polistas5 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 παιδια ψαχνω δουλεια ως ναυαγοσωστης σε πισινα.εχω το απαραιτητο πτυχιο, αλλα δεν χερω που ακριβως να ψαξω..αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει
Ather Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 παιδια ψαχνω δουλεια ως ναυαγοσωστης σε πισινα.εχω το απαραιτητο πτυχιο, αλλα δεν χερω που ακριβως να ψαξω..αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει Σε τουριστικά μέρη με ξενοδοχεία.
japetus Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Οι θεσεις για δημοτικες και κοινοτικες παραλιες λογικα θα εχουν ήδη καλυφθεί, κοίτα όπως σου είπε ο φιλος για παραλίες σε ξενοδοχεία.. Το πρωτο παντως που θα επρεπε να κανεις ειναι να ρωτησεις στη σχολη που εβγαλες το πτυχιο, αυτοι γνωριζουν θεσεις και διοχετευουν τους μαθητες τους εκει..
Ather Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Θα σου πω για φίλο μου που είναι σε ξενοδοχείο. Παίρνει 850€ καθαρά με ένσημα και από δουλειά μηδέν, εννοείται βέβαια ότι επιτηρεί κανονικά την πισίνα σε συγκεκριμένο πόστο. Οπότε καλή φάση αν το συνδυάσεις με διακοπές.
RubiksCube Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέσω της σχολής που πήρες το πτυχίο. Εγώ από εκεί είχα συνέχεια προτάσεις για δουλειές καθώς η προσφορά είναι πολύ μεγαλύτερη από τους υπάρχοντες ναυαγοσώστες, λογικά θα σου βρουν αμέσως. Τώρα δεν ξέρω ποια σχολή έβγαλες, αλλά υποθέτω ότι όλες έχουν τα κονέ τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.