Προς το περιεχόμενο

2 ποντικια

JohNy_GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει κανενας τροπος να συνδεσω στο pc μου 2 ποντικια (σε windows 7 ultimate)που θα μπορουν να λειτουργουν ταυτοχρονα? επισης αν ναι υπαρχει τροποςσ να ρυθμισω το 1 απο τα 2 σε lefty mode? δεν ειναι αναγκη η λυση η ο τροπος να ειναι official ή λειτουργεια των windows, και ενα οποιοδηποτε προγραμματακι μου κανει, γενικα οποιοσδηποτε τροπος

Δημοσ.

να συνδεσεις απλα 2 ποντικια στις usb. οσον αφορά τις ρυθμίσεις θεωρω οτι είναι εφικτό εφόσον αυτά συνοδεύονται απο κάποιο software (π.χ. εγω εχω ενα ασυρματο σετ logitech που εχει μενου με τετοιες ρυθμίσεις και οταν ερχεται η φιλη μου σπίτι που εχει ασύρματο ποντίκι Logitech βλέπει και εκείνο και μπορω να το συνδέσω και να το παραμετροποιήσω).

Δημοσ.

εγω εχω συνδεμενο ταυτοχρονα MS mouse και Wacom Tablet.. Τα βλεπει και τα 2 ταυτοχρονα και φυσικα και τα 2 μπορουν ανα πασα στιγμη να μετακινησουν τον κερσορα. Ουσιαστικα σαν να ειχα 2 ποντικια.. Πιθανος να δουλευουν και 3 μαζι..

Μου γενηθηκε σχετικη απορια:

2 πληκτρολογια δουλευουν ταυτοχρονα?

Λογικά πρέπει.. Το εχει δοκιμασει κανεις?

Δημοσ.

Αν εννοείς να έχεις 2 ποντίκια και 2 mouse cursors νομίζω δεν γίνεται...

Διάβασα ότι υπάρχει ένα project σε λίνουξ που το καταφέρανε.

Δημοσ.

Για 2 cursors ισως βρεις καμια "hack-ια",αλλα κατα τ'άλλα συνδεεις απλα και τα 2 ποντικια και αυτοματα ειναι ετοιμα για χρηση...(με κοινο κερσορα ομως).

Δημοσ.
[...]

Ναι. Τουλάχιστον σε laptop που χω συνδέσει εξωτερικό, παίζουν και τα δυο τους συγχρόνως.

Δημοσ.
Ναι. Τουλάχιστον σε laptop που χω συνδέσει εξωτερικό, παίζουν και τα δυο τους συγχρόνως.

οντως, και εγω το ιδιο εχω. οποιο και να χρησιμοποιησω λειτουργει. το ιδιο και με touchpad του laptop μαζι με ποντικι

και ναι, μιλαγα για 2 κερσορες. αν ξερει κανεις καμια hack-ια οπως ειπωθηκε παραπανω ας μου πει παρακαλω...

Δημοσ.

ναι. Μέχρι και 3 (που εχω δοκιμάσει εγω) δουλευει κανονικα. :lol:

Δημοσ.

ε απλα θα γουσταρα να μπορω να δουλευω και με τα 2 χερια. για φαντασου να μπορεισ να χρησιμοποιεισ και τα 2 σου χερια με 2 ανεξαρτητους κερσορες στο photoshop η ας πουμε σε προγραμματα οπως DIGIWAVE και NEXUS: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=LOcQpzi1-c0&feature=related[/ame]

Δημοσ.

Σαν ιδέα είναι καλό, απλά δεν ξέρω πόσο πρακτικό είναι, τι ευκινησία έχεις με το αριστερό χέρι (πόσο μάλλον όταν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ χρησιμοποιείς και το δεξί με άλλο ποντίκι)..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν ξερω.... πιστευω παντως πιστευω οτι θα μπορεις να δουλευεις ετσι. οπως και να εχει θα ηθελα κατι τετοιο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...