RenosX Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Πρίν 5 λεπτά αγόρασα ενα Επιγειο ψηφιακό δέκτη ΜPEG-4 HF-2010 Lemm .το ανοίγω κάνω αυτόματη εγκατάσταση τον καναλιών κε μου βρίσκη μόνο τα έξεις κανάλια Cine+ Sport+Info Prisma Pik . τα κανάλια star antenna mega alter και τα εξείς γιατί δε μου τα εμφανίζει και δε τα βρίσκει? τα παραπάνω κανάλια τα έχει μόνη της η tv και χωρίς τών ψηφιακό δέκτη . Ξέρετε τη πρέπει να κάνω?
adi32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Σε ποια περιοχη εισαι ? Αν εισαι Αθηνα πρεπει να περιμενεις
beredimasa Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 αθήνα είμαι Από 18 Ιουνίου και μετά φιλε Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Dark_son20 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 απορία τώρα με βάση το θέμα. υπάρχει αποκωδικοποιητής που να έχει και αναλογικό tuner πάνω του? στην digea δεν θα είναι όλα τα κανάλια οπότε αν θέλω πχ να δω ένα άλλο κανάλι θα πρέπει να παίρνω το χειριστήριο της TV να αλλάζω από την αντίστοιχη είσοδο που έχω τον έχω συνδέσει σε κανονική TV. υπάρχει κανένας που να το γλιτώνεις αυτό και μέσα στη λίστα του να βάζει και τα αναλογικά? (όσο ξεμένουν dld)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.