Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο ρόδινο όσο ακούγεται. Κι εγώ χάρηκα στην αρχή αλλά μετά από μερικές δεκάδες παιχνίδια είδα τι πραγματικά σημαίνει (ειδικά αν ΔΕΝ είσαι εσύ ο playmaker).

• Κατά πρώτον το ΑΙ καλεί συνέχεια τα ίδια και τα ίδια συστήματα, δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω από 5-6 σε κάθε ομάδα. Πολύ σπάνια να δεις κάτι διαφορετικό. Ευτυχώς που υπάρχουν παραλλαγές ανάλογα με τις αντιδράσεις της άμυνας. Αν δηλαδή το PG καλέσει κάποιο post play και ο center πάρει την μπάλα αλλά του γίνει double team, δεν θα συνεχίσει το σύστημα αλλά θα δώσει την μπάλα έξω.
  • Υπάρχουν φορές που το ΑΙ μπορεί να καλέσει το ίδιο σύστημα 2 και 3 φορές συνεχόμενες.
  • Αν δεν πας στη θέση που σου υποδεικνύεται, ο PG της ομάδας σου κάθεται και σε περιμένει. Μερικές φορές μπορεί να κρατήσει την μπάλα για 15-20" και μετά απλώς να σουτάρει από τα 8 μέτρα.
  • Τα συστήματα στην πλειοψηφία τους δεν είναι καν για σένα. Αυτό είναι αποδεκτό τις πρώτες σεζόν που είσαι άμπαλος, αλλά όταν έχεις φτάσει να είσαι πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ (όπως εγώ) είναι απαράδεκτο να σου μην σου δίνει ούτε το 30% των συστημάτων. Παίζω στο Miami και τα περισσότερα συστήματα βγαίνουν για να κάνει μακρινό σουτ ο Lebron (συνήθως ξεμαρκάρεται με χαμηλά σκριν). Ο τύπος τα σπάει μέχρι θανάτου και έχει κάπου 35% σουτ στη σεζόν.
  • Αν η ομάδα σου δεν προλάβει τον αιφνιδιασμό και πάει σε σετ επίθεση, αποκλείεται να βγάλουν γρήγορο σουτ με μια-δυο laser πάσες. Συνήθως θα κάτσουν να "τρέξουν" όλο το σύστημα, κάτι που παίρνει 10-15".
  • Πλέον δεν μπορείς να καλέσεις ΕΣΥ συστήματα. Πριν το patch, μπορούσα να καλέσω isolation, ποστάρισμα και 1-2 άλλα quick plays. Με το patch αυτά καταργήθηκαν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καλέσεις σκριν. Ο Ronnie έλεγε ότι αν ανεβάσεις το chemistry της ομάδας σου θα μπορείς να καλέσεις σύστημα αλλά είμαι στο 100%, οι συμπαίχτες μου με γουστάρουν (εχμ...) και τέτοιο πράγμα δεν έχω δει ακόμα. Δεν είμαι καν σίγουρος αν μπορείς να καλέσεις σύστημα σαν PG (στο Miami δεν με βάζει ποτέ PG, οπότε δεν ξέρω). Ειδικά αυτό το θέμα με το isolation με έχει χαλάσει πάρα πολύ, γιατί το χρησιμοποιούσα συχνά.
  • Μπορείς τουλάχιστον να καλέσεις σκριν ακόμα κι αν δεν έχεις την μπάλα. Αυτό σημαίνει ότι το προγραμματισμένο σύστημα διακόπτεται και συνήθως παίρνω εγώ την μπάλα. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε πολύ κρίσιμες επιθέσεις, όπου το ΑΙ καλεί ηλίθια συστήματα (πχ. συνεχόμενα τρίποντα του Lebron). Η εναλλακτική είναι να παίρνω αμέσως timeout αν ο Lebron πάρει την μπάλα στα χέρια του...
  • Μετά τα πρώτα 20-30 παιχνίδια με το patch, είχα απηυδήσει τόσο πολύ που το έβγαλα. Αργότερα άρχισα Association και εκεί το patch είναι απαραίτητο. Αφήστε δε που το Association (και γενικά τα "κανονικά" παιχνίδια) δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το μπάσκετ που παίζεται στο MyPlayer. Είναι άλλο παιχνίδι εντελώς. Ακόμα και η περιγραφή των σχολιαστών είναι διαφορετική.
  • Τώρα πια έχω ψιλοσυνηθίσει του κουσούρια του patch και συνεχίζω το MyPlayer. Επειδή συνήθως νικάω*, το υπομένω. Αλλά υπάρχουν φορές που πραγματικά θέλω να το πετάξω από το παράθυρο.

* έχω καταντήσει να χαίρομαι που έχω ρεκόρ 41-25 παίζοντας στο Miami, που έχουν το ίδιο ρόστερ με το οποιο πήγαν 2 συνεχόμενες φορές τελικό (και κατέκτησαν τον έναν). Ενώ στην αρχή νόμιζα ότι θα νικάγαμε τους πάντες για... πλάκα, ανακάλυψα ότι αν δεν παίζω σαν το Jordan σχεδόν σε ΚΑΘΕ αγώνα δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσουμε. Δεν είναι δυνατόν ολόκληρο Miami να περιμένει από εμένα να βάζω 25-30 πόντους σε κάθε αγώνα για να νικήσουμε και ο Lebron με τον Wade να έχουν συνήθως 10-15 πόντους ΜΑΖΙ (παίζω εφτάλεπτα, έχω 24ppg, 6rpg με 55% σουτ και ο δεύτερος Rose έχει 17ppg).

• Απαντ. 507
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eπαιξα και εγω λιγο My Player και φυσικα το παρατησα διοτι ειναι για γελια.Association λοιπον οπου εκει πραγματικα το παιχνιδι αποθεωνεται.Αν θελω στυλ My Player κανω player lock και ειμαι μια χαρα.

Δημοσ.

Μερικες φορες δεν καταλαβαινω πως σκεπτονται στις εταιριες αυτες.Για ποιο λογο καθονται και φτιαχνουν ολοκληρο mode οπως το My Player γραφοντας ειδικο κωδικα για αυτο και δεν το κανουν intergrated στο Association απλα βαζοντας τα επιπλεον features οπως conferences,skills κτλ.??Και μην μου πει κανεις οτι δεν εχουν γραψει νεο κωδικα εκει διοτι ειναι φως-φαναρι οτι το gameplay ειναι διαφορετικο στο My Player.

Δημοσ.

Εξακολουθεί να ισχύει αυτό που είχες πει κάποτε, ότι το MyPlayer είναι σε νηπιακό στάδιο και θα χρειαστεί μερικές εκδόσεις ακόμα για να έρθει σε αξιοπρεπές επίπεδο.

Όντως το gameplay του Association είναι πολύ διαφορετικό από αυτό του MyPlayer. Οι AI-controlled παίκτες κινούνται και ενεργούν με εντελώς άλλη λογική (πολύ πιο ρεαλιστική). Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Αρκεί να παίξει ΕΝΑΝ αγώνα από το κάθε mode. Στην αρχή δεν το πίστευα και νόμιζα ότι είναι θέμα sliders, αλλά τελικά...

Δημοσ.

Pε παιδιά έχει άλλος θέμα με το rotation στο my player μετα το patch?Είμαι στους σπερς,το βάζω και διαπιστώνω οτι έχει περιορίσει τους παρκερ(16π μ.ο)και τζεφερσον(14π μ.ο)στα 24 και 11 λεπτά αντίστοιχα ενώ έχει ανεβάσει τους αντερσον και μπλερ στα 35...Απ'οτι κατάλαβα πλεόν τα minutes καθοριζονται με βάση το rating του κάθε παίχτη,ωστόσο έχει δημιουργηθεί ενα μπάχαλο -κυριώς γιατί χανώ τους 30 πόντους των παρκερ τζεφερσον-με αποτέλεσμα να έχουμε 4 game losing streak.Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί?

Δημοσ.

Τι συζητάμε τώρα...;

Είχε τα θέματα του το My Player αλλά ήταν playable...

Μετά τη μ*****α το patch, έχει γίνει platformer....Αν ήθελα να παίξω το Crash Bandicoot, θα το έβαζα στο playstation...

Δημοσ.

Καλά, αν περιμένετε να βγάλετε άκρη με το rotation σωθήκατε. Εμένα πχ. στο Miami ξεκινάει ΠΑΝΤΑ τον Haslem και ΠΑΝΤΑ τον βγάζει στην πρώτη ευκαιρία (συνήθως 2-3' μετά την έναρξη του αγώνα) για να περάσει τον Jermaine O'Neal. Στο υπόλοιπο του αγώνα ο O'Neal παίζει ΠΑΝΤΑ περισσότερο από τον Haslem. Go figure...

Αμ το άλλο; Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάζει εντελώς το σχήμα της ομάδας. Ενώ αρχικά είμαστε Wade, εγώ και Lebron στις θέσεις 1-2-3 αντίστοιχα, από την τρίτη περίοδο και μετά περνάει τον Chalmers άσο, τον Wade SG, εγώ παίζω τριάρι και ο Lebron τεσσάρι (που φυσικά δεν αλλάζει τίποτα στον τρόπο παιχνιδιού μας, αφού ο Wade γενικά δεν παίρνει σουτ, ενώ ο Lebron παίρνει όλες του τις προσπάθειες από τα 5-7 μέτρα και εννοείται δεν βάζει τίποτα).

Άλλες φορές βάζει την... τρίτη πεντάδα και εμένα με περνάει ακόμα και τεσσάρι, ενώ κανονικά είμαι δυάρι του 1.98, wtf. Και η πλάκα είναι ότι τα παλαβά αυτά σχήματα δεν έχουν καμία σχέση με το εκάστοτε σχήμα του αντίπαλου. Δεν είναι δηλαδή ότι με βάζει τεσσάρι όταν ο αντίπαλος έχει βάλει τα δεύτερα ή όταν έχει χαμηλή πεντάδα και άρα πρέπει να τρέχουμε κλπ. Με βάζει PF ανεξάρτητα με το ποιοι παίζουν από την άλλη μεριά, οπότε μπορεί να έχουμε μέσα στο γήπεδο κάτι εντελώς άμπαλους και οι αντίπαλοι να παίζουν με τη βασική πεντάδα (και εγώ να μαρκάρω πχ. τον Garnett, τον Gasol ή τον Griffin).

Δεν υπάρχει καμία λογική, μην προσπαθείτε να καταλάβετε τι παίζει.

Δημοσ.

Έπαιζα χθές Celtics-Lakers (κανονικό ματς) και με το που αρχίζει το παιχνίδι και βάζω τρίποντο με τον Allen, τον αλλάζει και με αφήνει σε όλο το παιχνίδι με τον Wafer!

Ότι να 'ναι ορισμένες φορές.

Δημοσ.

Μα πρίν το patch,περα απο το γεγονός οτι στα tight παιχνίδια η πεντάδα τα τελευταία λεπτά ηταν πάντοτε η αρχική (π.χ στη τελευταία επίθεση σε περίπτωση που χρειαζόταν τρίποντο για να ισοφαρίσουμε οι 3 pointers όπως ο μπονερ έμεναν στο πάγκο ή ο χιλ ας πούμε, μπορεί να έκανε το παιχνίδι της ζωής του αλλά στη θέση του θα έπαιζε ο τζεφερσον των 2-10 σουτ, δεν υπήρχαν σοβάρα προβλήματα.Ειδικότερα απ'τη στιγμή που αποκτήθηκε σοβαρός σεντερ μπορεί και να χρειαζόταν να περάσει ενα quarter για να γίνει αλλαγή.Πλέον χάνει η μάνα το παιδί και το παίδι τη μάνα..........O μπλερ σε 2 παιχνίδια έχει 10 στα 40 σουτ παρολαυτά πάιζει 35 λεπτά τρώγοντας χρόνο από τον ντάνκαν και τον χορφορντ(των hawks)o παρκερ παίζει το πολυ 20 λεπτά και δεν συμμαζεύεται...Τουλάχιστον σε αντίθεση με τον nzeppos παίζω πάντα στη θέση μου :-D .

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν ασχολήθηκα πάνω απο 2 μέρες με myplayer..Όλα τα λεφτά βρίσκονται στο association άλλωστε.

Το τελευταίο patch έφτιαξε ορισμένες λεπτομέρειες εκτός απο νεα contested animation και πλέον με τα κατάλληλα sliders+rosters (προτιμώ του kova) το παιχνίδι είναι άψογο,με ρεαλιστικά stats και το σημαντικότερο πως κάθε ομάδα/παίχτης παίζουν κατα 95% όπως και ο αντίστοιχος πραγματικός και έχουν εξαλειφθεί φαινόμενα τύπου η AI να χρησιμοποιεί τον Durant σαν spot-up shooter ή οι point guards να μην παίζουν αρκετά επιθετικά.

Δημοσ.

Στα ΧΡ που το παίζω τα saves είναι στο φάκελο D:\Documents and Settings\*\Application Data\2K Sports\NBA 2K11\Saves όπου * το username μου και D το drive που έχω το παιχνίδι. Τα association έχουν κατάληξη fxg και τα roster κατάληξη ros.

Δημοσ.

Στο my player τους 2 τελευταίους αγώνες της σεζόν με είχε 6th player ενώ ήμουν starter σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν. Βγήκα MVP και στα playoffs ακόμα είμαι 6th player, άσε που δεν με βάζει σαν PG εάν έχει τον Chris Paul μέσα. :mad: Εν τω μεταξύ το team chemistry είναι στο 0%, στα interviews τα πάω καλά, 10 παιχνίδια χάσαμε μόνο όλη τη σεζόν!

Δημοσ.

Όλοι γκρινιάζουν για θέματα του myplayer τα οποία κανείς δεν έταξε να διορθωθούν. Θαύματα περιμένατε; Στο επίπεδο των κονσολών ήρθε η pc version δεν έγινε το football manager (έχω καιρό να το παίξω, αλλά το θυμάμαι ως το απόλυτο sim).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...