empyr3an Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Αουτς βρε συ άκαρδε, πως το λες έτσι... Με βλέπω να μένω έτσι μέχρι το φθινόπωρο και βλέπουμε. Μην παίζει τίποτα με τη registry μωρέ και είναι πιο ανώδυνη η λύση.
JERONIMO888 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Πηγαινε σταρτ>ραν> γραψε compmgmt.msc και εντερ μετα πηγαινε διαχειρηση δισκων εκει εμφανιζει ολους τους σκληρους δισκους αλλα και τα οπτικα για δες εκει στο διαβαζει το dvd? αν στο διαβαζει αλλαξε του συμβολο πχ βαλτο S αντι D που ειναι. Κατι αλλο μηπως χρησιμοποιεις daemon tools?
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Αουτς βρε συ άκαρδε, πως το λες έτσι... ...δεν έχεις άδικο, αλλά επειδή συνήθως αν δεν βρεθεί άμεση λύση με επανεγκατάσταση controller driver (ή τη φάση με τα filters στο μητρώο ή ξήλωμα προγραμμάτων που κάνουν virtual mounting όπως το DT, που είπε ο JERONIMO888), έχω παρατηρήσει πως λύση τελικά δεν βρίσκεται, για "φαντομάδες drives", είπα να στο ρίξω σαν τον Μεγαλέξαντρο και τον δεσμό του. Εσύ βέβαια αποφασίζεις, αν αξίζει τον κόπο...
empyr3an Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τζερόνιμο έκανα αυτό που είπες αλλά δεν υπήρχε το DVDRW. Δε χρησιμοποιώ Daemon Tools και τα συναφή.
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αποσυνδεσε τελειως το dvdrom και ανοιξε το πισι με το optiarc και πες μας
empyr3an Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Τζερόνιμο αυτό που μου λες το είχα δοκιμάσει κι εγώ πολλές φορές πριν ζητήσω βοήθεια στο φόρουμ. Πρωτού όμως σου πω ότι δε δουλεύει είπα να το κάνω άλλη μία φορά. Παραδόξως λοιπόν τα windows αναγνώρισαν το DVDRW (ίσως επειδή χρησιμοποίησα μαζί αυτό - δεν ξέρω). Όταν συνδέω μετά το DVDROM χάνεται αλλά αυτό είναι μικρό πρόβλημα. Έχείς καμμιά ίδεα τι φταίει; ΤΥ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.