vocals_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ανάλογα με το τι κάνω. Αυτή τη στιγμή έχω καμιά δεκαριά και όταν δουλεύω φτάνω και τα 20-30 άνετα. Σε τέτοιες περιπτώσεις btw προτιμώ να χρησιμοποιώ Chrome γιατί είναι αρκετά πιο ελαφρύς και ακόμα κι όταν του φορτώνω τόσα πολλά tabs, ανταποκρίνεται ταχύτερα. Κάπου είχα διαβάσει(μάλιστα εδώ στο ινσόμνια νομίζω) ότι σε πολλά tabs ο ff τείνει να είναι γρηγορότερος και να τραβάει τη λιγότερη μνήμη σε σχέση με τους υπόλοιπους browsers..
Bspus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Αυστηρα 1 tab ανοικτο στο firefox, για 2 λογους 1 Δεν θελω να εμφανιζεται καθολου η μπαρα των tabs. 2 Προτιμω να εναλασσω τις σελιδες στο κατω μερος της οθονης, στην taskbar οποτε ανοιγω παραπανω browser windows. Και ετσι ομως ποτε δεν ξεπερνω τα 4-5
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Kαμμια εικοσαρια μαξιμουμ Τι κατοσταρια, και διακοσαρια ειναι αυτα που χτυπουν καποιοι ..
htps Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 εγω συνηθως 4-5 να εχω ανοιχτα... Για την ιστορια παντως το ρεκορ μου ειναι 14.539.875.648.392.987.400.284.Μηπως σας εφαγα ολους? πιστευω μεσα σε εναν αιωνα το 1/10 θα το ειχα διαβασει...λογικα
athlios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να εχει ο αλλος ανοιχτα 500 tabs που λενε...βγαλτε screenshot γιατι κατι εχετε καταλαβει λαθος και μετρατε αλλο πραγμα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να εχει ο αλλος ανοιχτα 500 tabs που λενε...βγαλτε screenshot γιατι κατι εχετε καταλαβει λαθος και μετρατε αλλο πραγμα! successful trolls was successful (οεο)
PCharon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να εχει ο αλλος ανοιχτα 500 tabs που λενε...βγαλτε screenshot γιατι κατι εχετε καταλαβει λαθος και μετρατε αλλο πραγμα! Ξεκαβαλήστε οι άπιστοι, διότι ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Πολύ παλιότερα είχα αναφέρει αυτό που έκανα μάλιστα στο παλιό μου PC (έναν ΡΙΙΙ σε καιρούς που είχα dialup και άνοιγα με μεσαίο κλικ στα πολύ γρήγορα καμιά 200αριά tabs και μετά έβγαινα offline για να μη χρεώνομαι όσο τα διαβάζω). Σε Opera αποκρύπτετε τελείως την tab bar και αντί αυτής κάνετε χρήση του panel "Windows" οπότε βγαίνει μια ωραία λίστα με τα tabs στο πλάι με μία βολικότατη μπάρα κύλισης και ανοίγεις όσα tabs γουστάρεις χωρίς να χάνεις τους τίτλους. Ο Opera μπορούσε να το κάνει σε παλιό υπολογιστή, χρόνια τώρα.
andreas_g Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 18 αυτή την στιγμή...... αλλά το default είναι να ανοίγει ο browser με 10 όταν δεν έχω αφίσει κάτι στην μέση από την προηγούμενη......... Όταν ξεφεύγει η κατάσταση(κυρίως για προγραμμάτισμό) προτειμώ να ανοίγω καινούριο παράθυρο κάθε 30 περίπου tabs, το καθένα, για να μπορώ να θυμάμαι πιο εύκολα τι ειναι πού...... Το ρεκόρ μου είναι κάπου 70 φεύγα, με τον τότε firefox να σέρνεται........... Τον chrome που χρησιμοποιώ σαν κύριο browser τώρα δεν το έχω φτάσει ακόμα σε τέτοια επίπεδα........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.