Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει απο τα options να πας στα User Profiles και να κανεις Load ενα απο αυτα που εκανες create στο χειριστηριο που παιζεις. Ακριβως ακριβως την διαδικασια που τα κανεις switch δεν την ξερω γιατι με παιδεψε και εμενα και το ψιλοεκανα στην τυχη :P

• Απαντ. 507
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Πρεπει απο τα options να πας στα User Profiles και να κανεις Load ενα απο αυτα που εκανες create στο χειριστηριο που παιζεις. Ακριβως ακριβως την διαδικασια που τα κανεις switch δεν την ξερω γιατι με παιδεψε και εμενα και το ψιλοεκανα στην τυχη :P

Thanks ρε φίλε, και αυτό προσπάθησα να κάνω το κέρατο του μέσα και μου λέει "no user profile file found" κι έχω σώσει 2 user profiles...θα το πετάξω δεν τη γλυτώνει...ήμαρτον...

Δημοσ.

Είπες ότι επανεγκατέστησες το παιχνίδι. Έσβησες όμως το φάκελο με τα προφίλ και τα saves?

Για Win7 είναι στη διαδρομή C:\Users\<username>\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11 (προσοχή, ο AppData νομίζω ότι είναι κρυφός φάκελος).

Το αρχείο προφίλ έχει κατάληξη .USR

Δημοσ.
Είπες ότι επανεγκατέστησες το παιχνίδι. Έσβησες όμως το φάκελο με τα προφίλ και τα saves?

Για Win7 είναι στη διαδρομή C:\Users\<username>\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11 (προσοχή, ο AppData νομίζω ότι είναι κρυφός φάκελος).

Το αρχείο προφίλ έχει κατάληξη .USR

Τα profiles που έχω δημιουργήσει είναι εκεί που λες...όμως όταν πάω να κάνω load profile μέσα από το παιχνίδι - τζίφος... τρεχα γύρευε γ*μω τα PC

Δημοσ.

Πριν λιγο στο πρωτο παιχνιδι Association με τους κατακαημενους Knicks μου σφυριξε και το πρωτο φαουλ για κινητο σκριν.Αυτα ειναι.Μεχρι και αυτο εχουν βαλει.Ο,τι και να πει κανεις για αυτο το παιχνιδι ειναι λιγο.Χαλαρα GOTY.Πραγματικα τα 20Ε ειναι ληστεια για τετοιο παιχνιδι.Δεν ξερω τι μπορει να βελτιωθει του χρονου απο πλευρας gameplay διοτι εχει φτασει σχεδον στο τελειο.

83-75 καθαρισα τους Raptors αλλα πρεπει στο sim να πειραξω λιγο τα sliders.Ηδη κατεβασα το blocking για human και ανεβασα 3ποντα και μεση αποσταση ποσοστα ευστοχιας διοτι μου φαινονται χαμηλα και για cpu και για hum (με 37% και 36% τελειωσαν και οι 2 ομαδες με real FG% για αυτο και το σχετικα χαμηλο σκορ) Επισης ανεβασα λιγο τα foul,θα χρειαστει να τα ανεβασω και αλλο μαλλον για περισσοτερες βολες σε cpu. Αλλες αλλαγες δεν φαινεται με πρωτη ματια να χρειαζεται.Ουσιαστικα να βρεθει η χρυση τομη στα ποσοστα.Αν παιξω με shot stick FG% θα ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα η αληθεια ειναι οτι προτιμω το real FG% μιας και το ζητουσα χρονια απο την 2k (3 e-mail τους εχω στειλει απο το 2008 για αυτο το θεμα..)

Δημοσ.
...προτιμω το real FG% μιας και το ζητουσα χρονια απο την 2k...

Όταν χρησιμοποιοείται το Real FG% παίζει ρόλο το πότε θα αφήσουμε το κουμπί του σουτ? Αν πρέπει δηλαδή να βρίσκεται ο παίκτης στο μέγιστο ύψος του άλματος?

Δημοσ.

Με ποιους sliders παίζετε; Οι simulation δεν είναι και πολύ καλοί τελικά, δεν μπαίνει τίποτα από την περιφέρεια (ούτε για τη cpu).

Το online δουλεύει; Όλο service anavailable μου βγάζει.

Δημοσ.

Γαμωτο επειση παιζω My Player με εχει χαλασει πολυ που δεν υπαρχει το auto call plays, πραγματικα μου χαλαει ολο το game και ειναι κριμα γιατι ειναι πραγματικα καταπληκτικο. Ελπιζω να ειναι bug και να το φτιαξουν στο επομενο πατσακι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο αλλά ξέρεις κανείς αν θα βγεί ξανά Νba live elite σε Pc;

Να ξέρουμε και τι κάνει ο ανταγωνισμός βρε παιδί μου.

Με τέτοια παιχνιδάρα θα μου πείς σιγά μην ασχοληθώ με τις χαζομάρες της ΕΑ. Και όμως κάποιοι ασχολούνται. Νba live 95 αξεπέραστo για την εποχή του. Lakers vs Celtics 1989 επίσης τρομερό για τους παλιούς gamers και λίγο μεγαλύτερους.

Επεξ/σία από frou-frou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...