Προς το περιεχόμενο

Intel X-25 80 GB VS OCZ Vertex 96 GB

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 120αρια μοντελα που εχω δοκιμασει ο Vertex μου εχει βγει καλυτερος αρκετα στα Write αλλα στα Read ειναι ιδια με τον Intel.

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι 16gb.Είναι 20gb.

O OCZ θα σου έρθει και θα είναι όσα λέει,ο Ίντελ θα έχει το κλασικό με τους σκληρούς.Που το 1GB το μετράνε 1000000kb και η χωρητικότητα θα είναι 76gb αν δεν κάνω κάποιο λάθος.Αν η τιμή ήταν 213€ που λες θα σου έλεγα να πας στον Vertex,αλλά στα 270 που είναι τώρα δεν αξίζει.Πας στον 120άρη μετά που έχει 330€.Οπότε τον Intel από εμένα.Εκτός και αν θέλεις να πληρώσεις 81€ τα 20gb.Δεν σώθηκες νομίζω από 20gb.3 παιχνίδια παραπάνω είναι με το ζόρι.Αν ήταν 25€ η διαφορά θα σου έλεγα να πας με τα 1000 για τα 20 παραπάνω gb αλλά τώρα δεν αξίζει πιστεύω.

Δημοσ.

Ο Vertex έχει 219 ευρώ μέχρι της 19/6/10.Συνεπώς και με όσα αναφέρθηκαν αξίζει.

ΥΓ: Είχα προγραμματίσει την αγορά SSD κατά τον Αύγουστο μπάς και έχουμε και τίποτα καλύτερες τιμές.Αλλά η συγκεκριμένη προσφορά είναι καλή.Εκτός και αν μέχρι τότε ξαναβγεί.

Δημοσ.
Yποστηρίζει trim o Vertex?

Από την σελίδα του eshop:

"Υποστήριξη TRIM: ΝΑΙ. TRIM είναι η καλύτερη μέθοδος για την διατήρηση των επιδόσεων των SSD, γιατί είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα και εκτελείται αυτόματα. Υποστηρίζεται από Microsoft Windows 7 & Microsoft Windows Server 2008.

"

Δημοσ.

Που την είδες την προσφορά;Ναι αν είναι τόσο τσίμπα τον.Και μην ξεχάσεις να περάσεις το 1,5 fw πριν τον βάλεις.Και μόλις τον βάλεις κάνε και αυτά τα tweaks για να γλιτώσεις GB και να συντηρείται καλύτερα ο σκληρός.Υπάρχει και thread εδώ μέσα για να βοηθηθείς αν έχεις κάποιο πρόβλημα.Είναι και pined επιτέλους.

Βασικά ο vertex ήταν ο πρώτος που υποστήριζε trim και υποστηρίζει και Garbadge Collection

Δημοσ.
Που την είδες την προσφορά;Ναι αν είναι τόσο τσίμπα τον.Και μην ξεχάσεις να περάσεις το 1,5 fw πριν τον βάλεις.

Βασικά ο vertex ήταν ο πρώτος που υποστήριζε trim και υποστηρίζει και Garbadge Collection

Εδώ http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-100605.html

Δημοσ.

Μα τι λαμόγια είναι όμως;;;

Έκανα edit στο προηγούμενο μήνυμα.Σου γράφω κάποια πράγματα να κάνεις μόλις τον πάρεις και αφού περάσεις λειτουργικό.

Δημοσ.

επιτρεπετε μια παρατηρηση ρε παιδες?

στην περιγραφη του vertex στο e-shop μιλαει για υποστηριξη raid....ok.

αυτό σημαινει οτι trim και raid μπορουν να δουλεψουν μαζι ή το ένα αναιρεί το αλλο?

τι συμβαινει γενικα στους ssd με αυτα τα 2 χαρακτηριστικα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...