Προς το περιεχόμενο

Ρεσάλτο Ισραηλινών δυνάμεων στο καραβάνι αλληλεγγύης Free Gaza

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως θεωρώ απαράδεκτο να καταψηφίζονται τόσο βάναυσα κάποια posts, ακόμα κι αν η πλειοψηφία δε συμφωνεί με αυτά. Για όνομα δηλαδή, μιλάμε για άτομο που λάτρεψε το Avatar. Δείξτε κατανόηση.

Δημοσ.
αλλα το να προσβαλεις την μνημη εκατομμυριων νεκρων για μενα πρεπει να επισυρει τουλαχιστον ποινικες κυρωσεις οπουδηποτε στον ελευθερο κοσμο

Εγώ προτείνω να του δημεύσουμε τη περιουσία και να του στερήσουμε το Internet εφ' όρου ζωής...για αρχή.

Δημοσ.

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ Β. ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ;

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πληροφορία περί αποστολής ισραηλινού πλοίου στην Κύπρο, με σκοπό τη διαμαρτυρία για την κατοχή της Κύπρου, ανέφερε πως «ο τουρκικός στρατός δεν είναι κατοχικός στην Κύπρο, αλλά βρίσκεται στο νησί για τις ανάγκες που προκύπτουν από την ιδιότητα της Τουρκίας, ως εγγυήτριας χώρας». :-(

aαυτο κιαν θα'χε ενδιαφερον.. να παει ισραηλινο πλοιο στην Κατεχομενη κυπρο για να διαμαρτυρηθει..

Μια εκδήλωση διαμαρτυρίας υψηλής πολιτικής σημασίας οργανώνεται από Ισραηλινούς ιστιοπλόους, οι οποίοι προγραμματίζουν για το επόμενο Σαββατοκύριακο θαλάσσια εκδήλωση διαμαρτυρίας για την τουρκική εισβολή και κατοχή της βόρειας Κύπρου!Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο οι ιστιοπλόοι οργανώνουν θαλάσσια εκδήλωση διαμαρτυρίας ανοικτά των ακτών της βόρειας κατεχόμενης Κύπρου το επόμενο Σαββατοκύριακο για να διαμαρτυρηθούν για την τουρκική κατοχή.

Όπως έγινε γνωστό οι διαδηλωτές θα φθάσουν στην περιοχή με τουλάχιστον τρία γιοτ για να διαμαρτυρηθούν κατά "της τουρκικής κατοχής της βόρειας Κύπρου" απαντώντας στην καταδίκη και τις διαδηλώσεις στην Τουρκία για την αιματηρή επίθεση του ισραηλινού στρατού κατά της νηοπομπής μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας την περασμένη Δευτέρα.

Οι διοργανωτές, οι οποίοι ελπίζουν να κινητοποιήσουν και άλλα ιστιοπλοϊκά σκάφη μέχρι το Σαββατοκύριακο, τονίζουν ότι δεν έχουν την πρόθεση να προσφύγουν στη βία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr τα σκάφη δεν θα τα ακολουθούν ισραηλινά πολεμικά σκάφη.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=12551&Itemid=52

Δημοσ.
Στη Lucifer ελεύθερα.

Ααα, έχει προχωρήσει η υπόθεση λοιπόν..

Καλά το είχα καταλάβει!

gay.gif

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ Β. ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ;

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πληροφορία περί αποστολής ισραηλινού πλοίου στην Κύπρο, με σκοπό τη διαμαρτυρία για την κατοχή της Κύπρου, ανέφερε πως «ο τουρκικός στρατός δεν είναι κατοχικός στην Κύπρο, αλλά βρίσκεται στο νησί για τις ανάγκες που προκύπτουν από την ιδιότητα της Τουρκίας, ως εγγυήτριας χώρας». :-(

aαυτο κιαν θα'χε ενδιαφερον.. να παει ισραηλινο πλοιο στην Κατεχομενη κυπρο για να διαμαρτυρηθει..

Μια εκδήλωση διαμαρτυρίας υψηλής πολιτικής σημασίας οργανώνεται από Ισραηλινούς ιστιοπλόους, οι οποίοι προγραμματίζουν για το επόμενο Σαββατοκύριακο θαλάσσια εκδήλωση διαμαρτυρίας για την τουρκική εισβολή και κατοχή της βόρειας Κύπρου!Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο οι ιστιοπλόοι οργανώνουν θαλάσσια εκδήλωση διαμαρτυρίας ανοικτά των ακτών της βόρειας κατεχόμενης Κύπρου το επόμενο Σαββατοκύριακο για να διαμαρτυρηθούν για την τουρκική κατοχή.

Όπως έγινε γνωστό οι διαδηλωτές θα φθάσουν στην περιοχή με τουλάχιστον τρία γιοτ για να διαμαρτυρηθούν κατά "της τουρκικής κατοχής της βόρειας Κύπρου" απαντώντας στην καταδίκη και τις διαδηλώσεις στην Τουρκία για την αιματηρή επίθεση του ισραηλινού στρατού κατά της νηοπομπής μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας την περασμένη Δευτέρα.

Οι διοργανωτές, οι οποίοι ελπίζουν να κινητοποιήσουν και άλλα ιστιοπλοϊκά σκάφη μέχρι το Σαββατοκύριακο, τονίζουν ότι δεν έχουν την πρόθεση να προσφύγουν στη βία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr τα σκάφη δεν θα τα ακολουθούν ισραηλινά πολεμικά σκάφη.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=12551&Itemid=52

Θα έλεγα δυο-τρεις κουβέντες για τις πορδολογίες του defence.net, αλλά σε δεύτερη ανάλυση δε φταίει αυτό, αφού βρίσκει θύματα και που ψωνίζουν μπαρούφες, καλά κάνει.

Δημοσ.
Ααα, έχει προχωρήσει η υπόθεση λοιπόν..

Καλά το είχα καταλάβει!

gay.gif

χεχε αμα ειναι τρελο μωρο η Lucy να δωσουμε κ το τηλ μου!!

Lucy στειλε μου φωτο και αφηνω τον συντροφο μου επι τοπου!!:-D:-D

• Super Moderators
Δημοσ.
χεχε αμα ειναι τρελο μωρο η Lucy να δωσουμε κ το τηλ μου!!

Lucy στειλε μου φωτο και αφηνω τον συντροφο μου επι τοπου!!:-D:-D

ackbar.jpg

Δημοσ.
Όποιος αρνείται το Ολοκαύτωμα είναι βλάκας.

Το Ολοκαύτωμα συνέβη και είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό.

Και αυτο τι ειναι τοτε?

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=purWmOFl8qc[/ame]

Να πω οτι ο παππους μου ηταν σε Γερμανικο στρατοπεδο τοτε σαν μηχανικος οχηματων και ενω οντως υπηρχε σαπουνοποιηση των "αχρηστων" ανθρωπων (αυτοι που δεν ειχαν καμια δεξιοτητα) ουδεποτε ειδε ή ακουσε κατι για "ολοκαυτωμα". Πριν πεθανει ακουγε για "ολοκαυτωμα" και ξυνιζε η μουρη του. Οχι οτι ο Χιτλερ ηταν καλος ανθρωπος (το αντιθετο μαλιστα) αλλα ειναι σαν να φορτωνεις σε εναν δολοφονο τα εγκληματα και ενα σωρο αλλων δολοφονων.

P.S. Οταν τελικα τελειωσε ο πολεμος και τον ξαναεστειλαν εδω στην Ελλαδα του εκαναν δωρο και ενα απο τα τζιπακια της εποχης το οποιο τρωει σκουρια στο σπιτι της γιαγιας μου στην αυλη της και εχει γινει πλεον κοτετσι.

Δημοσ.

Δε θα σας αφήσω να αμαυρώνετε οικογενειακώς τις επιτυχίες μας:

Ohrdruf02.jpg

einsatzgruppen%20murders.jpg

bergenbelsen.jpeg

MassGrave03.jpg

Αυτά τι είναι, τουρίστες που κάνουν ηλιοθεραπεία στο Buchenwald;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...