freedubus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 μπορεί πλέον, ιδίως στις νεότερες ηλικίες, η ομοφυλοφιλία να είναι κάτι (σχεδόν) αποδεκτό, αλλά όταν απόψεις περί "μη φυσιολογικότητας" ενυπάρχουν με το "μην το μάθουν οι γονείς/συνεργάτες/κτλ μου" τότε μάλλον μιλάμε για μία διαδικασία αποδοχής που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Τι σχέση έχει το "μην το μάθουν οι γονείς/συνεργάτες" με το "φωνάζω οτι είμαι ομοφυλόφιλος-η βγαίνοντας στους δρόμους ντυμένος-η κακόγουστα χορεύοντας και χαμουρεύοντας αγνώστους" ; Το να βαφτίζεις ως "ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια" και αναγνωριστικό μιας ολόκληρης σεξουαλικής ταυτότητας υπερβολικά, κακόγουστα καρναβάλια όπως το χτεσινό είναι σα να λές οτι η παρτούζα της ντούβλη πρέπει να προβάλλεται την ώρα της σεξολογίας στα λύκεια με τίτλο μαθήματος "σεξουαλική επαφή άντρα-γυναίκας".
Garnele Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Όση σχέση μπορεί να έχει το "χτύπησαν με αυτοκίνητο ποδηλάτη και νοσηλεύεται στην εντατική" με τη γυμνή ποδηλατοδρομία. Ή το "σκοτώθηκε 15χρονος στα εξάρχεια από σφαίρα αστυνομικού" με τον Δεκέμβριο του 2008. Κατά τ' άλλα, το καρναβάλι με τα φτερά και τις γόβες είναι αιτία προβληματισμού, όχι ευκαιρίας για εξυπνάδες του στυλ ας κάνουμε και στρέητ παρέηντ. Μάλιστα ατάκες σαν την τελευταία είναι και αυτές που κατ' εμέ καλλιεργούν τέτοιες παρελάσεις. Εφόσον υπάρχει συμμετοχή σε τέτοια κινήματα, ε τότε υπάρχει προφανώς κάποιο πρόβλημα από πίσω. Αλλιώς θα ήταν καμιά 15αριά τρελές που θα κατέληγαν σε ένα σπίτι πριν νυχτώσει και θα τελείωνε εκεί η ιστορία.
freedubus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Η λίστα με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις είναι ατέλειωτη, όμως πιστεύω οτι τέτοιου είδους ακραίες συμπεριφορές όχι μονο δε βοηθούν στην απόρριψή τους αλλά, αντίθετα, συμβάλλουν στη διαιώνισή τους. Χοντρικά, γκαρνέλε, με βάση όσα είπες, το γκέη πράιντ δε μου μοιάζει τόσο συνειδητοποιημένο κοινωνικό κίνημα, όσο εξυπνάδα κάποιων με σκοπό το κέρδος και μόνο.
Garnele Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ένας άλλος τρόπος για γνωριμίες στους κύκλους είναι φγη, ούτε καν εξυπνάδα. Και συνάμα ευκαιρία για πάρτυ και γιορτή, φορώντας επιτέλους τα ρούχα που η κοινωνία τους απαγορεύει να φοράνε τον υπόλοιπο χρόνο. Αν μπορούσε να βρεθεί ο σωστός τρόπος διαμαρτυρίας σε τέτοια ζητήματα, το πρόβλημα θα ήταν προ πολλού λυμένο πιστεύω.
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ένας άλλος τρόπος για γνωριμίες στους κύκλους είναι φγη, ούτε καν εξυπνάδα. Και συνάμα ευκαιρία για πάρτυ και γιορτή, φορώντας επιτέλους τα ρούχα που η κοινωνία τους απαγορεύει να φοράνε τον υπόλοιπο χρόνο. Αν μπορούσε να βρεθεί ο σωστός τρόπος διαμαρτυρίας σε τέτοια ζητήματα, το πρόβλημα θα ήταν προ πολλού λυμένο πιστεύω. δλδ εσυ ως γυναικα ,που θεωρειτικα μπορεις, θα φοραγες φτερα στην δουλεια; κερδος και προκληση, γτ αν ειναι τοσο περιφανοι γι αυτο που ειναι, απλα μπορουν να το πουν στην οικογενεια τους και ολους του γνωστους τους για να το αποδειξουν, μεσα στην μαζα καλα διασκεδαζουν εκ τους ασφαλους.
Blondeamon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Αρα καταλήγουμε οτι πρόκειται για ξεφωνημένες attention whores και όχι συνειδητοποιημένους πολίτες με σκοπό την κοινωνική ενημέρωση. Και αυτοί Έλληνες είναι και σαν γνήσιοι έλληνες κάθετι σωστό που πάνε να κάνουν το καταντάνε αηδία. Ενα παράδειγμα επιτυχημένης κοινωνικής ενημέρωσης είναι αυτό που έχουμε παντού στο UK, σε λεωφορεία και στάσεις. Εϊναι ενα poster που λέει Some people are gay, get over it. http://ukyouthblog.files.wordpress.com/2009/07/getoverit.jpg Τα υπόλοιπα είναι ακριβώς που είπανε και οι προήγουμενοι, ένα μέρος να ξεσαλώσουν και να προκαλέσουν. Αμα θέλεις να κάνεις σοβαρή δουλειά υπάρχει η σωστή οδός, το να ντύνεσαι κατγούμαν και να προεξέχει η ψ**η σου χορεύοντας με το στρινγκ στο κεντρο της πόλης νομίζω οτι θα βοηθήσει πάρα πολύ την αποδοχή τους απο την κοινωνία. ΝΟΤ
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 δλδ εσυ ως γυναικα ,που θεωρειτικα μπορεις, θα φοραγες φτερα στην δουλεια; Τα υπόλοιπα είναι ακριβώς που είπανε και οι προήγουμενοι, ένα μέρος να ξεσαλώσουν και να προκαλέσουν. Αμα θέλεις να κάνεις σοβαρή δουλειά υπάρχει η σωστή οδός, το να ντύνεσαι κατγούμαν και να προεξέχει η ψ**η σου χορεύοντας με το στρινγκ στο κεντρο της πόλης νομίζω οτι θα βοηθήσει πάρα πολύ την αποδοχή τους απο την κοινωνία. I like που ο ένας από Βρυξέλλες (!!) κι ο άλλος από Εδιμβούργο (!!) βγάλανε συμπεράσματα για φτερά και πούπουλα!! Μιλάμε ούτε Live να την βλέπανε την παρέλαση. Πληροφοριακά, να ενημερώσω ότι εκτός από μερικούς γραφικούς που υπάρχουν παντού με τα στρινγκ και τα ξεσκονόπανα, η συντριπτική πλειοψηφία εκτός από ένα μπαλόνι και κανα πολύχρωμο κασκόλ ήταν νορμάλ άνθρωποι, τουλάχιστον στην συγκέντρωση που έτυχε να περάσω. Ωστόσο κι ο freedubus που μιλάει για αχρείαστη συγκέντρωση και χαμό έχει ένα δίκιο. Απλά όλοι οι άνθρωποι θέλουν με κάποιο τρόπο να εκφράσουν την ομάδα που ανήκουν, πόσο μάλλον κάποιοι που νιώθουν μειοψηφία.
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 I like που ο ένας από Βρυξέλλες (!!) κι ο άλλος από Εδιμβούργο (!!) βγάλανε συμπεράσματα για φτερά και πούπουλα!! Μιλάμε ούτε Live να την βλέπανε την παρέλαση. Πληροφοριακά, να ενημερώσω ότι εκτός από μερικούς γραφικούς που υπάρχουν παντού με τα στρινγκ και τα ξεσκονόπανα, η συντριπτική πλειοψηφία εκτός από ένα μπαλόνι και κανα πολύχρωμο κασκόλ ήταν νορμάλ άνθρωποι, τουλάχιστον στην συγκέντρωση που έτυχε να περάσω. Ωστόσο κι ο freedubus που μιλάει για αχρείαστη συγκέντρωση και χαμό έχει ένα δίκιο. Απλά όλοι οι άνθρωποι θέλουν με κάποιο τρόπο να εκφράσουν την ομάδα που ανήκουν, πόσο μάλλον κάποιοι που νιώθουν μειοψηφία. η γκαρνελ ειπε για πουπουλα. δεν ειπα οτι ολοι τα φοραγαν, αλλα εστω κι αυτη η μειοψηφια που τα φοραει στεκει;
freedubus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πληροφοριακά, να ενημερώσω ότι εκτός από μερικούς γραφικούς που υπάρχουν παντού με τα στρινγκ και τα ξεσκονόπανα, η συντριπτική πλειοψηφία εκτός από ένα μπαλόνι και κανα πολύχρωμο κασκόλ ήταν νορμάλ άνθρωποι, τουλάχιστον στην συγκέντρωση που έτυχε να περάσω. Φυσικά και η πλειοψηφία είναι νορμάλ άνθρωποι. 'Οταν γίνεται μια πορεία ο καθένας είναι ελεύθερος να συμμετάσχει και να ενσωματωθεί. Το θέμα όμως είναι τι είναι ο πυρήνας της πορείας. Και ο πυρήνας της χτεσινής (όπως και των προηγούμενων) κάθε άλλο παρά νορμάλ ήταν.
beastgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Και εγώ συμγωνώ ότι δεν βγαίνει και τίποτα χρήσιμο από αυτές τις παρελάσεις. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πειράζουν και κανένα Αλλά μήπως το παραχέζουμε και λίγο με τα στραβά της Ελλάδα και πόσο π@π@ρες είναι οι Έλληνες;; Δε λέω έχουμε πολλά στραβά αλλά να το λέμε συνέχεια καταντάει λίγο γραφικό (και χάνει και το νόημα). Τα gay parade γινονται σε πάρα πολλές πόλεις στο UK, στο US, Bxl και φαντάζομαι παντού
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Και εγώ συμγωνώ ότι δεν βγαίνει και τίποτα χρήσιμο από αυτές τις παρελάσεις. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πειράζουν και κανένα Αλλά μήπως το παραχέζουμε και λίγο με τα στραβά της Ελλάδα και πόσο π@π@ρες είναι οι Έλληνες;; Δε λέω έχουμε πολλά στραβά αλλά να το λέμε συνέχεια καταντάει λίγο γραφικό (και χάνει και το νόημα). Τα gay parade γινονται σε πάρα πολλές πόλεις στο UK, στο US, Bxl και φαντάζομαι παντού στο εξωτερικο ειναι και πιο κραγμενα τα πραματα. δεν μιλαμε μονο για ελλαδα.
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 η γκαρνελ ειπε για πουπουλα. δεν ειπα οτι ολοι τα φοραγαν, αλλα εστω κι αυτη η μειοψηφια που τα φοραει στεκει; Επίσης έγραψε ότι είναι εξυπνάδα αυτό με το "στρειτ παρέηντ", το διάβασες ή κράτησες μόνο τα πούπουλα για να πεις την εξυπνάδα σου για την παρέλαση στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες? Βρες στο παρακάτω βίντεο πόση μειοψηφία είναι τα πούπουλα. Φυσικά και η πλειοψηφία είναι νορμάλ άνθρωποι. 'Οταν γίνεται μια πορεία ο καθένας είναι ελεύθερος να συμμετάσχει και να ενσωματωθεί. Το θέμα όμως είναι τι είναι ο πυρήνας της πορείας. Και ο πυρήνας της χτεσινής (όπως και των προηγούμενων) κάθε άλλο παρά νορμάλ ήταν. freedubus έγραψα ότι ό,τι συμπέρασμα έβγαλα ήταν από αυτά που είδα την λίγη ώρα που έτυχε να είμαι εκεί, δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε σε όλη την πορεία. Κι όση ώρα ήμουν εκεί κραγμένες με στρινγκ δεν είδα, μόνο κάτι μπαλόνια πέτυχα. Ακόμα κι εδώ όμως: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6GIEMgq9lIA[/ame] δεν μπορώ να διακρίνω τον ωκεανό με τα φτερά και τα πούπουλα. Και φυσικά αρνούμαι να δεχτώ ως πυρήνα της παρέλασης τις ξεφωνημένες πάνω στο φορτηγό κι όχι το πλήθος που μια χαρά παρελάζει από κάτω.
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 παρελασεις γινονται κι εδω ξερεις. δεν ειναι η αθηνα το κεντρο του κοσμου, και την ιδια γνωμη εχω για ολες τις γκει παρελασεις. το θεμα δεν ειναι τι φοραν η τι κανουν αλλα γτ το κανουν και τι βγαζουν απ αυτο. και ναι το θεωρω ανουσιο το ολο πραμα. δεν ενδιαφερει τον κοσμο τι γουσταρουν να κανουν στο κρεβατι τους. με την ιδια λογικη πριν μερικα χρονια θα επρεπε και οι λευκοι που εχουν σχεση με μαυρους να κανουν παρελαση γτ κι αυτο ταμπου ηταν καποτε, αλλα δεν εκαναν.
Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Τουλάχιστον έλυσα το μυστήριο της ''περίεργης'' εξαφάνισης του Klain.
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 παρελασεις γινονται κι εδω ξερεις. δεν ειναι η αθηνα το κεντρο του κοσμου, και την ιδια γνωμη εχω για ολες τις γκει παρελασεις. το θεμα δεν ειναι τι φοραν η τι κανουν αλλα γτ το κανουν και τι βγαζουν απ αυτο. και ναι το θεωρω ανουσιο το ολο πραμα. [...] Ξεκίνησες από τα φτερά και τώρα λες ότι δεν έχει σημασία τι φοράνε, καταπληκτική αναδίπλωση. Αν βέβαια έγραφες αυτό από την αρχή και διάβαζες τι γράφω, θα έβλεπες ότι αυτήν την άποψη που λέει κι ο freedubus υποστηρίζω κι εγώ: Ωστόσο κι ο freedubus που μιλάει για αχρείαστη συγκέντρωση και χαμό έχει ένα δίκιο. Απλά όλοι οι άνθρωποι θέλουν με κάποιο τρόπο να εκφράσουν την ομάδα που ανήκουν, πόσο μάλλον κάποιοι που νιώθουν μειοψηφία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.