Προς το περιεχόμενο

2TB WD Green δεν τον θέλω Dynamic.

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα windows όμως τον δείχνουν Healthy.

Γιατί δεν τρέχεις κάποιο διαγνωστικό της WD να δεις απο εκεί το αν έχει πρόβλημα η όχι;

Πάντως η επιστροφή μου ακούγεται ως η ποιο σωστή λύση, άσχετα με της !@#$%^& που λέει ο πωλητής.

Δημοσ.

...αν δεν του τον βγάλει ανάπηρο το utility της WD βέβαια, μόνο με μανούρα που είπα, ίσως καταφέρει αλλαγή...

Υπάρχει βέβαια πάντα και η περίπτωση να του πέσει όλως τυχαίως απ' τα χέρια

τυλιγμένος ΤΥΧΑΙΑ πάλι μέσα σε μια πετσέτα

αλλά δε χρειάζεται να ζαλίσει τον πωλητή με λεπτομέρειες...

συμβαίνουν άλλωστε αυτά τα πράμματα...

Δημοσ.
Χαρακίρι πάντως, όχι

Καλά σίγουρα αλλά είμαι και εγώ να τον στέλνω πίσω :rolleyes:

Προχθές έκανα έλεγχο με το Active Hard disk monitor και δεν βρήκε τίποτα :rolleyes:

Δημοσ.

Με λίγα λόγια... το HD Sentinel δεν μας τα λέει και πολύ καλά ;)

Καλύτερα έλεγχο με το διαγνωστικό της Wd ή με το hdtune.

Δημοσ.

Φοβάμαι πως ούτε ο δίσκος μου, μας τα λέει καλά.

Προσπαθώ να κάνω αντιγραφή, και σε κάποια αρχεία κολλάει, βγάζει το "Delayed Write Failed" (πρώτη φορά το συναντώ σε εσωτερικό δίσκο) και σταματά να τον βλέπει το σύστημα μέχρι να κάνω restart.

Λίγο πριν τα κάνει αυτά ακούω και διάφορους θορύβους.

Θα ολοκληρώσω όμως το backup, και θα δοκιμάσω και άλλα προγράμματα μέσα στο Σ/Κ.

Δημοσ.

Βασίλης 07, ΕΝΑΣ μπαντ σέκτορ, δεν είναι πρόβλημα, υποχονδριασμός είναι. Εκτός βέβαια κι αν τραβαέι και πρακτικά ζόρια ΚΑΙ ο δικός σου δίσκος.

Bass, ξέσκισέ τον στα filling with zeros. Kόντρα και καπάκι και ξανά-μανά.

(...wut backup....?)

Δημοσ.

Μήπως τελικά έχει πρόβλημα ο SATA Controller και όχι ο δίσκος; Βέβαια μέχρι στιγμής όλα υποδεικνύουν πρόβλημα στον δίσκο αλλά μιας και είπες ότι και ο παλιός σου δίσκος άρχισε να χτυπάει. Επίσης θα μπορούσε και να είναι πρόβλημα τροφοδοτικού υπό την έννοια ότι πιθανώς να μην του στέλνει αρκετό ρεύμα ώστε να εκκινήσει σωστά. Δοκίμασε να τον βάλεις σε άλλο pc αν έχεις την ευχέρεια.

Δημοσ.

Ο δίσκος ήταν προβληματικός και μου τον αντικατέτησαν σήμερα, με έναν Seagate.

Ούτε low level format μπορούσα να ολοκληρώσω, ενώ εξαφανιζόταν μετά από λίγη ώρα, μέχρι να γίνει restart.

Τον έβαλα και σε άλλο pc και <<πάγωνε>>.

Μάλλον λόγω του προβλήματος που είχε, δεν υπήρχαν επιλογές στο manage για convert basic κλπ.

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν.

Καλά χριστούγεννα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...