Praetorianos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Την παρακολούθηση θέματος την ξέρεις; Ναι την ξέρω την παρακολούθηση θέματος. Εξαρτάται ρε παιδιά πως βολεύεται κανένας. Όταν ας πούμε παρακολουθώ 10-20 θέματα τα ανοίγω σε tabs και όταν χρειάζομαι κάτι κάνω refresh (ctrl+tab+r) κι έτοιμος. Τώρα να κάθομαι κάθε φορά να κάνω θέμα και bookmark, κλείσε άνοιξε, ξανακάνε bookmark, ξανακλεισε ξαναάνοιξε βαριέμαι. Με τον τρόπο αυτό μου παίρνει συνολικά 3 δευτερόλεπτα να ελέγξω για νέες απαντήσεις και φυσικά βάζω τα threads που με ενδιαφέρουν πρώτα πρώτα. Ρε σύ ανοίγεις 20 τα κλείνεις μόλις τα διαβάσεις.Αν κάτι σε ενδιαφέρει bookmark. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που πρέπει να κάνω αυτό και μετά πίσω μπρος για να ανοίξω τα υπόλοιπα 20 και μετά το ίδιο για τα άλλα 20, αντί να ανοίξω από την αρχή ό,τι με ενδιαφέρει σε tabs και να τα κλείνω? Να σε δω να παρακολουθείς το newsletter του γριγζ.κομ και μερικών δεκάδων άλλων στην κατηγορία προγραμμάτων με το σύστημα σου να δω πόση ώρα θα κάνεις
dark_banishing Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Όπως τα λέει ο πρετ. Ο χρόνος είναι ελάχιστος και οι πληροφορίες πολλές. Μην λυπάστε τα tabs τσάμπα είναι. Ότι βάζω στα bookmarks 99% δεν θα βρω χρόνο να το διαβάσω ποτέ.
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ναι την ξέρω την παρακολούθηση θέματος. Εξαρτάται ρε παιδιά πως βολεύεται κανένας. Όταν ας πούμε παρακολουθώ 10-20 θέματα τα ανοίγω σε tabs και όταν χρειάζομαι κάτι κάνω refresh (ctrl+tab+r) κι έτοιμος. Τώρα να κάθομαι κάθε φορά να κάνω θέμα και bookmark, κλείσε άνοιξε, ξανακάνε bookmark, ξανακλεισε ξαναάνοιξε βαριέμαι. Με τον τρόπο αυτό μου παίρνει συνολικά 3 δευτερόλεπτα να ελέγξω για νέες απαντήσεις και φυσικά βάζω τα threads που με ενδιαφέρουν πρώτα πρώτα. Μα πας πάνω στο κάθε θέμα στα εργαλεία.Παρακολούθηση θέματος και μετά πατάς πάνω στο nickname σου πάνω δίπλα από το καλως ήρθες και όσα θέματα έχουν νέες απαντήσεις στα βγάζει εκεί.
otherside88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 βρε παιδια τι το ζοριζετε? τον Praetoriano τον βολευει ετσι!!! τι να κανουμε? γουστα ειναι αυτα!!! Αλλα πραγματικα βρε Praetoriane δε κουραζεται να βλεπεις τοσα tabs ανοικτα?? δλδ ειναι λιγο κουραστικο βρε παιδι μου... με 100+ tabs εγω θα εκανα περισσοτερη ωρα να βρω αυτο που θελω σε τοσα παραθυρα ανοικτα!
domdib1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 αυτή τη στιγμή έχω 7 ! γενικά, όπως είπαν και τα παιδιά, τσάμπα είναι, οπότε γιατί να τα λυπηθούμε
otherside88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 αλλο 7 και 10 και αλλο 100+!!! χανεσαι βρε παιδι μου!!
PCharon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μα πας πάνω στο κάθε θέμα στα εργαλεία.Παρακολούθηση θέματος και μετά πατάς πάνω στο nickname σου πάνω δίπλα από το καλως ήρθες και όσα θέματα έχουν νέες απαντήσεις στα βγάζει εκεί. Ούτε καν να πατάς πουθενά αφού κάνεις "παρακολούθηση". Έχεις ανοιχτό 1 (ένα) tab με το gmail και βλέπεις επί τόπου αν κάποιος στείλει απάντηση. Άσε που προσωπικά έχω κόψει την πολλή ενασχόληση με τα forums, δεν είναι φυσιολογικό για μένα πια να τρώω το χρόνο μου με ξένα πράματα. Ελάχιστα θέματα ανοίγω πια. Προτείνω να το μειώσετε και οι υπόλοιποι, αν υπάρχει σε επίπεδο εθισμού. Πάντως σχετικά με το θέμα, αυτή τη στιγμή έχω 25 και είμαι κι εγώ λάτρης των tabs (από τότε που υπάρχει ο Opera), αλλά όταν ψάχνω κάποια πληροφορία συνήθως (πχ προγραμματισμός) και γενικώς όταν τύχει κάποια φάση και χρειαστεί, όχι για πλάκα. Τα πολλά tabs λίγη ώρα θα μείνουν, μέχρι να μελετήσω αυτό που θέλω, μετά κλείνουν και πάνε σε bookmark όσα χρειαστεί (εδώ σωστά σημείωσε ο dark_banishing πως συνήθως τα ξεχνάς και κάποια στιγμή ανακαλύπτεις ένα μπ_ρδέλο που έχει γίνει στα bookmarks ). Παλιότερα ήμουν στα 50 tabs συνήθως Μ.Ο. τώρα είμαι στα 20. Συνήθως τα tabs που μένουν είναι επειδή κάποια στιγμή μου κάθεται να βρω κάποια πληροφορία ή κάτι μου κατεβαίνει στην κούτρα να κάνω, αλλά μετά για κάποιο λόγο τυγχάνει να διακόπτω και θέλω να συνεχίσω αργότερα (οπότε ή που θα αφήσω τα tabs ή που πρέπει να κολλήσω κανά postit πάνω στο γραφείο, επειδή οι επιστήμονες είναι αφηρημένοι ). Υ.Γ. Έπρεπε να είχε γίνει poll.
Praetorianos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μα πας πάνω στο κάθε θέμα στα εργαλεία.Παρακολούθηση θέματος και μετά πατάς πάνω στο nickname σου πάνω δίπλα από το καλως ήρθες και όσα θέματα έχουν νέες απαντήσεις στα βγάζει εκεί. Αυτό που είπε η otherside: βρε παιδια τι το ζοριζετε? τον Praetoriano τον βολευει ετσι!!! τι να κανουμε? γουστα ειναι αυτα!!! με τα χρόνια με έχει βολέψει τόσο αυτό το σύστημα που οποιοδήποτε άλλη λύση, εκτός του να μου τα βγάζει με pop up στην taskbar ξέρω γω, την θεωρώ χρονοβόρα γιατί ακριβώς έχω συνηθίσει τα tabs. Αλλα πραγματικα βρε Praetoriane δε κουραζεται να βλεπεις τοσα tabs ανοικτα?? δλδ ειναι λιγο κουραστικο βρε παιδι μου... με 100+ tabs εγω θα εκανα περισσοτερη ωρα να βρω αυτο που θελω σε τοσα παραθυρα ανοικτα! Με ctrl+tab για μικρές και την ροδέλα για μεγάλες αποστάσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου οτιδήποτε με ενδιαφέρει το πάω στην αρχή αρχή και είναι άμεσα προσβάσιμο. Πάντως αυτό που λες το καταλαβαίνω. Είχα φίλη που κάναμε εργασία μαζί και επειδή ήταν βαρβάτο θέμα είχα ανοίξει πάνω από 30-35 tabs από αναζητήσεις και παραπομπές για να βρω στοιχεία. Σε μια στιγμή κάθεται στο pc μου τα κλείνει όλα (!!!) και μου λέει "Ζαλίστηκα. Ξεκινάμε από την αρχή ένα-ένα και ότι δεν μας κάνει το κλείνουμε". Αν δεν χωρίζαμε την εργασία για να κάνει καθένας όπως νομίζει τη δουλειά του, ακόμα tab θα άνοιγα. Άσε που προσωπικά έχω κόψει την πολλή ενασχόληση με τα forums, δεν είναι φυσιολογικό για μένα πια να τρώω το χρόνο μου με ξένα πράματα. Ελάχιστα θέματα ανοίγω πια. Προτείνω να το μειώσετε και οι υπόλοιποι, αν υπάρχει σε επίπεδο εθισμού. Μα δεν είναι θέμα εθισμού τα πολλά tabs. Αυτό που κάνει κάποιος με το "παρακολούθηση θέματος" το κάνω εγώ με άλλο τρόπο. Έχεις ένα δίκιο πάντως
tolis_01 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ε, κάπου 4 με 8 tabs συνήθως, παραπάνω δεν βρίσκω νόημα.
otherside88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 πραγματικα αυτο το θεμα επρεπε να ηταν poll!! να βλεπαμε ποσοι χρησιμοποιουν παααααααααααααααααρα πολλα tabs!!
Sir Pretender Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ανάλογα με το τι κάνω. Αυτή τη στιγμή έχω καμιά δεκαριά και όταν δουλεύω φτάνω και τα 20-30 άνετα. Σε τέτοιες περιπτώσεις btw προτιμώ να χρησιμοποιώ Chrome γιατί είναι αρκετά πιο ελαφρύς και ακόμα κι όταν του φορτώνω τόσα πολλά tabs, ανταποκρίνεται ταχύτερα.
skiabox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Παντως ο firefox απο ενα σημειο και μετα τα φτυνει και θελει restart (memory leak problems?). Chrome δε χρησιμοποιω ιδιαιτερα επειδη μου τη σπαει το zoom του που απενεργοποιει παρα πολλα click areas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.