Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγώ πιστεύω ότι αν βγει ποτέ τέτοιο παιχνίδι δεν θα ναι από την Ubisoft πχ Αν η Ubisoft έβγαζε basket, να δεις που οι παίχτες θα είχαν paranormal abilities. Mark and dunk, slow mo, κλπ.
nzeppos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τι πωλήσεις μπορεί να κάνει ένα τέτοιο παιχνίδι στην Βρετανία, στην Γερμανία και στην Γαλλία πχ; Αμελητέες, αφού στις δύο πρώτες ελάχιστοι ασχολούνται με το μπάσκετ ενώ στη Γαλλία παραδοσιακά τους ενδιαφέρει περισσότερο το ΝΒΑ παρά η Ευρώπη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι πώς τόσα χρόνια δεν έχει βγει ένα basket manager της προκοπής*. *προφανώς το WBM δεν είναι της προκοπής.
GIANNIS400 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Αν η Ubisoft έβγαζε basket, να δεις που οι παίχτες θα είχαν paranormal abilities. Mark and dunk, slow mo, κλπ. σωστοο :-D :-D
Mallibu Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Αμελητέες, αφού στις δύο πρώτες ελάχιστοι ασχολούνται με το μπάσκετ ενώ στη Γαλλία παραδοσιακά τους ενδιαφέρει περισσότερο το ΝΒΑ παρά η Ευρώπη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι πώς τόσα χρόνια δεν έχει βγει ένα basket manager της προκοπής*. *προφανώς το WBM δεν είναι της προκοπής. Και εγώ την ίδια απορία έχω. Ίσως ο περισσότερος κόσμος καλύπτεται απο το association του 2κ11? Είναι αρκετά βαθύ για όποιον θέλει να το ψάξει και καλύπτει τους ρόλους GM/Coach..ως ένα σημείο.
glyfadas7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 παιδιά βοήθεια!!!αγόρασα χθες το παιχνίδι και αφου το κάνω install και παω να το τρέξω μου βγάζει το εξής μηνυμα: Δεν ήταν δυνατή η ενγραφή των δεδομένων της άδειας χρήσεως. Για περισσότερες οδηγίες παρακαλώ επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. το pc μου εχει και με το παραπανω τα specs και δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα υπαρχει. ψαχνω να βρω μηπως καποιος ειχε παρομοιο προβλημα και δεν βρισκω....παλια το ειχα δωρακι απο τον θειο αλλα επειδη μου αρεσε πολυ το αγορασα.
Triple_HR21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 παιδια πως γινεται το καρφωμα για ps3 μιλαω ολο lay up κανει ελεος
nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Πατάς turbo και σουτ ταυτόχρονα. Προφανώς πρέπει να έχεις πάρει φόρα, να έχεις ανοιχτό δρόμο προς το καλάθι και κυρίως ο παίκτης σου να μπορεί να καρφώσει (hint: παίξε ένα practice shootout και πάρε τον Kobe ή τον Λεπρό, μην πάρεις κανα Barea).
Triple_HR21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,παντως ειναι αρκετα δυσκολο το παιζω στο 2 επιπεδο και με το ζορι νικαω στο 3 δεν το συζητω καν γιατι ετσι?
nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Φαντάζομαι ότι το "επίπεδο 3" είναι το All-Star; Αν μέχρι πρότινος δεν ήξερες ποιό κουμπί είναι το κάρφωμα, νομίζω είναι φυσιολογικό να δυσκολεύεσαι σε αυτό το επίπεδο δυσκολίας. Το All-Star απαιτεί να ξέρεις πολύ καλά τα κουμπιά του παιχνιδιού, να μπορείς να κάνεις αρκετές κινήσεις (δηλ. συνδυασμούς κουμπιών), να παίζεις καλή άμυνα και να βγάζεις συστήματα στην επίθεση. Όπως καταλαβαίνεις χρειάζεται αρκετή υπομονή. Σκέψου ότι αρκετοί από μας παίζουμε το ΝΒΑ 2k εδώ και πολλά χρόνια (προσωπικά κοντεύω τα 10), γνωρίζουμε με κλειστά τα μάτια τις περισσότερες κινήσεις του παιχνιδιού και πάλι ώρες-ώρες δυσκολευόμαστε στο All-Star, ειδικά αν έχουμε πειράξει και τα sliders.
Triple_HR21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 ναι το all satr βασικα το παιζω λιγο καιρο σχετικα αλλα ειναι πορωση,δηλαδη το legend πως θα ναι δεν θα βαζεις καν καλαθι ε..τεσπα
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Χαχα, κάπως έτσι φαντάζομαι. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα "playable" και ρεαλιστικά επίπεδα παραδοσιακά είναι το Pro και το All-Star (συνήθως με πειραγμένα sliders). Από το Superstar και πάνω κάπου χάνεται ο ρεαλισμός του παιχνιδιού και περισσότερο προσπαθούμε να βρούμε αδυναμίες του ΑΙ παρά να παίξουμε μπάσκετ.
glyfadas7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 παιδια δεν εχει τυχει σε κανενα το μηνυμα? Δεν ήταν δυνατή η ενγραφή των δεδομένων της άδειας χρήσεως. Για περισσότερες οδηγίες παρακαλώ επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. τι μπορει να ειναι το προβλημα?απο το support της take2....i took3 και τελευταια λυση να το γυρισω στο πλαισιο....σας παρακαλω πολυ αν μπορειτε βοηθηστε!!! thanks!
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Είναι εύκολο να βγάλεις ένα screenshot και να μας το δείξεις; Ή τουλάχιστον να κάνεις copy/paste το ακριβές μήνυμα (είτε στα αγγλικά, είτε στα ελληνικά). Τονίζω το "ακριβές" γιατί αποκλείεται να λέει "ενγραφή".
glyfadas7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 πως να ανεβασω screenshot που το εχω ως jpeg στο desktop μου? το εχω αλλα επειδη το ξανακοιταξα οντως λεει ενγραφη!!!!
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ανέβασέ το εδώ: http://imageshack.us/ και μετά copy/paste το link που θα σου βγάλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα