Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα……..

Πριν μερικές μέρες αγόρασα το tv tuner usb το crypto REDI PC 50…….

και έχω το έξης πρόβλημα

κάνω εγκατάσταση από το cd τον drivers και το πρόγραμμα όπως λέει το εγχειρίδιο και κάνω επανεκκίνηση μετά βάζω το usb tv tuner βρίσκει τον οδηγό αλλά μετά δεν κάνει τιποτε………..νεκρο το usb…..το εχω δοκιμασει και σε xp και σε win 7 και σε καμια 10 υπολογιστες………………………………….

Μήπως ξέρει κάνεις τίποτε να δώσει λίγη βοήθεια.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μονο 8 καναλια μου πιανει!Της ΕΡΤ τα κανονικα και τα ψηφιακα δεν τα πιανω ,ουτε κανα αλλο....

τι παιζει?

Και εγώ έχω πρόβλημα με τα κρατικά, ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 δεν τα πιάνει...

Δημοσ.
Και εγώ έχω πρόβλημα με τα κρατικά, ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 δεν τα πιάνει...

Βάλτε το dvb-viewer. Είναι φοβερό προγραμματάκι, εύκολο και πιάνει ΟΛΑ τα κανάλια + τα ψηφιακά ραδιοφωνικά κανάλια.

Δημοσ.

Παιδιά να πω μόνο, άσχετο με το στικάκι, ότι στο σπίτι μου στον πάνω όροφο έχω αρκετά καλό σήμα στην κεραία, ενώ στον κάτω μειώνεται κάπως. Με 2 τηλεοράσεις με mpeg4 που δοκίμασα, κάτω πιάνει μόνο 8 κανάλια, ενώ πάνω πιάνει 12 (δηλαδή και τα κρατικά).

Δημοσ.
Μπορείτε να μου προτείνεται εφαρμογή για να βλέπω τα ψηφιακά κανάλια με το συγκεκριμένο δέκτη? Μου το έδωσε γνωστός χωρις τη συσκευασία και δεν βρίσκω το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η crypto.

http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W002289δεξια, εχει drivers η σελιδα...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου αν το στικάκι μπορεί να παίξει σε 1920χ1080?

Χρησιμοποίησα windows media center και το total media που είχε στο CD αλλά δε κατάφερα κάτι.

Η εξαρτάται από το κανάλι και την μετάδοση του κάθε προγράμματος/καναλιού?

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΑ E-SHOP στα 17,39 ευρώ και ας είναι οτι νάνε !!!

αν ειναι για οτι ναναι παρε απο το ebay. :-D

Ωραίος ρε φίλε και καλά θα κάνεις αλλά ήταν ανάγκη να ξεθάψεις τόπικ ενός χρόνου???

(Μηνύματα:1)!!!

• 4 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια με συγχωρειτε που σχετικα το ξεθαβω, αλλα σημερα αγορασα το στικακι, τα πιασε ολα κανονικα τα καναλια και τερμα σημα, το μονο που με απογοητευσε ειναι η ποιοτητα εικονας..

Περιμενα να ειναι σαν της τηλεορασης η αν οχι τοσο καλη εστω αρκετα κοντα, αλλα η ποιοτητα ειναι σαν αναλογικων ας πουμε..

Πιστευετε πως αν αντι για το total media 3 που εχει στο site η crypto και χρησιμοποιω τωρα, κατεβασω καποιο αλλο προγραμμα θα εχω βελτιωση στην ποιοτητα εικονας? Και αν ναι εχετε να προτεινετε το καλυτερο?

Επεξ/σία από TzimakoTOS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα περισσότερα Crypto είναι rebranded κινέζικα προϊόντα.

Δε θα περίμενα ποιότητα λοιπόν γιατί έχω απογοητευτεί πολλάκις στο παρελθόν από πολλά προϊόντα της εν λόγω εταιρίας, είτε λόγω κακών οδηγών/υποστήριξης, είτε λόγω κακής υλοποίησης.

Αυτή είναι η προσωπική και ταπεινή μου άποψη για τα Crypto (αν όχι όλα, για τα περισσότερα) και προσωπικά δε θα ξαναγόραζα κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από plpapadopoulos
  • Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παίδες με την κεραία του crypto πιάνω αψεγάδιαστα 14 κανάλια...επίσης μου βρίσκει novacinema1 και novasports1..υπάρχει τρόπος να τα ξεκλειδώσω αυτά? από τα 'μεγάλα' κανάλια πιάνω μόνο mega, skai και star. Εάν χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα πέρα του totalmedia υπάρχει περίπτωση να πιάσω και τίποτα άλλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...