Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μούφα μου φάνηκε το όλο εγχείρημα του Euroleague patch. Το έβγαλα κατευθείαν. Ελπίζω να βγεί κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Κι εγώ έπαιξα λίγο και δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Δεν είναι καλύτερο από προηγούμενες εκδόσεις (που κι αυτές έκαναν πάμπολλους μήνες μέχρι να φτάσουν στην "τελική" μορφή τους, χωρίς όμως να είναι ικανοποιητικές).

• Απαντ. 507
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..Δεν ξερω αν εχετε ξαναπει κατι σχετικο αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι..Εχω προβλημα με το 2κ11..μου κολαει το παιχνιδι οταν παιζω και αργει.πραγμα που δν το καταλαβαινω διοτι εχω αρκετα καλο πισι..4 γκιγα ραμ,windows 7,Αti Radeon HD5770,και cpu 2 πυρινο στα 2,7..Αλλα και να χαμηλωσω την αναλυση παλι κολλαει.επισης εβαλα και το πατσ μπασ και τα διορθωσει αλλλα τπτ..δοκιμασα priority στο high antialazing ολα off αλλα παλι τπτ..directx11 ram καθολου φορτομενη..Εχει κανεις τπτ να προτεινει?Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δεν ξέρω τι φταίει. Εγώ με i3 2.4, 4GB RAM, και Radeon 5650 το παίζω με όλα στο High και με 2x AA. Και το παιχνίδι τρέχει γύρω στα 62-63 fps.

Δημοσ.

Εγω πάλι λεω θερμοκρασίες!

μαλλον εχεις δικιο φιλε το pc ανεβαζει πολυ θερμοκρασια λογω ψυκτρας του cpu

Δημοσ.

Κοίτα τις αμέσως προηγούμενες σελίδες. Αναφέραμε το Euroleague patch και τουλάχιστον κάποιοι από μας αποφανθήκαμε ότι δεν αξίζει τον κόπο. Εκτός αν δεν την παλεύεις καθόλου με το ΝΒΑ ή θέλεις οπωσδήποτε να παίξεις μερικούς αγώνες με τις ελληνικές ομάδες.

Δημοσ.

Κοίτα τις αμέσως προηγούμενες σελίδες. Αναφέραμε το Euroleague patch και τουλάχιστον κάποιοι από μας αποφανθήκαμε ότι δεν αξίζει τον κόπο. Εκτός αν δεν την παλεύεις καθόλου με το ΝΒΑ ή θέλεις οπωσδήποτε να παίξεις μερικούς αγώνες με τις ελληνικές ομάδες.

Οκ τις είδα..Εφόσον λεει ότι δεν αξίζει τότε πάσο και γω και κάθομαι στα αυγά μου..Δεν καίγομαι και τόσο..

Δημοσ.

Κοίτα, γενικά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Απ' τη μία το patch δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο να το κατεβάσεις. Απ' την άλλη ο τρόπος εγκατάστασης είναι πολύ απλός (τα πετάς όλα χύμα μέσα στο φάκελο της εγκατάστασης).

Αν όμως θέλεις να διατηρήσεις και το αρχικό παιχνίδι, απλώς κάνεις ένα copy/paste το φάκελο εγκατάστασης (με άλλο όνομα εννοείται) και ρίχνεις στον καινούριο το patch. Το δοκιμάζεις και αν δεις ότι δεν σου κάνει, απλώς σβήνεις ολόκληρο το φάκελο και τέλος. Κρατάω μια επιφύλαξη σχετικά με τα settings και τα saves (που πάνε στο φάκελο appdata\roaming\2k sports). Καλού-κακού ίσως χρειαστούν ένα backup πριν κάνεις οτιδήποτε.

Προσωπικά πάντως δεν εντυπωσιάστηκα από τη δουλειά τους. Ας είχαν βάλει τουλάχιστον 16 ομάδες για να παίξουμε Ευρωλίγκα σε playoff tree. Με 14 ομάδες δεν κάνεις τίποτα. Θα καθόμουν να το παίξω μόνο αν είχα βαρεθεί τις ομάδες του ΝΒΑ.Εφ' όσον όμως κι εσύ λες ότι δεν καίγεσαι, μάλλον δεν αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Υπαρχει επιλογη κλειδωματος παιχτη στα ματς; Π.χ 2 παιχτες στην ιδια ομαδα εναντιον αλλης να κλειδωσουν και να χειριζονται τον center και τον small forward..

Δημοσ.

Γίνεται αλλά δεν θυμάμαι τον τρόπο. Ξεκίνα τον αγώνα και άρχισε να σκαλίζεις τα μενού! Υπάρχει κάπου μια επιλογή με όνομα "preferred position".

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια μπορει να σας φανει βλακεία η ερωτηση αλλα σκεφτομαι τώρα μετα απο 8 μηνες να πάρω το 2κ11, εχει καλο online γιατι ειμαι σε επαρχια και οι φιλοι λογο και ιλικιας 35χρ+ δε πολυ παιζουν games για ofline..και σηνηθως παιζω ονλινε?

παιζεται το παιχνιδι με lochitech rumblepud2 wireles ευκολα ή θα με δυσκολεψει να βρω τα κουμπια, και δε ξερω να τα ρυθμιζω καλα αυτα.

λεει το παιχνιδακι να το παρω?

eyxaristv

Δημοσ.

ρε παιδια μπορει να σας φανει βλακεία η ερωτηση αλλα σκεφτομαι τώρα μετα απο 8 μηνες να πάρω το 2κ11, εχει καλο online γιατι ειμαι σε επαρχια και οι φιλοι λογο και ιλικιας 35χρ+ δε πολυ παιζουν games για ofline..και σηνηθως παιζω ονλινε?

παιζεται το παιχνιδι με lochitech rumblepud2 wireles ευκολα ή θα με δυσκολεψει να βρω τα κουμπια, και δε ξερω να τα ρυθμιζω καλα αυτα.

λεει το παιχνιδακι να το παρω?

eyxaristv

Το online του είναι άθλιο και δεν αξίζει η αγορά του αν το θέλεις μόνο γι αυτό. Offline όμως είναι ίσως ο καλύτερος αθλητικός τίτλος που υπάρχει με απίστευτο ρεαλισμό και τεράστιο βάθος στο gameplay του.

Με το χειρηστήριο δεν θα αντιμετοπίσεις κάποιο πρόβλημα...

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι. Όχι πως δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις online, αλλά γενικά περισσότερο θα σε εκνευρίσει παρά θα σε ευχαριστήσει.

Αν δεν έχεις παίξει καθόλου το παιχνίδι, πιστεύω ότι πρέπει οπωσδήποτε να το πάρεις. Είναι απλά καταπληκτικό (στο offline εννοείται).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...