Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Σκευτομαστε με 3 φιλους να παμε στο πρωτο ποδι χαλκιδικης για καμπινγκ. Οσο εχω ψαξει, δε βρηκα κατι συγκεκριμενο. Αν μπορει καποιος να δωσει καμια ιδεα η' να πει τη γνωμη του :)

Δημοσ.

Ή θα πας στο Ποσείδι (του απθού) που ανοίγει 26/6 και τα πρώτα 3 ΣΚ γίνεται χαμός ή θα πας στο 2ο πόδι (Πλατανίτσι, Αρμενιστής, Καλαμίτσι) που έχει και τέλειες θάλασσες.

Δημοσ.

τα μόνα καμπινγκ που ξέρω στο πρώτο πόδι είναι το προαναφερθέν του ΑΠΘ στο ποσείδι, αυτό του ΕΟΤ επίσης στο ποσείδι (είχα πάει πριν πολλά χρόνια και ήταν πολύ καλό) και ένα που είχε πάρει το μάτι μου στο πευκοχώρι, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Σαν το μεσαίο (πόδι) δεν έχει.

Δημοσ.
τα μόνα καμπινγκ που ξέρω στο πρώτο πόδι είναι το προαναφερθέν του ΑΠΘ στο ποσείδι, αυτό του ΕΟΤ επίσης στο ποσείδι (είχα πάει πριν πολλά χρόνια και ήταν πολύ καλό) και ένα που είχε πάρει το μάτι μου στο πευκοχώρι, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Σαν το μεσαίο (πόδι) δεν έχει.

+00 φιλε...

Δημοσ.
Πλατανίτσι.. κ δεν θα χάσεις

ε, εντάξει, όπως το βλέπει ο καθείς. Εγώ αν ήταν να πάω πλατανίτσι, θα προτιμούσα να την πέσω φρη(κο)κάμπινγκ σε καμιά παραλίτσα στην Συκιά.

Δημοσ.

πεδια ειμαι 16 και δε μπορω να παω 2ο ποδι... μιλαω για πρωτο. Αυτο στο ποσειδι εχω ακουσει οτι ειναι για φοιτητες. Μπορω ν παω κ εγω? θα με ενδιεφεραι ποσειδι

Δημοσ.

Παίζει να χρειαστεί να πληρώσεις, φάση 5 ευρώ για ένα βράδυ μαζί με τη σκηνή ή κάτι τέτοιο -δεν ξέρω αν το ανέβασαν από πρόπερσι- μπορείς όμως (και καλά θα κάνεις) να βρεις και κάποιον στην είσοδο να σε βάλει μέσα με το ΑΠΘ-πάσο του.

Σίγουρα το δεύτερο πόδι έχει καλύτερες παραλίες, και προσωπικά αν μπορούσα θα πήγαινα και στο τρίτο για κάμπινγκ που γαμάνε ακόμη περισσότερο. Αλλά είναι 16, και που τον αφήνουν να πάει στο πρώτο καλά είναι.

Δημοσ.

χαχα... το ξερω οτι εχει καλυτερες θαλασσες. Αλλα εχω σπιτι στη σιβηρη κ λεω πρωτο ποδι γιατι πεφτει κοντα σε σχεση με το δευτερο. Νταξει δε παω και οπου θελω :P

Δημοσ.
χαχα... το ξερω οτι εχει καλυτερες θαλασσες. Αλλα εχω σπιτι στη σιβηρη κ λεω πρωτο ποδι γιατι πεφτει κοντα σε σχεση με το δευτερο. Νταξει δε παω και οπου θελω :P

παντως μια φορα που ειχα παει στο καμπινγκ του απθ ειδα τον περισσοτερο κοσμο σε καμπινγκ στη ζωη μου!μεχρι και διπλα στις τουαλετες ακριβως εχει σκηνες!στην παραλια δε, οταν ηθελες να μπεις για μπανιο εκανες κανα δεκαλεπτο να πας 5 μετρα απο τα κορμια που ειχε κατω ξαπλωμενα.βεβαια αυτο δεν ειναι απαραιτητα και κακο γιατι μεχρι να φτασεις εκανες και γνωριμιες :P:p:p

Δημοσ.

Το κάμπινγκ του ΑΠΘ διαφέρει απο όλα τα άλλα. Αν δεν πας δεν καταλαβαίνεις τι εστί χαμός. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους καθόλου. Άλλοι κάθονται 30 μέρες, αλλοι δεν μπορούν 2 μέρες.

Προσωπικά είχα πάει πρόπερσι, και κάθισα 5 μέρες. Έφυγα το 2ο Σ/Κ μετά τις εξετάσεις που ερχόντουσαν οι περισσότεροι. Αλλά ενώ την πρώτη μέρα ήμασταν 1 σκηνή σε 15 τ.μ., στο τέλος ίσα ίσα βγαίναμε. Ουρές για να φας φυσικά (btw τέλειο φαί για 2-3€/μερίδα). Το καλύτερο είναι στη παραλία, που για να παίξεις ρακέτες πρέπει να κάνεις πεζοδρομία κανονική.

Όλα αυτά είναι καλά για πολλούς. Αλλά αντικειμενικά μιλώντας, στις τουλέτες ήταν αηδία. Να περιμένεις να κάνεις την ανάγκη σου το πρωί, γιατί όλοι ξερνούσαν και γέμιζαν οι ουρές.

Μοναδικές εμπειρίες. Αξέχαστες και αξίζει να πάει κάποιος φοιτητής του ΑΠΘ.

Δημοσ.
Σίγουρα το δεύτερο πόδι έχει καλύτερες παραλίες, και προσωπικά αν μπορούσα θα πήγαινα και στο τρίτο για κάμπινγκ που γαμάνε ακόμη περισσότερο.

To 3o το εχει καπαρώσει ο θεος για τους υπαλληλους του!

και εσυ δεν εχεις τα @@ να μπεις :-D

Δημοσ.
..Σίγουρα το δεύτερο πόδι έχει καλύτερες παραλίες, και προσωπικά αν μπορούσα θα πήγαινα και στο τρίτο για κάμπινγκ που γαμάνε ακόμη περισσότερο. Αλλά είναι 16, και που τον αφήνουν να πάει στο πρώτο καλά είναι.

ποιά κάμπινγκ γαμάνε στο τρίτο πόδι ωρέ; Η Κομίτσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...