LuciferX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μονο 8 καναλια μου πιανει!Της ΕΡΤ τα κανονικα και τα ψηφιακα δεν τα πιανω ,ουτε κανα αλλο.... τι παιζει?
dimrou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα…….. Πριν μερικές μέρες αγόρασα το tv tuner usb το crypto REDI PC 50……. και έχω το έξης πρόβλημα κάνω εγκατάσταση από το cd τον drivers και το πρόγραμμα όπως λέει το εγχειρίδιο και κάνω επανεκκίνηση μετά βάζω το usb tv tuner βρίσκει τον οδηγό αλλά μετά δεν κάνει τιποτε………..νεκρο το usb…..το εχω δοκιμασει και σε xp και σε win 7 και σε καμια 10 υπολογιστες…………………………………. Μήπως ξέρει κάνεις τίποτε να δώσει λίγη βοήθεια.
Livagoth Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μονο 8 καναλια μου πιανει!Της ΕΡΤ τα κανονικα και τα ψηφιακα δεν τα πιανω ,ουτε κανα αλλο....τι παιζει? Και εγώ έχω πρόβλημα με τα κρατικά, ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 δεν τα πιάνει...
aspirin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ έχω πρόβλημα με τα κρατικά, ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 δεν τα πιάνει... Βάλτε το dvb-viewer. Είναι φοβερό προγραμματάκι, εύκολο και πιάνει ΟΛΑ τα κανάλια + τα ψηφιακά ραδιοφωνικά κανάλια.
Markk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά να πω μόνο, άσχετο με το στικάκι, ότι στο σπίτι μου στον πάνω όροφο έχω αρκετά καλό σήμα στην κεραία, ενώ στον κάτω μειώνεται κάπως. Με 2 τηλεοράσεις με mpeg4 που δοκίμασα, κάτω πιάνει μόνο 8 κανάλια, ενώ πάνω πιάνει 12 (δηλαδή και τα κρατικά).
jabar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μπορείτε να μου προτείνεται εφαρμογή για να βλέπω τα ψηφιακά κανάλια με το συγκεκριμένο δέκτη? Μου το έδωσε γνωστός χωρις τη συσκευασία και δεν βρίσκω το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η crypto. http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W002289δεξια, εχει drivers η σελιδα...
Giorgostzds Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου αν το στικάκι μπορεί να παίξει σε 1920χ1080? Χρησιμοποίησα windows media center και το total media που είχε στο CD αλλά δε κατάφερα κάτι. Η εξαρτάται από το κανάλι και την μετάδοση του κάθε προγράμματος/καναλιού?
panos2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΑ E-SHOP στα 17,39 ευρώ και ας είναι οτι νάνε !!!
sintalkas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ωραίος ρε φίλε και καλά θα κάνεις αλλά ήταν ανάγκη να ξεθάψεις τόπικ ενός χρόνου???
newtech Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΑ E-SHOP στα 17,39 ευρώ και ας είναι οτι νάνε !!! αν ειναι για οτι ναναι παρε απο το ebay. Ωραίος ρε φίλε και καλά θα κάνεις αλλά ήταν ανάγκη να ξεθάψεις τόπικ ενός χρόνου??? (Μηνύματα:1)!!!
talos_2002 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αν χρειαστεί κάποιος να κατεβάσει Windows drivers (όπως μου ζήτησε ένα παιδί), υπάρχουν στο site της ITE. Συμπεριλαμβάνει και 64 bit (x64) drivers. Η έκδοση είναι 9.6.3.1 http://www.ite.com.tw/en/products_more.aspx?CategoryID=6&ID=15,62
TzimakoTOS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια με συγχωρειτε που σχετικα το ξεθαβω, αλλα σημερα αγορασα το στικακι, τα πιασε ολα κανονικα τα καναλια και τερμα σημα, το μονο που με απογοητευσε ειναι η ποιοτητα εικονας.. Περιμενα να ειναι σαν της τηλεορασης η αν οχι τοσο καλη εστω αρκετα κοντα, αλλα η ποιοτητα ειναι σαν αναλογικων ας πουμε.. Πιστευετε πως αν αντι για το total media 3 που εχει στο site η crypto και χρησιμοποιω τωρα, κατεβασω καποιο αλλο προγραμμα θα εχω βελτιωση στην ποιοτητα εικονας? Και αν ναι εχετε να προτεινετε το καλυτερο? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από TzimakoTOS
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα περισσότερα Crypto είναι rebranded κινέζικα προϊόντα. Δε θα περίμενα ποιότητα λοιπόν γιατί έχω απογοητευτεί πολλάκις στο παρελθόν από πολλά προϊόντα της εν λόγω εταιρίας, είτε λόγω κακών οδηγών/υποστήριξης, είτε λόγω κακής υλοποίησης. Αυτή είναι η προσωπική και ταπεινή μου άποψη για τα Crypto (αν όχι όλα, για τα περισσότερα) και προσωπικά δε θα ξαναγόραζα κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από plpapadopoulos 1
dinak Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 παίδες με την κεραία του crypto πιάνω αψεγάδιαστα 14 κανάλια...επίσης μου βρίσκει novacinema1 και novasports1..υπάρχει τρόπος να τα ξεκλειδώσω αυτά? από τα 'μεγάλα' κανάλια πιάνω μόνο mega, skai και star. Εάν χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα πέρα του totalmedia υπάρχει περίπτωση να πιάσω και τίποτα άλλο;
drdedus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 το εν λογω tuner η το lifeview που έχει βαλει το eshop προσφορά? www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702525&sid=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα