nickarmy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 οι ποιότητα είναι μεγάλη,μην πω για την ένταση και το κούνημα απο το woofer,επειδή αυτή τη περίοδο είμαι με κάτι παλιά μικρά κάπου στα 20 έκαναν πόναγαν τα αυτά μου, χωρίς πλάκα (το ηχοσύστημα που είχα έπαθε πρόβλημα..)
sozz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 400Ε για τα ζ-5500 ειναι αδικα λεφτα για δες αυτα http://www.axiontechnology.gr/p.EDIFIER-S730D-GAMING-2-1-SPEAKER-SET.72198.html [ame]http://www.youtube.com/watch?v=TFObqxD3ANg[/ame] δες και τα αλλα βιντεο που εχει εκει
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Θελω να αγορασω καποια καλα ηχεια για τον υπολογιστη,αλλα να ειναι εντος 1-2 ετων και οχι παλαιοτερα.Η χρηση ειναι κυριως για μουσικη αλλα και για παιχνιδια.Budget μεχρι 500ευρω. Τελικα θα αγορασεις 2 ηχεια η 5.1 ? Γιατι αν προκειται για το πρωτο , καλυτερα ενας ενισχυτης δικαναλος ( η πολυκαναλος αν το σκεφτεσαι αργοτερα για προσθηκες ) και δυο ηχεια ραφιου .Η δυο ηχεια τετοια στα 250 Ε αν δεν θελεις να μπλεξεις με ενισχυτες (εννοειται οτι προσπαθεις να τα ακουσεις -ολα- αν γινεται πριν τα αγορασεις ). Τι ειναι το υλικο που θα ακους?
Septum Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ρε stm να σε ρωτήσω κάτι.. Είσαι σίγουρος ότι θες να ξοδέψεις πάνω από 150ε για ηχεία ; Δηλαδή ντάξει, εγώ είμαι με ηχεία των 15ε και είμαι οκ. Δηλαδή γιατί τόσα πολλά λεφτά, πόσο περισσότερη ποιότητα στα ηχεία θες.. Πάει στο καλό ρε παιδιά, με τα ίδια λεφτά παίρνει καινούργιο pc.. Κοιτα εβαλα το 500ε σαν budget γιατι μπορει να βρω κατι πολυ καλο να κανει τοσο καινουργιο αλλα να το παρω μεταχειρισμενο.Δε θελω να παρω φθηνιαρικα ηχεια.Εχω κατι yamaha που παιζουν πολυ ωραια αλλα ειναι πολυυ παλια.Απλα επειδη το pc το χρησιμοποιω σε μεγαλο βαθμο για μουσικη το θελω δυνατο σε αυτον τον τομεα.Επισης ο πατερας μου εχει b&w στο σαλονι και νομιζω πως το αυτι μου συνηθισε στην καλη ποιοτητα ηχου και κατι φθηνιαρικο θα μου κανει αισθητη διαφορα.Θελω καποια σαν τα z5500 που λενε ολοι αλλα σε ποιο καινουργιο μοντελο.Υπαρχει? ;/
sozz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 εγω νομιζω οτι τα z-5500 δεν ειναι για ποιοτητα μουσικης αλλα για surround και για ενταση
Septum Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τελικα θα αγορασεις 2 ηχεια η 5.1 ? Γιατι αν προκειται για το πρωτο , καλυτερα ενας ενισχυτης δικαναλος ( η πολυκαναλος αν το σκεφτεσαι αργοτερα για προσθηκες ) και δυο ηχεια ραφιου .Η δυο ηχεια τετοια στα 250 Ε αν δεν θελεις να μπλεξεις με ενισχυτες (εννοειται οτι προσπαθεις να τα ακουσεις -ολα- αν γινεται πριν τα αγορασεις ). Τι ειναι το υλικο που θα ακους? σκυλους που χορευουν κλακετες και κροκοδειλους που νιαουριζουν,α και τον ηχο που κανουν τα ποπ κορν οταν βαζεις τα χερια μεσα αλλα το βραδυ πριν κοιμηθω αυτο.=D Tα παντα ακουω εκτος απο σκυλαδικα,επισης ειμαι τοξοτης με υδροχοο γυπα,αν ενδιαφερεσε πμ.Παντως εχει σχεση το ειδος μουσικης για την επιλογη?Θα προτιμουσα να μη μπλεξω με ενισχυτες και μαλλον για 2.1 παω γιατι ταινιες σπανια βλεπω στο pc αλλα δεν θα πω οχι σε καλο 5.1. ---------- Προσθήκη στις 01:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:13 ---------- εγω νομιζω οτι τα z-5500 δεν ειναι για ποιοτητα μουσικης αλλα για surround και για ενταση Τα εχει φιλος μου στον 5ο και οταν τα βαζει δυνατα ακουω τι παιζει στον πρωτο αλλα απο ποιοτητα οντως δε θυμαμαι τιποτα ιδιαιτερο.Αυτα τα edifier που προτεινες πιο πανω φαινονται καλα απλα δε ξερω τι λεει σαν μαρκα αυτη.Καλη?
sozz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 δεν ξερω πολλα απο μουσικη αλλα αλλο η ενταση και αλλο η ποιοτητα τωρα για τα ηχεια επειδη σε κανενα 2μηνο θα αλλαξω ειναι η επιλογη που θα κανω τα edifier. ρωτησα το παιδι στο youtube πως του φενοντε(ειναι και ελληνας)και μου ειπε απο ποιοτητα των ηχειων και το woofer του ειναι καλυτερο απο τα ζ-5500 απλως δεν ειναι 5.1 και τα edifier s550/750 δεν τα φερνουν στο ελλαδισταν http://en.wikipedia.org/wiki/Edifier και τ μαγαζι που σου ειπα μου ειπε οτι εχει καλη εγγυηση παντως στο skroutz τα βρησκεις και -15Ε ΥΓ εχει πολλες χωρες παντως που πανε τα ηχεια http://www.edifier.com/
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τι σημασία έχει αν τα Yamaha είναι παλιά; Αν δεν έχουν πρόβλημα, και σου αρέσει ο ήχος, πρόσθεσε ένα ενεργό sub και τέλειωσε το πανηγύρι.
yiannis_1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Βασικά τα z5500 εχουν κάνει τρομερή αίσθηση λόγο μάλλον της δύναμης παρά του ποιοτικού τους ήχου. Γενικά πολύ μουντίλα όλα τα μπασοηχεία τύπου z5500. Αν ήμουν γυμνάσιο γυμνάσιο λύκειο θα μου άρεσαν οπως μου άρεσαν τότε πολλά περίεργα πράγματα. Tα παπιά με τις κομένες εξατμίσεις, οι iron maiden, τα αυτοκίνητα τυπου fast and the furious, το NFS undergound με τα body paints και τα neon lights κτλ κτλ κτλ.:lol: Πάντως για να ακούς μουσική και να χαλαρώνεις δεν είναι. Εχω ενα φθηνο 5,1 στο htpc στο σαλόνι logitech x-530 και στο κανονικό pc τα creative megaworks T20 απο τότε που είχαν πέσει στα 50ευρό και τώρα θέλω να πάρω και ενα ζεύγος AKG κλειστού η ημικλειστού τύπου που απο ότι βλέπω είναι σε καλές τιμές στο πλαίσιο και αλλού. Το 5.1 μόνο για ταινίες και κανα παιχνιδάκι αξίζει... Απο όσα είδα να προτείνονται μόνο τα Bose θα έπερνα αφού μου αρέσει η φιλοσοφία της εταιρείας στο θέμα ήχου.
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 σκυλους που χορευουν κλακετες και κροκοδειλους που νιαουριζουν,α και τον ηχο που κανουν τα ποπ κορν οταν βαζεις τα χερια μεσα αλλα το βραδυ πριν κοιμηθω αυτο.=DTα παντα ακουω εκτος απο σκυλαδικα,επισης ειμαι τοξοτης με υδροχοο γυπα,αν ενδιαφερεσε πμ.Παντως εχει σχεση το ειδος μουσικης για την επιλογη?Θα προτιμουσα να μη μπλεξω με ενισχυτες και μαλλον για 2.1 παω γιατι ταινιες σπανια βλεπω στο pc αλλα δεν θα πω οχι σε καλο 5.1. Βασικα σκεφτομουνα την ποιοτητα του υλικου , οταν εκανα την ερωτηση.Που ναι μπορει να εχει σχεση και με την επιλογη ενος συστηματος.Και το ειδος μουσικης μπορει να εχει σχεση , γιατι οχι .Φανταζεσαι να ακους dance με ενα γουφερακι μια σταλια ? Τωρα για κλακετιστες σκυλους και παιχνιδιαρηδες κορκοδειλους δεν εχω κατι υποψη μου, ομολογω οτι με αιφνιδιασες Οσο για το ζωδιο , φυσικα μπορει να παιζει ρολο, ειδικα αν αποδιδει καποιος σε αυτο χαρακτηριστικα της προσωπικοτητα του .
Septum Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τι σημασία έχει αν τα Yamaha είναι παλιά;Αν δεν έχουν πρόβλημα, και σου αρέσει ο ήχος, πρόσθεσε ένα ενεργό sub και τέλειωσε το πανηγύρι. Τι ενοεις ενεργο? εχει sub 2.1 ειναι.Απλα δεν εχω ακουσει και πολλα για να κανω τη συγκριση.Για να καταλαβω διαφορα πρεπει να παρω αλλα ηχεια και να τα βαλω στον χωρο μου πραγμα δυσκολο.;p
nickarmy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Βασικά τα z5500 εχουν κάνει τρομερή αίσθηση λόγο μάλλον της δύναμης παρά του ποιοτικού τους ήχου.Γενικά πολύ μουντίλα όλα τα μπασοηχεία τύπου z5500. Αν ήμουν γυμνάσιο γυμνάσιο λύκειο θα μου άρεσαν οπως μου άρεσαν τότε πολλά περίεργα πράγματα. Tα παπιά με τις κομένες εξατμίσεις, οι iron maiden, τα αυτοκίνητα τυπου fast and the furious, το NFS undergound με τα body paints κτλ κτλ κτλ.:lol: Πάντως για να ακούς μουσική και να χαλαρώνεις δεν είναι. εδώ είσαι, το μικρότερο αδελφάκι τους στα 100 βαττ η ποιότητα είναι παραπάνω απο το μεσαίο επίπεδο(μέγιστη ισχύ 200ςαττ αλλά άχρηστα γιατί μετά απο τα 125-30 ανάλογα και το στρώσιμο δεν ακούγετε τίποτα , στα μεγαλύτερα δηλαδή τα ζ 5500 που έχουν 550 βαττ απο άλλους που έχω ακούσει αν θυμάμαι μέχρι στα 200-300 φτάνει η ποιότητα ( ΄την ποιότητα την αντιπαραθέτω με την ένταση, το νταπα ντούπα... μην με παρεξηγήσει κάποιος) πάντως δεν μπορείς να πεις πως δεν είναι απο τα καλύτερα ηχοσυστήματα για πσ και ας λάβουμε υπόψη και την εταιρία που τα παράγει σημαντικό κριτήριο είναι αν μένεις σε διαμέρισμα , γιατί σε αυτή την περίπτωση τα 5500 θα σου φανούν άχρηστα (τι να τα κάνεις αν δεν θέλεις ο πυροβολισμός να ακούγετε στα επόμενα 4 τετράγωνα)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν κατάλαβα πως τα Yamaha που έχεις είναι 2.1. Αν είναι για pc (δηλαδή με τους κλασικούς δορυφόρους-αστειότητα) και εφόσον θες να ακούς μουσική, αλλά με μικρό όγκο για να τα βολέψεις και δίπλα στο μόνιτορ ή πάνω σε ράφι, θα πρέπει να ακούσεις πριν πάρεις οτιδήποτε. Εννοώ μπορεί να πέσεις σε χάλια ήχο, κάτι που σε <<κανονικά>> ηχεία είναι δύσκολο.
Septum Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 εδώ είσαι, το μικρότερο αδελφάκι τους στα 100 βαττ η ποιότητα είναι παραπάνω απο το μεσαίο επίπεδο(μέγιστη ισχύ 200ςαττ αλλά άχρηστα γιατί μετά απο τα 125-30 ανάλογα και το στρώσιμο δεν ακούγετε τίποτα , στα μεγαλύτερα δηλαδή τα ζ 5500 που έχουν 550 βαττ απο άλλους που έχω ακούσει αν θυμάμαι μέχρι στα 200-300 φτάνει η ποιότητα ( ΄την ποιότητα την αντιπαραθέτω με την ένταση, το νταπα ντούπα... μην με παρεξηγήσει κάποιος) πάντως δεν μπορείς να πεις πως δεν είναι απο τα καλύτερα ηχοσυστήματα για πσ και ας λάβουμε υπόψη και την εταιρία που τα παράγει σημαντικό κριτήριο είναι αν μένεις σε διαμέρισμα , γιατί σε αυτή την περίπτωση τα 5500 θα σου φανούν άχρηστα (τι να τα κάνεις αν δεν θέλεις ο πυροβολισμός να ακούγετε στα επόμενα 4 τετράγωνα) Που ειναι το αδερφακι?Πεθανε στη γεννα?Κατι ξεχασες μαλλον=D ---------- Προσθήκη στις 02:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:20 ---------- Δεν κατάλαβα πως τα Yamaha που έχεις είναι 2.1.Αν είναι για pc (δηλαδή με τους κλασικούς δορυφόρους-αστειότητα) και εφόσον θες να ακούς μουσική, αλλά με μικρό όγκο για να τα βολέψεις και δίπλα στο μόνιτορ ή πάνω σε ράφι, θα πρέπει να ακούσεις πριν πάρεις οτιδήποτε. Εννοώ μπορεί να πέσεις σε χάλια ήχο, κάτι που σε <<κανονικά>> ηχεία είναι δύσκολο. Αυτα που εχω τωρα.Δηλαδη πρακτικα τι ενοεις?Να μην κοιταξω για ηχεια pc αλλα για κανονικα και να τα προσαρμοσω στο pc(ειναι κατι συνηθισμενο αυτο)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.