Προς το περιεχόμενο

Kαινουργια καλα ηχεια?

Septum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5.1 για μουσικη δεν αξιζει...κατ'αρας ειναι ψευτικος ηχος γιατι ολα τα τραγουδια στην καλυτερη περιπτωση να ειναι γραμμενα για 2 καναλια εκτος και αν ακους απο super audio cd.....ουσιαστικα κατι ηχεια τυπου logitech,creative κτλ παιζουν ταυτοχρονα σε ολα τα ηχεια την ιδια συχνοτητα(κατι σαν multi stereo-εκτος του woofer φυσικα) και ολοι χαιρονται οτι ακουνε 5,1 σε μουσικη....προσωπικη μου γνωμη ειναι να πας σε ενα ΚΑΛΟ 2,1(εχουνε γινει απο πανω αξιολογες προτασεις)..τωρα αν αυτο θα ειναι με η χωρις αυτονομο ενισχυτη ειναι επιλογη σου αλλα σου προτεινω να πας με ξεχωριστο ενισχυτη.........οσον αφορα τα ηχεια προσπαθησε λιγο να ψαχτεις και με klipsch.Εχω ακουσει τα παρακατω(λινκ) στον ενισχυτη μου με το sub μου(ετσι απλα για να δω διαφορα με τα sony που εχω) και πιστεψε με ειναι αλλου τα ηχεια.Ενταξει δεν εκανα και την καλυτερη συγκριση (sony vs klipsch) αλλα εχω ακουσει και ακριβα bose 5.1 και δεν πιανανε μια στα klipsch.Βεβαια θα πρεπει να παρεις και εναν καλο ενισχυτη και ενα καλο sub(με λιγα λογια αρκετο χρημα) αλλα αμα τα δινεις ψαχτω

Τα klipsch

http://www.klipsch.com/na-en/products/rb-51-overview/

Το sub μου(για να δεις με τι τα ακουσα ωστε να παρεις κατι αντιστοιχο στην περιπτωση που κινηθεις κατα εκει-δλδ μην παρεις κανα sub των 100 ευρω για τετοια ηχεια)

http://www.productwiki.com/jbl-e150p/

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Που ειναι το αδερφακι?Πεθανε στη γεννα?Κατι ξεχασες μαλλον=D

αυτοί που ασχολούνται με την κατηγορία αυτή τα έχουν ακουστά

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600

με άφησαν (το ένα ηχείο) μετά απο 4 αξιοπρεπή χρόνια - αν και αυτά δυνοπάθησαν- έχουν φάει κήπο, υγρασία, ζέστη κτλ ...

---------- Προσθήκη στις 02:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:34 ----------

[quote=nemesiskp;3391490

Τα klipsch

http://www.klipsch.com/na-en/products/rb-51-overview/

Το sub μου(για να δεις με τι τα ακουσα ωστε να παρεις κατι αντιστοιχο στην περιπτωση που κινηθεις κατα εκει-δλδ μην παρεις κανα sub των 100 ευρω για τετοια ηχεια)

http://www.productwiki.com/jbl-e150p/

εμένα μου άρεσαν αυτά http://www.klipsch.com/na-en/products/rb-51-home-theater-system-overview/ :-):P

Δημοσ.

Κοιτα εφοσον τα σκαει πιστευω αξιζει να παει σε μια τετοια κατηγορια απο το να αγορασει ηχεια τυπου logitech

---------- Προσθήκη στις 01:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:42 ----------

και ποσο κανουν κατω απο 1000Ε?? :P

Παιδια δεν του προτεινα να παρει τα συγκερκιμενα (που δεν ξερω ποσο να ειχε παρει το παιδι) απλα του εστειλα ποια ειχα ακουσει ωστε να εχει και μια εξτρα γνωμη.

---------- Προσθήκη στις 01:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:44 ----------

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=9&prID=250

---------- Προσθήκη στις 01:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:46 ----------

http://www.prostage.gr/pages/product.asp?prID=5080

---------- Προσθήκη στις 01:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:47 ----------

Αμα ψαξεις στο skroutz θα βρεις πραγμα

Δημοσ.

Αυτο που μπορει να κανει λογο του οτι τα Klipsch ειναι ευκολοδηγητα(ευαισθητα δλδ)ηχεια ειναι να τα συνοδευσει με εναν μικρο λαμπατο πχ Dared MP-5 http://www.audioshow.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2400&category_id=89&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=65 και να εχει εναν ηχο που δεν θα πιστευει στ αυτια του

συνδεεται και με Usb στο PC o συγκεκριμενος και παιζει ρολο καρτας ηχου για μενα ειναι Top επιλογη ο συγκεκριμενος συνδυασμος

Και btw τον εχω και στο PC μου για τη μουσικη Κορνα&Λαμπα απλα respect

Δημοσ.

Ποτε δεν ισχυριστηκα οτι τα 5500 είναι τα καλύτερα ηχεια του κοσμου.... ειναι απλά οτι καλυτερο έχει βγει σε 5.1 για υπολογιστή!! Και ναι τώρα που εχουν 400 Ε δεν αξίζουν σαν αγορά... Οταν τα είχα παρει εγω πριν απο κανα δυο χρόνια και είχα δώσει 280Ε τα άξιζαν.....

εννοείται ότι λυσεις με εξωτερικους ενισχυτές και επιλεγμένα ηχεία είναι σαφώς καλύτερες...

και επίσης εννοείται οτι αν καποιος θέλει σοβαρά ηχεία για μουσική και οχι για gaming και ταινιες... τα 5500 δεν προτείνονται με την καμία!!

Αμαν πέσατε ολοι να με φάτε με την μία!!! :-(:cry:

Δημοσ.

Τα Klipsch παραπάνω με ένα ψηφιακό ενισχυτή τύπου Trends TA10.1 είναι μια καλή πρόταση :-)

Δες-Άκου και καλά monitor του τυπου fostex, Genelec :-)

Δημοσ.

Λάμπες με ότι αυτό συνεπάγεται(αλλαγές ,ρυθμίσεις κ.λ.π),κόρνες ,sub που θέλει΄γνώσεις και ψάξιμο για ταίριασμα με τα υπόλοιπα που προτείνεται,για να ακούει κανείς mp3 άντε και κάνα flac.Mήπως το έχετε κουράσει άδικα το πράγμα?¨Αυτοί που καταφέρονται κατά των z550 τα έχουν ακούσει ποτέ και κάνουν συγκρίσεις με entry level ακριβότερα hi-fi συστήματα?

Δημοσ.
Λάμπες με ότι αυτό συνεπάγεται(αλλαγές ,ρυθμίσεις κ.λ.π),κόρνες ,sub που θέλει΄γνώσεις και ψάξιμο για ταίριασμα με τα υπόλοιπα που προτείνεται,για να ακούει κανείς mp3 άντε και κάνα flac.Mήπως το έχετε κουράσει άδικα το πράγμα?¨Αυτοί που καταφέρονται κατά των z550 τα έχουν ακούσει ποτέ και κάνουν συγκρίσεις με entry level ακριβότερα hi-fi συστήματα?

Εχω ακουσει και τα z-5500 και creative 7,1.Μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα ηχεια για χρηση υπολογιστη αλλα μεχρι εκει....δεν πιανουν μια σε καλα hi fi ηχεια.Αυτο πιστευω το καταλαβαινεις και απο την τιμη τους....Αγοραζεις ενα 5,1 με τοσα λεφτα που στην περιπτωση καλων hi fi ηχειων-στα ιδια λεφτα-με δυσκολια παιρνεις εναν πολυκαναλο ενισχνυτη και ενα σετ 2 ηχειων(δεν το συζηταω για καλο sub).Ετσι στον φιλο απο πανω που ζηταει να ακουει μουσικη για κανενα λογο δεν θα του προτεινω ηχεια 5,1 γιατι οπως εχω πει και παραπανω μουσικη γραμμενη για 5 καναλια ΔΕΝ υπαρχει.Οποτε ειναι καλυτερο να παει να δωσει λεφτα για μια αγορα ενος καλου hi fi συστηματος παρα να τα δωσει ασκοπα στα z5500 διοτι με αυτα μονο μουσικη δεν θα ακουει.Φιλικα

Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω πλέον αυτά.

Kατά καιρούς άλλαξα 2 φορές 5.1 συστηματάκια της logitech και της creative (οχι τα z5500) στο pc μου αλλά δεν ικανοποιήθηκα ιδιαίτερα. Τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την καθαρότητα του ήχου, είτε βλέπω ταινία, είτε παίζω κάποιο παιχνίδι, είτε ακούω μουσική.

Τα προτείνω ανεπιφύλακτα. :-)

Δημοσ.

No offense

Αλλά εγώ που τα έχω ακούσει, αναρωτιέμαι εάν εσύ έχεις ακούσει τα υπόλοιπα που προτείνουμε ?

Σε κάθε περίπτωση προτείνω ακρόαση :-)

Δημοσ.

Αναμεσα σε Logitech 5500 και Creative Gigaworks S750 (αν μπορεις να τα βρεις) οσον αφορα την ποιοτητα ηχου προτεινω τα δευτερα χωρις δευτερη κουβεντα. Τα εχω ακουσει διπλα διπλα, και ετσι αποφασισα να αγορασω τα Gigaworks τα οποια ειναι μακραν τα ποιοτικοτερα ηχεια PC.

Βγαζουν πολυ καθαρο ηχο, κι ας ειναι παλια (καλυτερα θα ελεγα).

Aκουω μουσικη μια χαρα, φυσικα κανουν και για τα υπολοιπα, σε γενικες γραμες υστερουν μονο σε 2 πραγματα εναντι των Logitech:

1) Δεν ειναι τοσο δυνατα στην ενταση (τα Logitech εχουν και εκεινη την extra ενυσχυση που σιγουρα θυσιαζει επιπλεον την -χαμηλη ουτως η αλλως- ποιοτητα)

2) Δεν εχουν ενσωματωμενο Dolby-DTS decoder.

Αν θες να αγορασεις κατι για PC (μικρα ηχειακια δηλαδη που κανουν και για Home Theater) στα προτεινω ανεπυφυλακτα, αλλα δεν ξερω αν θα μπορεισεις να τα βρεις. Εχε υποψη σου ακομη πως οταν τα αγορασα προπερσυ με 400€, τα Lotitech κανανε περιπου 250€...

Και παλι, αφου τα ακουσα, προτιμησα τα Creative, αν μη τι αλλο πληρωνεις παραπανω αλλα παιρνεις κατι σαφως ποιοτικοτερο.

Δημοσ.
Αναμεσα σε Logitech 5500 και Creative Gigaworks S750 (αν μπορεις να τα βρεις) οσον αφορα την ποιοτητα ηχου προτεινω τα δευτερα χωρις δευτερη κουβεντα. Τα εχω ακουσει διπλα διπλα, και ετσι αποφασισα να αγορασω τα Gigaworks τα οποια ειναι μακραν τα ποιοτικοτερα ηχεια PC.

Βγαζουν πολυ καθαρο ηχο, κι ας ειναι παλια (καλυτερα θα ελεγα).

Aκουω μουσικη μια χαρα, φυσικα κανουν και για τα υπολοιπα, σε γενικες γραμες υστερουν μονο σε 2 πραγματα εναντι των Logitech:

1) Δεν ειναι τοσο δυνατα στην ενταση (τα Logitech εχουν και εκεινη την extra ενυσχυση που σιγουρα θυσιαζει επιπλεον την -χαμηλη ουτως η αλλως- ποιοτητα)

2) Δεν εχουν ενσωματωμενο Dolby-DTS decoder.

Αν θες να αγορασεις κατι για PC (μικρα ηχειακια δηλαδη που κανουν και για Home Theater) στα προτεινω ανεπυφυλακτα, αλλα δεν ξερω αν θα μπορεισεις να τα βρεις. Εχε υποψη σου ακομη πως οταν τα αγορασα προπερσυ με 400€, τα Lotitech κανανε περιπου 250€...

Και παλι, αφου τα ακουσα, προτιμησα τα Creative, αν μη τι αλλο πληρωνεις παραπανω αλλα παιρνεις κατι σαφως ποιοτικοτερο.

προκειται ομως φιλε μου για 7.1 σωστα?Απο αυτα που εχω ακουσει 7.1 δεν πρεπει να ειναι και πολυ καλα για μουσικη η οχι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...