Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://imageshack.us/photo/my-images/4/nba2k11.jpg/

δεν ειναι και η καλυτερη εικονα αλλα you get the point.....!!εχω κανει registry clean λογω του οτι ειχα το παλιο απο τον θειο.....δεν ξερω τι αλλο να κανω εκτος απο το να το παω στο πλαισιο που το πηρα,γιατι στην take2 ακομα να λαβω απαντηση

• Απαντ. 507
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Τέτοιο πράγμα εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί.

Αν έχεις Windows Vista/7 δοκίμασε να τρέξεις το εκτελέσιμο αρχείο ως administrator, κάνοντας δεξί κλικ πάνω και επιλέγοντας "Run as administrator (Εκτέλεση ως Διαχειριστής)".

Δημοσ.

Δοκίμασες επανεγκατάσταση; Σβήσε τα saves σου με ρυθμίσεις κλπ. Αυτό το μήνυμα πρώτη φορά το βλέπω, αλλά ίσως έχει σχέση με την αδυναμία save που έλεγαν κάποιοι στις πρώτες σελίδες. Το patch το έχεις βάλει; Το παιχνίδι είναι από τα καλύτερα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ανεξαρτήτως είδους (από gameplay), άρα δώσε του μία δεύτερη ευκαιρία :)

Δημοσ.

το ξερω ποσο καλο παιχνιδι ειναι και γι αυτο το αγορασα.....το εκανα uninstall και παλι τιποτα...μεχρι και στο registry οτι ειχε να κανει με nba2k11 εξαφανιστηκε....τι να πω...το πηγα στο πλαισιο να το τσεκαρουν και ακομα να δω ασπρη μερα απο το mail στην take2.και μενα μου κανει εντυπωση τι χαζομαρα κρυβεται πισω απο αυτη την βλακεια που μου πεταει!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σ' όλους.Το λέω αυτό γιατί είναι η πρώτη μου μέρα εδώ.

Έχω ένα πρόβλημα με το NBA 2k11.

Έχω το Euroleague Patch v1.0,1.01 και 1.02.

Έχω βάλει όλα τα αρχεία μέσα στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού αλλά δεν μπορώ να κάνω load αυτούς τους φακέλους:Εuroleague.ROS,Euroleague Sliders1.SLD,Euroleague Settings.STG.

Ξέρω ότι πρέπει να ανοίξουμε το παιχνίδι να πάμε options/load αλλά δεν υπάρχουν εκεί αυτοί οι 3 φάκελοι.

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ.

Δημοσ.

Πού βάζεις τα αρχεία .ros, .sld και .stg; Δεν πρέπει να μπουν στο φάκελο της εγκατάστασης, αλλά στο φάκελο appdata/roaming. Στα Windows 7 η διαδρομή είναι: C: /Users/xxxxx/AppData/Roaming/2k Sports/NBA 2k11.

Δημοσ.

Πήγα εδώ:Τοπικός δίσκος C/Χρήστες/Κοινόχρηστος/Roaming και εκεί δημιούργησα εγώ τον φάκελο 2k Sports και μετά τον NBA2k11 και έβαλα τα 3 αρχεία μέσα.

Δημοσ.

"Κοινόχρηστος"; Μάλλον τα βάζεις σε λάθος φάκελο. Τα αρχεία πρέπει να μπουν στο φάκελο AppData (ο οποιος αν θυμάμαι καλά είναι κρυφός).

Επίσης δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις εσύ τους φακέλους "2k sports" και "ΝΒΑ 2k11". Αν έχεις τρέξει το παιχνίδι έστω και μία φορά, οι φάκελοι πρέπει να υπάρχουν ήδη (εκεί είναι που κάνει save το παιχνίδι).

Δημοσ.

Το έχω τρέξει πολλές φορές αλλά απλώς τα Windows μου είναι στα ελληνικά και δυσκολεύομαι να βρω τον φάκελο AppData.

Δημοσ.

Η ονομασία του φακέλου δεν αλλάζει με ελληνικά ή αγγλικά Windows. Πάτα το κουμπί των windows και το R, ώστε να σου βγάλει το run prompt και απλώς γράψε "c:\users\<όνομα_χρήστη>\appdata". Πάτα enter και θα σου ανοίξει ο φάκελος.

Εναλλακτικά...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εκ πρώτης άποψης φαίνεται να έχει γίνει ποιοτική και... μερακλίδικη δουλειά. Θα το κατεβάσω -μάλλον- αύριο, θα το ελέγξω και θα επανέλθω. Όπως και να 'χει θα μας "ζεστάνει" για ένα ολόκληρο μήνα μέχρι να βγει το 2k12.

Δημοσ.

Ειναι αρκετα καλο...Ωραια γηπεδα μπαλα διχτακι εμφανισεις λιγο ημιτελη τα roster ομως....Αυτα για την εκδοση 2.0...Ειχε ανακοινωθει και 2.1 ειχε φτασει στο 50% με τα roster και τις ομαδες του ευρωμπασκετ αλλα τελικα θα το βγαλουν με το 2K12....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...