Προς το περιεχόμενο

2TB WD Green δεν τον θέλω Dynamic.

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mόλις αγόρασα τον εν λόγω, του έκανα quick format, και μου τον δείχνει ως dynamic χωρίς επιλογή να τον μετατρέψω σε Basic.

Επειδή έχω τρομακτικές εμπειρίες από dynamic, τον θέλω Basic.

Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή στο managment?Μήπως πρέπει να τον κάνω full format?

Δημοσ.

Ναι ελεγα μεσα απο το Computer Management αν εκανες delete το volume και απο εκει να δεις αν γινεται Basic οπως λες, μπορει και οχι αλλα δεν τον εχω μπροστα μου.

Δημοσ.

Δεν δοκίμασα να τον κάνω delete.

Τώρα τον κάνω full format..

Περίεργο επίσης είναι, πως ούτε το Partition magic μπορούσε να κάνει το οτιδήποτε στον δίσκο.

Το βράδυ θα δοκιμάσω άλλη θέση sata και καλώδιο.

Δημοσ.

...δεν ξέρω τί έγινε και τί δεν έγινε και πότε έγινε (και δεν έγινε :P) με το ΡΜ - αλλά αν ο δίσκος ήθελε intialization (ως καινούριος) πρώτα, νομίζω ότι σου έδινε κι άλλες επιλογές - και λογικά πατούσες οκ χωρίς να το πολυελέγξεις, και τσουπ-νάσου ο dynamic.

Full format, εννοείς,,,format; Για τον γεμίζεις μηδενικά; (μάλλον όχι, κι εννοείς το πρώτο -αδόκιμο- αλλά οκ, ας ρωτήσομεν...)

edit : τώρα πρόσεξα την ώρα, και μάλλον ό,τι ήταν να του κάνεις, ήδη του 'κανες...

Δημοσ.

Πφφ..

Ήρθα σπίτι και είδα κολλημένο το pc (σίγουρα έφταιγε το πολύωρο format) κάνοντας restart, το HD Sentinel μου έβγαλε 564 week sectors, ενώ και το.. μάνατζμαντ (κατά Πολύδωρα) των XP μου τον δείχνει με ερωτηματικό και errors.

Τώρα τον ξαναβάζω για full format, και το μεσημέρι θα προσπαθήσω να αλλάξω καλώδιο και θέση.

Δημοσ.

Λοιπόν..

Άπό το βράδυ μέχρι το μεσημέρι στις 13:00 ο δίσκος είχε φτάσει στο 52%..και το pc κολλημένο πάλι.

Τον πήγα Πλαίσιο, όπου ο τεχνικός τον βρήκε μια χαρά (Basic) και του έκανε quick format.

Τον έβαλα στο δικό μου pc αλλάζοντας και καλώδιο και θύρα, και επιτέλους τον βλέπω Basic και Healthy, αλλά το HD Sentinel δείχνει 52% Health (και στο 52% κόλλησε το φορμάτ.Τυχαίο ή να παίξω Lotto? ) και 792 Week sectors.

Το <<αστείο>> είναι πως τον πήρα για να κάνω back up σε έναν μικρότερο Western ο οποίος έχει 17% Health.

Τι προτείνετε να κάνω;

Δημοσ.

Να πας στον υπάλληλο και να του γκαρίξεις ότι δε δικιολογείται ολοκαίνουριος δίσκος με τετοιο χελθ και μπλαμπλαμπλα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...