redplanet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 παιδια μηπωσ γνωριζει κανεισ πιος καπνοσ με πια χαρτακια και με πια φιλτακια κανουν το πιο ελεφρυ στριφτο.ενοειται οχι ο drum ο ασπρος
scullyist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Γιατί όχι ο drum ο άσπρος? Tι επεισόδιο έχω χάσει τόσα χρόνια που τον καπνίζω?
redplanet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 φιλε μου ξερεισ τι γινεται τον ειχα αγορασει μια φορα και εκτοσ που ηταν τελειωσ ξεραμενοσ μου τσακισε τον λαιμο και γενικα δεν ακουο και τα καλυτερα λογια βεβαια μπορει να ετυχε πιο πολυ ειμα αναμεσα σε old holborn ασπρο κια golden virginia κιτρινο
Mika Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 αναμεσα στα 2 που πες ο holborn o ασπρος ειναι πιο ελαφρυς
slipknot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 φιλε μου ξερεισ τι γινεται τον ειχα αγορασει μια φορα και εκτοσ που ηταν τελειωσ ξεραμενοσ μου τσακισε τον λαιμο και γενικα δεν ακουο και τα καλυτερα λογια βεβαια μπορει να ετυχε πιο πολυ ειμα αναμεσα σε old holborn ασπρο κια golden virginia κιτρινο Αν το περίπτερο ήταν κάνα γωνιακό αρχαίο και έκανες 35 την ημέρα λογικό ακούγεται.
scullyist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εντάξει αν δεν τον 'τράβηξε' ο λαιμός σου το καταλαβαίνω, είναι υποκειμενικό από άτομο σε άτομο πως θα του κάτσει. Εγώ είχα πάθει τα ίδια με old horborn κίτρινο (και κάθε φορά που κάνω καμιά τράκα από την αδελφή μου που τον καπνίζει με πειράζει--ο δικός της λαιμός αντιθέτως δεν σηκώνει τον ντραμ όπως κι εσύ) και o drum ήταν ο μόνος που δεν με πείραξε στο λαιμό καθόλου από την αρχή. Πάντως νομίζω ακριβώς επειδή είναι διαφορετικό για τον καθένα ακόμα και για τον ίδιο καπνό να μιλάνε 10 άτομα, αυτό που θα έκανα εγώ θα ήταν να πάρω και να δοκιμάσω 4-5 καπνούς για να δω στην πράξη τι μου 'πάει'. "Μπαγιάτικο" drum δεν έχω πετύχει, αλλά είναι γεγονός πως και στην υφή και μόνο σε σχέση με το Holborn είναι πιο ξερός. Η ο holborn παραείναι μαλακός -στην υφή όμως. LoL
scullyist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εδώ πάω πάσο γιατί α)φιλτράκια δεν χρησιμοποιώ και με τον άσπρο drum παίρνω κόκκινα Rizla τα οποία δεν είναι και ότι πιο ελαφρύ σε χαρτάκι μάλλον κάτι ενδιάμεσο. Όπως και στα τσιγάρα όμως, όσο ανοίγει το χρώμα πας στα πιο ελαφριά, οπότε λογικά σε rizla τα λευκά είναι τα πιο λεπτά. Kαι τα πράσινα/γαλάζια είναι πιο λεπτά αλλά παραήταν ριζόχαρτο για μένα *shrug*.
censOred Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Πιστεύω πρέπει να πας σε κοκκινα swan,που είναι πιο χοντρά και έτσι "φιλτραρουν" καλύτερα τον καπνό,θα σου τον κάνουν ,ακόμη πιο ελαφρύ. Τώρα από χαρτάκια,διαλεξε αναμεσα σε γαλαζια,ασημι.όποια σου αρέσουν περισσοτερο. Καπνοί holborn λευκός και virginia κιτρινος εξίσου φλωρικοι είναι () αλλά όντως ο holborn white πρέπει να ναι πιο ελαφρυς. offtopic1 αν μένεις θεσσαλονικη θα παίρνεις χαρτάκια και φιλτράκια απο το today (24 ώρες) που τα χει 40 και 70 λεπτα αντιστοιχα.το αναφέρω μήπως και κανας αλλος σαλονικιός δεν το ξέρει.//φυσικά δεν ξέρω αν έχει πουθενα αλλού today. offtopic2 γιατί α)φιλτράκια δεν χρησιμοποιώ και θυμήθηκα τώρα που είχα πετύχει εναν τυπά στο πολυτεχνείο(27-28 χρονών) που μου ζητάει καπνό για να στριψει.πάω να του δώσω και φιλτράκια.και αυτός με λέει "Καπότα και φιλτράκια δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στην ζωή μου" χαχαχα
redplanet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 δηλαδη δεν ισχυει αυτο που ηξερα οτι οσο πιο λεπτα τα φιλτακια τοσο πιο ελεφρυ και το τσιγαρο???
slipknot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 redplanet αλήθεια, τι αγχώνεσαι; Είτε ελαφρύ είτε βαρύ, το τσιγάρο καρκίνος είναι. Ας έχει μια αξία τουλάχιστον.
ApSiMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Και μια απορία που πάντα την είχα... Μπορεί κάποιος να γράψει με ποια σειρά τα χαρτάκια rizla είναι ελαφρια--->βαριά? Ισχύει η σειρά που αναφέρει στο site της?
PCM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παιδιά έχει κανεις πληροφορίες για τον Βιολογικό Καπνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα