Προς το περιεχόμενο

Τιμες Καταστηματων

DreadKnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα θελω να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας γιατι εχουν ανεβει ολες η τιμες και μαλιστα τοσο πολυ???? Θα σας δοσω ενα παραδηγμα ασ πουμε.... Αγορασα εναν πυργω απ το eshop τον Δεκεμβριο του 2008 (εχω και την αποδειξη) κοιταξτε διαφορες στις τιμες τωρα ο επεξεργαστης που εβαλα ενας INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16 τον πηρα στην τιμη 129.90 τωρα εχει 189 ευρω :shock: οι μνημες που εβαλα ηταν KINGSTON KHX8500D2K2/2G HYPERX 2GB (2X1GB) και ειχαν 44 ευρω τωρα εχουν 68 :shock: το κουτι ενα THERMALTAKE VC2000BNS MAMBO BLACK το ειχε 29.90 ευρω και τωρα 49.90 :mad: και το βγαζουν καμια φορα δηθεν σε προσφορα 35.80 ... ο χριστος και η παναγια που λεει ο λογος.... ολα τα υπολοιπα δεν τα εχει αυτην την στιγμη το ενλογο καταστημα (ευτυχος δλδ γιατι δεν θα αντεχα να δω ποσο θα ηταν η τιμη για το THERMALTAKE PUREPOWER RX 600W CABLE MANAGEMENT που το πηρα 68.56 ευρω) μηλαμε για διαφορες πανω απο 50%!!!!! τι πεζει?????

Δημοσ.

Μηπως στην αποδειξη που εχεις μπροστα σου βλεπεις χωρις ΦΠΑ τιμες ?

Πολλες φορες το ΦΠΑ το βαζουν πριν το τελος σαν συνολο και οχι στο καθε κομματι...

Δημοσ.

DreadKnight δεν ξέρω αν το εχεις μάθει αλλά εχουν γίνει αρκετές αλλαγες στα οικονομικά μεγέθη που επηρεάζουν το τελικό κόστος.

Ενδεικτικά:

φπα

καυσιμα

φορολογια

τελος ανακυκλωσης

μεταφορικά

... κερδοσκοπία (σταθερά)

... παγκοσμοιοποίηση (σταθερα)

• Moderators
Δημοσ.

Συν οτι οι DDR2 και οι Core2 φυγαν απο mainstream/hi-end.

Το Mambo 30 ευρω δεν ειχε ποτε, γυρω στα 40-45 το θυμαμαι παντα.

Οσο για το PSU, πριν 3 συναπτα ετη ειχα αγορασει το 750 TT TP με cable management στα 105 ευρω, οποτε η τιμη φυσιολογικη μου φαινεται του απλου 600ριου...

Δημοσ.

Πετρελαιο φιλε μου λεγεται αυτο που ψαχνεις.

Στο ebay τα περισσοτερα πραγματα ανεβηκαν κατα 30 %.

Ειναι παγκοσμιο το φαινομενο ,δεν ειναι πανελλαδικο.

Δημοσ.
Μηπως στην αποδειξη που εχεις μπροστα σου βλεπεις χωρις ΦΠΑ τιμες ?

Πολλες φορες το ΦΠΑ το βαζουν πριν το τελος σαν συνολο και οχι στο καθε κομματι...

Aυτό πρέπει να συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί ο Ε8500 δεν είχε ποτέ 130 ευρώ.

Το γιατί ανεβαίνουν οι τιμές πιστεύω ότι φταίει η αναλογία ευρώ-δολαρίου και η περιορισμένη ζήτηση απο τους καταναλωτές.

DreadKnight δεν ξέρω αν το εχεις μάθει αλλά εχουν γίνει αρκετές αλλαγες στα οικονομικά μεγέθη που επηρεάζουν το τελικό κόστος.

Ενδεικτικά:

φπα

καυσιμα

φορολογια

τελος ανακυκλωσης

μεταφορικά

... κερδοσκοπία (σταθερά)

... παγκοσμιοποίηση (σταθερα)

Βάλε και τις χορηγίες...

Δημοσ.

παιδια εχετε δικαιο εκανα λαθος οι τιμες που ανεφερα ειναι χωρις ΦΠΑ ειχε δικαιο ο Nik που τον εκαναν BAN παντως γενικα ακριβυναν ολα :)

Δημοσ.

Παίδες να σας πω και εγώ για τη δική μου σύνθεση η οποία πήρε την ανηφόρα:

μητρική,καρτα γραφικων και τροφοδοτικο ΙΔΙΕΣ τιμες-αρκετα περίεργο

case απο 72Ε πηγε στα 92Ε

μνημες απο 90Ε πηγαν στα 110Ε

επεξεργαστής απο 249Ε πηγε στα 275Ε

ακόμη και τα περιφερειακά εχουν ανέβει-η οθονη μου +30 ευρω και τα ηχεια (logitech Z4i) απο 64Ε ειναι στα 90Ε.

Και πάντα μιλάω για το ίδιο μαγαζί...

Ολο το πισι συνολο μαζι με περιφερειακα απο 1200Ε τωρα εχει 1350Ε...ρε λετε να το πουλησω??χεχεχ-πλακα κανω δεν το δινω με τπτ...;-)

Δημοσ.

Εγώ τον μάρτιο που έκανα καινούριο σύστημα οταν είχα την πραγγελεία cpu, mobo, ram, hard disk και άλλα πράματα είχαν παρει 2 με 10 ευρώ το καθένα πάνω. Και άντε να δικαιολογήσω τις ραμ που μείωσαν την παραγωγή, αλλά γιατί και όλα τα άλλα?? Όλα αυτά στο πλαίσιο και το eshop που σαν να έχουν στήσει καρτελ. Ολες οι τιμές τους είναι ίδιες!!!

Δημοσ.

ΕΣΠΑ.

Σε λίγο θα πάρουν επιδότηση από το κράτος νέες επιχειρήσεις για αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τα λαμόγια ανεβάζουν τιμές για να φάνε περισσότερο από το δημόσιο χρήμα.

Δημοσ.

Οπως και τα λαμογια-επαγγελματιες που κανουν χρηση των επιδοτησεων χωρις να τις χρειαζονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...