nem52 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Καθε φορα που βαζω το καλωδιο της τροφοδοσια στο psu το εχω παντα βαλει στην πριζα απο πριν, και οταν το βαλω παντα κανει ενα μικρο τσαφ.. ειναι κακο αυτο?? παιζει να καψω τιποτα? Επισης να ενημερωσω οτι παντα φροντιζω τον διακοπτη του psu να τον εχω κλειστο οταν το κανω αυτο σαν μικρη προστασια.. κανει τιποτα αυτο? και βασικα ολη αυτη η ιστορια διοτι η ακρη της μπριζας του τριπινου ειναι σε σε σημειο που θελει πολυ ιστορια για να το βγαλω και μετα να το ξαναβαλω.
vdanasto Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Καθε φορα που βαζω το καλωδιο της τροφοδοσια στο psu το εχω παντα βαλει στην πριζα απο πριν, και οταν το βαλω παντα κανει ενα μικρο τσαφ.. ειναι κακο αυτο?? παιζει να καψω τιποτα? Επισης να ενημερωσω οτι παντα φροντιζω τον διακοπτη του psu να τον εχω κλειστο οταν το κανω αυτο σαν μικρη προστασια.. κανει τιποτα αυτο? και βασικα ολη αυτη η ιστορια διοτι η ακρη της μπριζας του τριπινου ειναι σε σε σημειο που θελει πολυ ιστορια για να το βγαλω και μετα να το ξαναβαλω. Μου το κάνει κι εμένα πολλές φορές αυτό που λες. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι πάντως, υποθέτω πως είναι φυσιολογικό.
nem52 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μου το κάνει κι εμένα πολλές φορές αυτό που λες. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι πάντως, υποθέτω πως είναι φυσιολογικό. Αρα δεν ανησυχω πλεον....
vdanasto Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αρα δεν ανησυχω πλεον.... Κοίτα, απ'ότι βλέπω και οι δύο Coolermaster έχουμε. Το δικό μου το έχω από το 2008, αν ήταν θα είχε κάψει κάτι .
nem52 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Κοίτα, απ'ότι βλέπω και οι δύο Coolermaster έχουμε. Το δικό μου το έχω από το 2008, αν ήταν θα είχε κάψει κάτι . Οκ τοτε! OFF TOPIC P.s. φιλε vdanasto εψαχνα τοσο καιρο να κανω soft mode το wii και δεν εβρισκα τιποτε παραμονο μπερδεματα. Παλι καλα που βρηκες εσυ τον απο τον αλλο και τα μεταφρασες! Τα σπαει το tutorial
vdanasto Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Οκ τοτε! OFF TOPIC P.s. φιλε vdanasto εψαχνα τοσο καιρο να κανω soft mode το wii και δεν εβρισκα τιποτε παραμονο μπερδεματα. Παλι καλα που βρηκες εσυ τον απο τον αλλο και τα μεταφρασες! Τα σπαει το tutorial Είναι πράγματι πολύ καλός οδηγός, απλός και κατανοητός. Τα εύσημα πάνε στον xzxero που τον έγραψε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.