όταν λές οσα? ένα ένα θα τα ελέγχεις, αν είναι έτσι καλά το πας... μόνο που ο έλεγχός σου είναι 100% λάθος, Επειδή από τι βλέπω είσαι επηρεασμένος απο 3η λυκείου, πως εξακριβώνεις αν ένας αριθμός είναι πολλαπλάσιος με κάποιο αριθμό? για τα εκτυπώσεις κάτι: >fprintf('\n εκτύπωση \n\n'); για να διαβάσεις κάτι: >α=input('δωσε μία τιμή'); απο κεί και πέρα οι πράξεις γίνονται κανονικά όπως τις έγραψες, όπου: Αν = if όπου Αλλιώς_αν = elseif και όπου τέλος_αν = end... ελπίζω να μη παρέλειψα τίποτα, πάντως για όποια εντολή σου δωσα αν πατησεις help εντολή θα στην εξηγήσει καλύτερα... δηλαδή πχ >help input Α ναι, το π στο matlab είναι pi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.