Aggeluska Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 η οθονη που μου πεταει μετα το λογοτυπο των windows ειναι αυτη εδω, το θεμα ειναι πως τσεκαρει απειρες φορες και ολα τα εχω συνδεσει σωστα.εχω βαλει διαφορετικες ραμ αλλη καρτα γραφικω και επεξεργαστη.
filip123go Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Αν κάνεις "ασφαλή εκκίνηση" των windows τρως πάλι BSOD...?
kostas_sif Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 1) Εχεις κανει Load Bios Defaults να δεις αν bootarei σωστα? 2) Μηπως εκανες windows update κ μετα ειχες προβλημα? 3)Αν δεν ειναι τπτ απο αυτα η δεν παιζει προβλημα με hardware.. παλια θυμαμαι οταν εκανες install τα windows μπορει να μην "καθοταν" καλα στο συστημα δεν ξερω αυτο αν παιζει ακομη (λογικα ναι) .. αν παιζει format/ καθαρισε καλα το cd των win κ reinstall..
Aggeluska Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 1) Εχεις κανει Load Bios Defaults να δεις αν bootarei σωστα? 2) Μηπως εκανες windows update κ μετα ειχες προβλημα? 3)Αν δεν ειναι τπτ απο αυτα η δεν παιζει προβλημα με hardware.. παλια θυμαμαι οταν εκανες install τα windows μπορει να μην "καθοταν" καλα στο συστημα δεν ξερω αυτο αν παιζει ακομη (λογικα ναι) .. αν παιζει format/ καθαρισε καλα το cd των win κ reinstall.. δεν εκανα windows update εχω κανει load defaults εχω κανει 10 φορες φορματ με διαφορετικα windows διαβασα στην gigabyte πως πολλοι ειχανε το ιδιο προβλημα και εφτεγε η εκδοση του βιος.οποτε αυτο θα ναι μονος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.