nzeppos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Στο my player τους 2 τελευταίους αγώνες της σεζόν με είχε 6th player ενώ ήμουν starter σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν. Βγήκα MVP και στα playoffs ακόμα είμαι 6th player, άσε που δεν με βάζει σαν PG εάν έχει τον Chris Paul μέσα. Εν τω μεταξύ το team chemistry είναι στο 0%, στα interviews τα πάω καλά, 10 παιχνίδια χάσαμε μόνο όλη τη σεζόν! Αυτό το έκανε και στο περσινό MyPlayer. Στο τέλος της σεζόν σε βάζει να παίζεις λιγότερο για να σε ξεκουράσει για τα playoff. Κανονικά όμως στα playoff θα έπρεπε να σε ξαναβάλει βασικό. Περίεργο. Με το team chemistry πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να έχει καταλάβει ακριβώς πώς δουλεύει. Το σίγουρο είναι ότι έχει εντελώς αλλοπρόσαλλη λογική. Όλοι γκρινιάζουν για θέματα του myplayer τα οποία κανείς δεν έταξε να διορθωθούν. Θαύματα περιμένατε; Στο επίπεδο των κονσολών ήρθε η pc version δεν έγινε το football manager (έχω καιρό να το παίξω, αλλά το θυμάμαι ως το απόλυτο sim). Προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς. Τι πάει να πει δεν μας έταξαν ότι θα διορθώσουν τα κουσούρια του MyPlayer; Μήπως μας είχαν τάξει ποτέ ότι θα φτιάξουν τα προβλήματα του Association ή του Online; Δεν γκρινιάζουμε για περίεργα και σπάνια bug αλλά για οφθαλμοφανέστατες μλκίες του παιχνιδιού. Πού κολλάει η pc με την console version; Πρακτικά το ίδιο πράγμα είναι, η μόνη διαφορά είναι στα γραφικά. Το FM τι σχέση έχει; Είναι εντελώς διαφορετικό είδος παιχνιδιού, το οποιο μάλιστα εξελίσσεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια (σε αντίθεση με το MyPlayer που είναι πολύ πρόσφατο). Το manager δεν ήταν ποτέ το "απόλυτο sim", πάντα είχε προβλήματα. Επειδή έχεις καιρό να το παίξεις, σε ενημερώνω ότι ακόμα γκρινιάζει ο κόσμος για τα πάμπολλα bug που έχει (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας του, πριν παραδοσιακά βγουν τα πρώτα 1-2 patches). Τουλάχιστον η Sports Interactive βγάζει τα patch σχετικά σύντομα και δεν χρειάζεται να περιμένουμε μισό χρόνο, όπως γίνεται με το NBA 2k...
sleepy_head Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Σωστός ο nzeppos. Θυμάμαι όταν έπαιζα football manager πάντα έπρεπε να περιμένω για το patch πριν αρχίζω να παίζω σοβαρά. Και θυμάμαι και τα post σου nzeppos, ήταν απόλαυση Το περίεργο είναι ότι αν και είμαι benched παίζω τα περισσότερα λεπτά μαζί με τον C. Paul.
ondine Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Οι άνθρωποι είχαν πει ότι οι release notes θα είναι ίδιες με του patch για τις κονσόλες (εκεί πάει η σύγκριση). Το manager είναι το πιο ρεαλιστικό sports sim που ξέρω γι'αυτό το ανέφερα. Αν εσείς είχατε ελπίδες πως μετά το patch θα μπορεί η ΑΙ να δεχτεί myplayer μέσα στους heat και να τον κάνει 1η επιλογή (την touch tendency την έχει δει κανείς; ) δεν μπορώ να βοηθήσω. Σε καμία περίπτωση δε δικαιολογώ την απαράδεκτη συμπεριφορά της 2k (και σε άλλα παιχνίδια της). Αλλά όσοι είχαμε διαβάσει τις release notes ξέραμε τι να περιμένουμε από το patch.
fearwhatnow Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Παντως για εναν περιεργο λογο η εκδοση του PS3 που παιζω τελευταια εχει διαφορετικο gameplay προς το καλυτερο και βλεπω περισσοτερα animations και διαφορετικες κινησεις.Επισης το isomotion λειτουργει καλυτερα στην κονσολα.Και παιζω με τα ιδια sliders (αυτα που εχω ποσταρει και εδω).Τα patch περασμενα και στο ps3 και στο pc.nzeppos, μηπως μπορεις να τσεκαρεις και εσυ αυτο που λεω?
nzeppos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Φαντάζομαι όμως ότι μιλάς για τον κανονικό αγώνα, όχι για το MyPlayer (γιατί στο τελευταίο δεν μπορούν να πειραχθούν τα sliders, τουλάχιστον όχι στις κονσόλες). Για τους κανονικούς αγώνες δεν έχω παράπονο και με τα sliders που είχες ποστάρει το παιχνίδι γίνεται ακόμα καλύτερo. Εγώ γκρινιάζω διαρκώς για το MyPlayer.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή τι διαφορά έχουν τα πειραγμένα sliders απο το default που είναι όλα στο 50;
nzeppos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δεν χάνεις τίποτα να τα δοκιμάσεις και να κρίνεις μόνος σου. Το παιχνίδι γενικά είναι playable με τα default sliders, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Ιδού τα sliders: http://www.insomnia.gr/topic/368566-the-official-nba-2k11-topic-next-gen-version-x360ps3wii-%e2%80%8e/page__view__findpost__p__3760572
samman24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι "τεχνικό"; Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση σε win7 x64 και είναι η πρώτη φορά που μου παρουσιάζεται πρόβλημα. Το μήνυμα είναι το εξής: "The version of this file is not compatible with the version of the Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher." Μόνο ένα παιχνίδι είχε πρόβλημα και με το simulation mode σε XP sp3 δούλεψε μια χαρά.Τώρα εδώ τι παίζει, δικό μου είναι το πρόβλημα ή του παιχνιδιού; Στο ψάξιμο που έκανα το μόνο που βρήκα είναι ότι αυτό εμφανίζεται σε 16bit installers αλλά είπαμε...όχι και 16bit σε παιχνίδι του 2011!
nzeppos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Το έχω σε ελληνικά αλλά και αγγλικά Win7/64 και παίζει μια χαρά. Κατά την εγκατάσταση δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι διαφορετικό (πχ. simulation mode). Μήπως το setup που έχεις είναι τίποτα... περίεργο; To παιχνίδι είναι original;
AnatoliGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 εχει κανεις link για το τελευταιο roster update? ακυρο,το βρηκα
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ρε σείς μετα το τελευταίο roster update παρατηρώ το εξής: Όταν παίρνω τους Celtics επιλέγω για βασικό Center τον Jermaine O' Neal, αλλά μετά την πρώτη διακοπή βάζει απο μόνο του τον Krstic, και εξαφανίζει τον Jermaine για ολόκληρο το παιχνίδι. Τι συμβαίνει;
nzeppos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μάλλον το αντίθετο με ό,τι μου κάνει στο MyPlayer με το Miami, όπου ξεκινάει βασικό τον Haslem και μετά από 2-3' πάντα τον βγάζει για να περάσει τον Jermaine (και να τον κρατήσει μέσα για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού). Στο MyPlayer δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά σε Quick Match, Season ή Association μπορείς να σκαλίσεις τα roster και να ορίσεις το πόσο θα παίζει ο καθένας.
jiHaD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Καλησπερα παιδια. Αγορασα προχθες το παιχνιδι για να παιζω ονλινε... Αλλα νομιζα τα πραγματα θα ηταν ακριβως ιδια οπως θα επαιζα σε κανονικη σεζον... Δυστυχως απογοητευτηκα... Πρεπει να κανω αιτηση για να βρω αντιπαλο... Τα γραφικα εννοειται πως ειναι χαμηλοτατα και οταν π.χ. πατω το κουμπι για να κλεψω την μπαλλα βλεπω ηδη ο αλλος να εχει διεισδεισει μεσα στην ρακετα... Υπαρχει εστω ενας τροπος για να μιν εχω lag? Γτ εδωσα 30 ευρω και κλαιω τα λεφτα που εδωσα... Ειχα ηδη και το παιχνιδι απο torrent... Και θελω επισης να σας ρωτησω πως γινεται να εχει εκατομυρια πωλησεις ενω το ονλινε ειναι ισως το χειροτερο που εχω δει... Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα