Προς το περιεχόμενο

Προτασεις WebCam - RAMBO!!

rodakina_s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου προτεινεται μια WebCam που να μπορω να την εχω ανοιχτη για 7-10 ωρες καθε μερα βιντεοσκοπωντας χωρις να κολλήσει η να δημιουργηθει καποιο άλλο πρόβλημα.

Thanks rambo!!!!

Δημοσ.

Θες να την χρησιμοποιήσεις σαν κάμερα ασφαλείας; Αν ναι, θα σου πρότεινα κάποια IP camera που συνδέεται απ' ευθείας στο δίκτυο (Δεν χρειάζεται ανοιχτός υπολογιστής) και μπορείς να την παρακολουθείς αν θες και από το διαδίκτυο όταν βρίσκεσαι κάπου αλλού.

Δημοσ.
Θες να την χρησιμοποιήσεις σαν κάμερα ασφαλείας; Αν ναι, θα σου πρότεινα κάποια IP camera που συνδέεται απ' ευθείας στο δίκτυο (Δεν χρειάζεται ανοιχτός υπολογιστής) και μπορείς να την παρακολουθείς αν θες και από το διαδίκτυο όταν βρίσκεσαι κάπου αλλού.

ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ !!!

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με εχεις φτιαξει στις 1:30 τη νυχτα!!!

Ακριβως αυτο θελω!!! και θα ηθελα να με ενημερωσεις σχετικα με το θέμα.

με μια ματια στο google ειδα κατι τιμες!!!! φωτια για IP Camera ( 84 ΕΥΡΩ ) και τρόμαξα ειναι η αληθεια.

Πιστευεις πως απλες webcam δεν θα μπορεσουν να με βοηθησουν , δεν εχω προβλημα αν ειναι ανοικτος ο υπολογιστης μου αλλα το προβλημα ειναι το πως απο αποσταση θα μπορω να τον ανοιγοκλεινω!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ !!!

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με εχεις φτιαξει στις 1:30 τη νυχτα!!!

Ακριβως αυτο θελω!!! και θα ηθελα να με ενημερωσεις σχετικα με το θέμα.

με μια ματια στο google ειδα κατι τιμες!!!! φωτια για IP Camera ( 84 ΕΥΡΩ ) και τρόμαξα ειναι η αληθεια.

Πιστευεις πως απλες webcam δεν θα μπορεσουν να με βοηθησουν , δεν εχω προβλημα αν ειναι ανοικτος ο υπολογιστης μου αλλα το προβλημα ειναι το πως απο αποσταση θα μπορω να τον ανοιγοκλεινω!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Αν και μπορείς να κλείσεις τον υπολογιστή από μακριά, δεν μπορείς να τον ξανανοίξεις απομακρυσμένα, τουλάχιστον εκτός LAN. Αν θες να χρησιμοποιήσεις μιά απλή webcam, υπάρχουν λύσεις όπως αυτή (έχει και δωρεάν έκδοση για 1 κάμερα) που μπορείς να μπαίνεις στην IP του υπολογιστή απ' το δίκτυο ή το ιντερνετ και να βλέπεις την κάμερα (έχει διάφορα controls). Και πάλι όμως θα σου πρότεινα μια IP camera για ευκολία και ποιότητα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...