Προς το περιεχόμενο

Συμπαρασταση στην ηρωικη δασκαλα Χαρά Νικοπούλου

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως μετά από μια αναζήτηση στο google πρόσεξα ότι σύμφωνα με το υπουργείο η δασκάλα είχε ζητήσει μόνη της μετάθεση για να φύγει από εκεί και ότι δεν έχει υποβληθεί κάποιο άλλο αίτημα...

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας κάνει γνωστό το εξής:

Η δασκάλα κα Χαρά Νικοπούλου ζήτησε μετάθεση από το δημοτικό σχολείο του Μεγάλου Δέρειου στο οποίο δίδασκε στην Γ΄ περιοχή Θεσσαλονίκης, για προσωπικούς λόγους όπως αναφέρει επί λέξει στην αίτησή της με αριθμό πρωτοκόλλου2387, Γραφείο Μειονοτικής Εκπαίδευσης Ροδόπης, στις 30/11/2009.

Η περιοχή στην οποία η ίδια ζήτησε να μετατεθεί απαιτούσε 61,9 μόρια. Η κα Νικοπούλου είχε 76,4 μόρια. Συνεπώς πληρούσε απόλυτα τις προϋποθέσεις για μετάθεση στην πρώτη της επιλογή, όπως και έγινε.

Μέχρι και σήμερα, 2-6-2010, δεν έχει υποβληθεί στην αρμόδια Διεύθυνση κανένα άλλο αίτημα της κα Νικοπούλου.

http://www.neolaia.gr/wordpress/index.php/2010/06/02/xara-nikopoulou/

http://www.hellasnet.info/2010/06/02/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85/

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=141555&cid=4

• Απαντ. 782
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ σε μιά παλιά της συνέντευξη (εδώ) βρήκα πως γονείς παιδιών είχαν υπογράψει για να φύγει απ'το σχολείο, και όχι η υπουργός παιδείας (Όπως ορισμένα blogs βγήκαν και είπαν αμέσως, σύμφωνα με εντολή της Τουρκικής Κυβέρνησης, όπως πάλι λένε). Μάλιστα τελειώνει την συνέντευξη λέγοντας "για να περάσουν το μήνυμα του Ελληνισμού παντού". Μου ακούγεται λίγο ρατσιστικό, λες και είμαστε η Άρεια Φυλή και πρότυπα για τον υπόλοιπο κόσμο, ειδικά στις μέρες μας.

Δημοσ.
Εγώ σε μιά παλιά της συνέντευξη (εδώ) βρήκα πως γονείς παιδιών είχαν υπογράψει για να φύγει απ'το σχολείο, και όχι η υπουργός παιδείας (Όπως ορισμένα blogs βγήκαν και είπαν αμέσως, σύμφωνα με εντολή της Τουρκικής Κυβέρνησης, όπως πάλι λένε). Μάλιστα τελειώνει την συνέντευξη λέγοντας "για να περάσουν το μήνυμα του Ελληνισμού παντού". Μου ακούγεται λίγο ρατσιστικό, λες και είμαστε η Άρεια Φυλή και πρότυπα για τον υπόλοιπο κόσμο, ειδικά στις μέρες μας.

χαχα... που φτάσαμε... να θεωρούμε ρατσιστικό το να διδάσκονται τα ελληνικά στα σχολεία... έλεος :lol:

Δημοσ.

Δεν θεωρώ ρατσιστικό να διδάσκονται τα Ελληνικά, θεωρώ ρατσιστικό να πιστεύει πως οι Έλληνες είναι ανώτεροι ως λαός από τους υπόλοιπους

Δημοσ.
Δεν θεωρώ ρατσιστικό να διδάσκονται τα Ελληνικά, θεωρώ ρατσιστικό να πιστεύει πως οι Έλληνες είναι ανώτεροι ως λαός από τους υπόλοιπους

Γιατι επειδη λεει οτι εχει τον Ελληνισμο μεσα της? Το ρατσιστικο που ειναι?

Δημοσ.
Γιατι επειδη λεει οτι εχει τον Ελληνισμο μεσα της? Το ρατσιστικο που ειναι?

Εεε... Δεν ξέρω.. Να θεωρεί όλους τους υπόλοιπους λαούς κατώτερους ίσως;

Δημοσ.
Που το λεει αυτο?

Εμένα το "Να περάσουν το μήνυμα του Ελληνισμού" έτσι μου ακούγεται, εσύ μπορεί να το καταλαβαίνεις αλλιώς.

Δημοσ.
Εμένα το "Να περάσουν το μήνυμα του Ελληνισμού" έτσι μου ακούγεται, εσύ μπορεί να το καταλαβαίνεις αλλιώς.

Αν έλεγε να περάσουν το μήνυμα του μουσουλμανισμού δεν θα είχε ανοίξει ρουθούνι.

Δημοσ.

Αν ελεγε να περασουν το μηνυμα του μουσουλμανισμου θα της ανοιγαν αλλοι το ρουθουνι.

Και τελικα ποια ειναι η αληθεια? Καποιοι το ψαξατε στο google αλλα δεν βρεθηκε καμια ακρη. Γαμωτο, παλι θα πρεπει να βαλω μπρος το συναισθημα και τι θεωρω εγω σωστο και αληθες για να βρω το νημα.

Δημοσ.
Αν έλεγε να περάσουν το μήνυμα του μουσουλμανισμού δεν θα είχε ανοίξει ρουθούνι.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να γινόταν αυτό και πως ξέρεις ότι δεν θα υπήρχε καμμία αντίδραση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...