Προς το περιεχόμενο

Πόσα tabs έχετε ανοιχτά ταυτόχρονα?

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συνήθως τον Firefox τον έχω για βαριά, έως πάρα πολύ βαριά χρήση. Αν δεν κάνω λάθος είχα ανοίξει κάποτε καμιά εκατοστή tabs που τα χρειαζόμουν όλα, αλλά επειδή δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με όλα, έσωσα όσα δεν πρόλαβα και τα είδα άλλη στιγμή.

Υπάρχει όριο από τεχνικής μεριάς?

ΥΓ Αυτή τη στιγμή είμαι στα 131.

Δημοσ.

Πάνω απο 20 δεν έχει νόημα. Εκεί κυμαίνομαι συνήθως αλλά κλείνω συνέχεια αυτα που δε δουλεύω, δε μπορώ να τα βλέπω πολλά μαζί. Χάνεις την ουσία.

Δημοσ.
Συνήθως τον Firefox τον έχω για βαριά, έως πάρα πολύ βαριά χρήση. Αν δεν κάνω λάθος είχα ανοίξει κάποτε καμιά εκατοστή tabs που τα χρειαζόμουν όλα, αλλά επειδή δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με όλα, έσωσα όσα δεν πρόλαβα και τα είδα άλλη στιγμή.

Υπάρχει όριο από τεχνικής μεριάς?

ΥΓ Αυτή τη στιγμή είμαι στα 131.

ρε φίλε,πες μου λίγο γιατί και εγώ έχω βαριες δουλείες να εκτελέσω κάποιες φορές,με αποτελεσμα να χρείαζομαι κοντα στα 100 tabs ανοιχτά (όλα όμως) αντε 90,και κρασάρει η γαμωαλεπού.εσύ τι υπολογιστή έχεις?λες να φταίει η ραμ?

τώρα στα 131 πάει καλα>?δεν ζορίζεται?

π.σ.περιττό να σχολιάσω ότι αν έχεις 4-5 ταμπς ανοιχτά είσαι λίγο φλώρος ρε αδερφε.

Δημοσ.
ρε φίλε,πες μου λίγο γιατί και εγώ έχω βαριες δουλείες να εκτελέσω κάποιες φορές,με αποτελεσμα να χρείαζομαι κοντα στα 100 tabs ανοιχτά (όλα όμως) αντε 90,και κρασάρει η γαμωαλεπού.εσύ τι υπολογιστή έχεις?λες να φταίει η ραμ?

τώρα στα 131 πάει καλα>?δεν ζορίζεται?

π.σ.περιττό να σχολιάσω ότι αν έχεις 4-5 ταμπς ανοιχτά είσαι λίγο φλώρος ρε αδερφε.

and damn proud of it:-D

Δημοσ.

screenshot όλοι or didnt happen.

846 λέει ο άλλος..Μέχρι να βρείς αυτό που θέλεις το έχεις ανοίξει 15000 φορές σε καινούρια καρτέλα από τον σελιδιδείκτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...