Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 άλλο ένα χρήσιμο topic του Μπλα Μπλα... τα tabs που συνήθως έχω ανοιχτά είναι...
Sellers Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 844 και τα χρειάζομαι όλα.Αντέχει ακόμα ο Firefox. Υγ: 845 τώρα. Post και tab πάει?
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Πάνω από 20 tabs δε παίζει να'χω ανοίξει ταυτόχρονα. Κι αυτό όταν κάνω δουλειά. Σε καθημερινή χρήση έχω 5 με 10 tabs το πολύ. Εσείς που λέτε 75, 90, 130, 845, και over nine thousand - screenshot or it didn't happen
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 και over nine thousand - screenshot or it didn't happen
slipknot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εγώ τέσταρα το εργαλείο at least 100 tabs ago και έτρεχε κανονικά. Τα clicks είναι τουλάχιστον τριπλάσια.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 3 συνηθως. Το μεγαλυτερο που ειχα ποτε ηταν 25.
flik Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 3-4. Όταν φτάνω 10 με κουράζουν. Δηλαδή θα έπρεπε να τα ανοίγω και να μην τα κλείνω ποτέ; Γιατί να το κάνω αυτό; Πέραν του ότι το Pc μου δεν είναι για τέτοιες καταστάσεις
otherside88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 και εγω 4-5 εχω ανοικτα... οταν μαζευονται πολλα με εκνεριζουν και κλεινω οσα δε χρειαζομαι...
Praetorianos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 ρε φίλε,πες μου λίγο γιατί και εγώ έχω βαριες δουλείες να εκτελέσω κάποιες φορές,με αποτελεσμα να χρείαζομαι κοντα στα 100 tabs ανοιχτά (όλα όμως) αντε 90,και κρασάρει η γαμωαλεπού.εσύ τι υπολογιστή έχεις?λες να φταίει η ραμ?τώρα στα 131 πάει καλα>?δεν ζορίζεται? Καλά πάει στα 131. Τώρα έχω 4 γίγα, στον παλιό υπολογιστή (1) αν το έκανα αυτό παίζει να τον έκαιγα Ρε παιδιά δεν μετράμε τα πουλιά μας εδώ πέρα για το ποιος θα έχει τα περισσότερα tabs, εγώ τουλάχιστον τόσα χρειάζομαι ανοιχτά. Μόνο τα tabs του insomnia να έχω ανοιχτά για να παρακολουθώ τα θέματα και να απαντάω είναι 20. Αν θέλω να ψάξω και καμία πηγή ανοίγω άλλα 5 για αναζητήσεις στο google. Φυσικά το insomnia δεν είναι το μόνο site που διαβάζω, οπότε βάλτε κι άλλα tabs. Κι όταν έρχονται newsletter από ειδησεογραφικά sites δεν μπορείς να διαβάζεις ένα άρθρο, κλικ πίσω, κλικ το επόμενο. Middle click σε όσα σε ενδιαφέρουν και αρχίζεις. Κι αν έχουν κι άλλες παραπομπές μέσα κι άλλα middle clicks. Άνετα σε ένα Σαβ/κο μπορεί να φτάσει κάποιος και τα 200-300 tabs. Την τελευταία φορά που ο υπολογιστής μου άνοιξε κάτω από 10 tabs ήταν.. δεν θυμάμαι.
nickarmy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 για καθένα θέμα ανοίγεις άλλο παράθυρο !!!wow συνήθως εγώ 7 (άν θέλω να ρίξω κανέναν server ανοίγω πολλά ..... )
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καλά πάει στα 131. Τώρα έχω 4 γίγα, στον παλιό υπολογιστή (1) αν το έκανα αυτό παίζει να τον έκαιγα Ρε παιδιά δεν μετράμε τα πουλιά μας εδώ πέρα για το ποιος θα έχει τα περισσότερα tabs, εγώ τουλάχιστον τόσα χρειάζομαι ανοιχτά. Μόνο τα tabs του insomnia να έχω ανοιχτά για να παρακολουθώ τα θέματα και να απαντάω είναι 20. Την παρακολούθηση θέματος την ξέρεις; Middle click σε όσα σε ενδιαφέρουν και αρχίζεις. Κι αν έχουν κι άλλες παραπομπές μέσα κι άλλα middle clicks. Άνετα σε ένα Σαβ/κο μπορεί να φτάσει κάποιος και τα 200-300 tabs. Ρε σύ ανοίγεις 20 τα κλείνεις μόλις τα διαβάσεις.Αν κάτι σε ενδιαφέρει bookmark.
Αδμιν Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Να προσθέσω τα tabs από όλους τους browsers που χρησιμοποιώ;
skiabox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Για την διαχείρηση τόσων tabs στον firefox προτεινω τα εξης 2 add-ons : TabMixPlus και TooManyTabs (ειδικα με το 2ο ελευθερώνεται και μνήμη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.