jose Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 οποτε ανοίγει τo pc μου και ανοίγει k τo μtorrent μου κάνει σε όσα torrent έχω check από την αρχή? γιατί τo κάνει αυτό? δηλαδή μπορεί ένα torrent να είναι στο 90% και ξεκινάει να τo κάνει check και μετα αρχίζει και κατεβάζει... τπ αποτελεσμα είναι να μου σέρνει το σύστημα... παλιά δεν μου το έκανε... το ξεκίνησε από ένα update που έκανε στο πρόγραμμα... μήπως κάποια επιλογή? thanks
Jason13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Πρν κλεισεις τον υπολογιστη πατα STOP στο torrents περιμενε 10 δευτερολεπτα ,μετα εξοδος απο utorrent , και μετα κλεισε τον υπολογιστη...εγω ετσι κανω...
jose Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 περίεργο αυτό... εγώ θέλω να ανοίγει τo pc και αυτό να ξεκινάει auto... η καινούρια version τo κάνει άραγε αυτό?
Deponakias Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Πρν κλεισεις τον υπολογιστη πατα STOP στο torrents περιμενε 10 δευτερολεπτα ,μετα εξοδος απο utorrent , και μετα κλεισε τον υπολογιστη...εγω ετσι κανω... Και εγω οταν το ειχα παθει το ιδιο εκανα και μου εφτιαξει... Συν οτι δεν ξαναχρειαστηκε να κανω stop,ανοιγε κατευθειαν χωρις να κανει check!
jose Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ναι αλλα τι έκανες έβαλες τo bt.graceful_shutdown = TRUE ? στο true τo έχεις η στο false γιατί εμενα ηταν στο true
Gratiosa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Εγώ έκανα άλλη βλακεία κάποια στιγμή όπως πήγα να κατεβάσω πάτησα αντί για άνοιγμα αρχείου στο... αποθήκευση. Και από τότε μου ζητάει να αποθηκεύσω το εικονίδιο μtorrent που αντιστοιχεί σε αυτό που θέλω να κατεβάσω και κατόπιν να κάνω άνοιγμα με μtorrent για να πατήσω μετά αποθήκευση στον φάκελο που θέλω και να αρχίσει να κατεβάζει. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό γιατί ειλικρινά μου χει σπάσει τα νεύρα. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.