telas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα ένα Terratec Cinergy t stick tv tuner και το κούμπωσα για να το δοκιμάσω, έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να πιάσω κανάλι, επειδή δεν γνωρίζω από αυτά, το σύστημα που χρησιμοποιεί λέγετε DVB-T, μήπως έκανα βλακεία και πήρα αυτό; Εάν τελικά δεν βγάλω άκρη, σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω και να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω ένα που δουλεύει, εάν έχετε κάποιο tuner να προτείνεται και να πιάνει ελληνικά κανάλια, παρακαλώ. τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι αυτά: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15833&cat=15&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined ευχαριστώ.
cosmos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν θα πω χαζομάρα...αλλά στην περιοχή σου έχει φτάσει το digital σήμα?Το DVB-T είναι μόνο για τα ψηφιακά κανάλια και απ ότι είδα στο site δεν γράφει πουθενά ότι υποστηρίζει και αναλογικά.Αν είναι αυτό....δεν έχει τπτ το stickaki απλά περιμένεις να ρθει στην περιοχή σου το ψηφιακό σήμα.
telas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν θα πω χαζομάρα...αλλά στην περιοχή σου έχει φτάσει το digital σήμα?Το DVB-T είναι μόνο για τα ψηφιακά κανάλια και απ ότι είδα στο site δεν γράφει πουθενά ότι υποστηρίζει και αναλογικά.Αν είναι αυτό....δεν έχει τπτ το stickaki απλά περιμένεις να ρθει στην περιοχή σου το ψηφιακό σήμα. Τον ήπια δηλαδή, γιατί τα ψηφιακά θα έρθουν του Αγίου Ζίνγκ ανήμερα! και τώρα τι κάνω; να το αφήσω έτσι μέχρι να έρθει το ψηφιακό σήμα; πω ρε ζημιά...
cosmos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τί να πώ?Δεν πρόσεξες καλά την αγορά! Υπάρχει και η επιλογή να το γυρίσεις πίσω (αν το δεχτούν) και να πάρεις αυτό με λίγα ευρώ παραπάνω ,που κάνει και για αναλογικό σήμα (όπως είσαι σήμερα) και για ψηφιακό (αυτό που θα ρθει του Αγίου Ζίνγκ ανήμερα)!!!
telas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τί να πώ?Δεν πρόσεξες καλά την αγορά!Υπάρχει και η επιλογή να το γυρίσεις πίσω (αν το δεχτούν) και να πάρεις αυτό με λίγα ευρώ παραπάνω ,που κάνει και για αναλογικό σήμα (όπως είσαι σήμερα) και για ψηφιακό (αυτό που θα ρθει του Αγίου Ζίνγκ ανήμερα)!!! σε ευχαριστώ θα επικοινωνήσω με την εταιρεία να δούμε εαν δέχονται επιστροφή, μιας και το πήρα από την εταιρεία που μου προτείνεις το ASUS ελπίζω να μπορέσουν να κάνουν κάτι.
cosmos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ναι, επικοινώνησε με την εταιρεία και εξήγησε τους ότι έγινε λάθος κτλ κτλ.Εγώ αυτό που σου πρότεινα είναι το πιο οικονομικό σε usb.Υπάρχουν απ ότι είδα στο site και εσωτερικά tv tuners(pci) τα οποία είναι ακόμα πιο οικονομικά.Απλά να προσέξεις να γράφει και για digital και για analogue ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.