Προς το περιεχόμενο

turbo-X=?

Aggeluska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αφορμη για το ποστ αυτο ειναι οτι βλεπω πολλες φορες προιοντα turbo-X σε καλες τιμες οπως κατι οθονουλες ή μια ψηφιακη βιντεοκαμερα HD που βαλανε τις προαλλες και συν οτι τα turbo-X αμα θυμαμαι καλα εχουνε περισσοτερα χρονια εγγυηση. το θεμα ειναι οτι θελω να ρςτησω απο τις εμπειριες σας,ειναι καλης ποιοτητας? η θα κλαιγομε?τι εχετε να πειτε ακουω..

Δημοσ.

Μια φορά είχα ρωτήσει στο πλαίσιο για τις turbo-x φωτογραφικές. Μου είχε πει ένας υπάλληλος ότι παίρνουν κομμάτια από διάφορες εταιρίες και τα συναρμολογούν αυτοί.

Προσωπικά έχω μόνο μια οθόνη 17'' TFT turbo-x που μου έδωσε ένας γνωστός μου και δουλεύει μια χαρά...

Πάντως δεν τα πολυπροτιμώ, ειδικά αν έχω κάποια άλλη επιλογή κοντά στα ίδια χρήματα!

Δημοσ.
Μια φορά είχα ρωτήσει στο πλαίσιο για τις turbo-x φωτογραφικές. Μου είχε πει ένας υπάλληλος ότι παίρνουν κομμάτια από διάφορες εταιρίες και τα συναρμολογούν αυτοί.

Προσωπικά έχω μόνο μια οθόνη 17'' TFT turbo-x που μου έδωσε ένας γνωστός μου και δουλεύει μια χαρά...

Πάντως δεν τα πολυπροτιμώ, ειδικά αν έχω κάποια άλλη επιλογή κοντά στα ίδια χρήματα!

ναι ενοειται

Δημοσ.
Εχω 4 pc TurboX χωρις κανενα προβλημα.

Το pc,αν εννοεις desktop,δεν ειναι το ιδιο γτ ετσι κ αλλιως ολα τα parts τα περνουν απο τις γνωστες μαρκες που υπαρχουν,εκτος απο το τροφοδοτικο που βαζουν την πιο μαπα πανω.

Ενω στα Laptop δεν ειναι το ιδιο,γτ φτιαχνονται απο κινεζικη εταιρια

Δημοσ.
Το pc,αν εννοεις desktop,δεν ειναι το ιδιο γτ ετσι κ αλλιως ολα τα parts τα περνουν απο τις γνωστες μαρκες που υπαρχουν,εκτος απο το τροφοδοτικο που βαζουν την πιο μαπα πανω.

Ενω στα Laptop δεν ειναι το ιδιο,γτ φτιαχνονται απο κινεζικη εταιρια

Να το διευκρινησω.Για desktop μιλησα με κομματια δικης μου επιλογης ολα. Ακομα και το κουτι.

Δημοσ.

Τα μονα Τurbo-X που έχω πάρει ... ειναι κάτι ακουστικά, ενα ποντικι, ενα πληκτρολόγιο και δύο ίδια ασύρματα τηλέφωνα....

Ακουστικα και ποντίκι χαλασαν πάνω στο τρίμηνο....

Το πληκτρολογιο ζει και βασιλεύει...

Τα τηλέφωνα ζουν αλλα είναι πανάθλια.. σκεφτήτε οτι η εμβέλια του δεν φτάνει να καλύψει ουτε ενα σπιτι 140 τετραγωνικων... ας μην μιλήσω και για τα παράσιτα βέβαια!!

Δημοσ.

Αν ειναι να παρει Desktop γιατι να μην παρει noname και να γλυτωσει και φραγκα ? Ουτως αλλιως στα T-X βαζουν κανονικα εξαρτηματα που μπορει να βαλει ο καθενας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...