profi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 δεν είχα σκοπό να αγοράσω,απλά μου έκανε εντύπωση η διαφορά τιμής η οποία απ'ο,τι φαίνεται είναι μαρκετινίστικο κόλπο τελικά!ευχαριστώ για τις πληροφορίες κ ελπίζω να μην την πατήσει πολυς κόσμος!
vagarap Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 δεν είχα σκοπό να αγοράσω,απλά μου έκανε εντύπωση η διαφορά τιμής η οποία απ'ο,τι φαίνεται είναι μαρκετινίστικο κόλπο τελικά!ευχαριστώ για τις πληροφορίες κ ελπίζω να μην την πατήσει πολυς κόσμος! Θα την πατήσει, θα την πατήσει...
cnagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Η επένδυση σε SATAIII πιθανώς να αξίζει μόνον εάν τηρηθούν τα παρακάτω: 1) Δεν έχουμε τρελές αλλαγές στα socket των Intel/AMD που σημαίνει ότι από τους επεξεργαστές που θα βγουν το 2011 κάποιοι θα μπορούν να μπουν στις υπάρχουσες μητρικές. Πχ να βγει ο Bobcat σε έκδοση για sAM3. 2) Μέσα στα επόμενα 2 έτη να βγουν SSD με SATA3 interface, δηλαδή με διαμεταγωγή πάνω από 300MB/s. Από όσο έχω δει όμως προς το παρόν μόνο λύσεις SSD που τοποθετούνται σε PCIe μπορούν να ξεπεράσουν αυτό το όριο.
profi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 cnagr ωραία αυτά που λες αλλά μιλάγαμε (προς το τέλος δηλαδή) για τα καλώδια,που διαφημίζονται ως super duper sataIII κ έχουν δεκαπλάσια τιμή 8€ το καλώδιο κ τέτοια! Αν αναφέρεσαι σε πιο πίσω posts τα οποία δεν θυμάμαι...πάω πάσο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.