m.sgoyros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 γεια σας εβαλα χθες μια νεα μοβο την Asus p5b-e και περασα windows 7,οταν παταω να τερματισω τον υπολογιστη τερματιζουν τα windows αλλα μενουν ανοιχτα τα ανεμηστιρακια.ξερετε τι μπορει να φταιει?
m.sgoyros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 τα συνδεσες σωστα? ναι ολα ειναι κομπλε τα εχω συνδεσει ξανα και ξανα πολλες φορες και τα εχω ελενξει διπλασιες :/ ---------- Προσθήκη στις 22:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:14 ---------- τα συνδεσες σωστα? ναι ολα ειναι κομπλε τα εχω συνδεσει ξανα και ξανα πολλες φορες και τα εχω ελενξει διπλασιες :/
kostas_sif Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τα φανς που τα εχεις συνδεσει? τροφοδοτικο, Mobo/controller ή και στα 2 εχεις προβλημα? αν ειναι στο τροφοδοτικο μονο δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο.. αν ειναι στο motherboard.. φταιει τροφοδοτικο ή mobo λογικα.. Ξανα checkare ομως συνδεσεις κουτιου-mobo.. ισως να τα εχεις βαλει λαθος κ το pc να μην κλεινει καν.. αν δεν βγαλεις ακρη το πολυ πολυ κλεινε το τροφοδοτικο απο πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.