kazak-hool Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εχω ακουσει οτι την ευρωπη δεν την συμφερει η πτωχευση καποιας χωρας του κυκλου της γιατι θα γινει κατι σαν ντομινο. αρα ειναι πολυ μακρια η πτωχευση.
dazeman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Καλά μερικοί έχετε πολύ γέλιο! Δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι έχουμε πτωχεύσει; Απλώς βρισκόμαστε σε "ελεγχόμενη" πτώχευση, & η πορεία είναι προδιαγεγραμένη... άς είναι καλά το δντ, που ξέρει απ' αυτά...
Whiteyez Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εχω ακουσει οτι την ευρωπη δεν την συμφερει η πτωχευση καποιας χωρας του κυκλου της γιατι θα γινει κατι σαν ντομινο. αρα ειναι πολυ μακρια η πτωχευση. Γιαυτό σου δίνουν μια κλωτσιά και σε πετάνε έξω.
pournaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Γιαυτό σου δίνουν μια κλωτσιά και σε πετάνε έξω. Αν ομως σου δωσουν μια κλωτσια και σε πεταξουν εξω, ειναι σαν να παραδεχονται οτι το ολο εγχειρημα του ευρω ειναι για τα μπαζα, και αν σημερα πεταξουν εσενα, αυριο μπορει να αναγκαστουν να πεταξουν την Ισπανια, την Πορτογαλια κλπ. πραγμα το οποιο καμμια απο τις ισχυρες χωρες δεν τη συμφερει. Για αυτο προσπαθουν να μας σωσουν (οχι σαν πολιτες, αλλα σαν οικονομια), και οχι γιατι μας αγαπανε.
Ather Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Οπότε σε κρατάνε και σε κάνουν υπηρέτη τους. Χώρα διακοπών θα γίνουμε (πριν ήμασταν χώρα διακοπής).
leftermann Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 οχι οτι θα ησυχασεις ετσι, αλλα τσεκ δηλωσεις Πεταλωτη.. Γ. Πεταλωτής: Δεν τίθεται θέμα χρεοκοπίας ή επιστροφής στη δραχμή χααααχαχαχαααα αυτός δεν ήταν που πριν λίγο καιρό έλεγε "λεφτά υπάρχουν"; χαρ χαρ χαρ
suspiria Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 επενδυστε της καταθεσεις,αγοραστε πχ ακινητα χαχαχα το ανεκδοτο της ημερας!!!:-D:-D:-D ποιος εχει καταθεσεις???:cry::cry:
tzizzz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εγω εχω καταθεσεις. γιατι δουλευω και κανω οικονομια, δε τα τρωω στα σκυλαδικα και στο VTS turbo για μουρη. το περιεργο που ειναι ? και ναι τα ακινητα ειναι καλη επενδυση
pournaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 χααααχαχαχαααααυτός δεν ήταν που πριν λίγο καιρό έλεγε "λεφτά υπάρχουν"; χαρ χαρ χαρ Νομιζω αυτο το ελεγε ο εργοδοτης του
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ε, το ίδιο είναι. Αυτός από μόνος του δεν λέει τίποτα, κουρδιστός είναι
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σε περιπτωση πτωχευσης γινεται παυση πληρωμων του Δημοσιου, σε φαση "Δεν εχω ρε παιδια" και εκποιηση περουσιακων στοιχειων. Αποκει και περα, αν και δεν υπαρχει μηχανισμος εξοδου απο το Ευρω, μπορουμε να την πουλεψουμε νομιζω μονοι μας, σε φαση "Δεν μπορω να πληρωνω τους πολιτες μου ευρω, φευγω, κοβω δραχμη, αρα πρακτικη μειωση μισθων και γινομαι ανταγωνιστικος με υποτιμηση" αφου πλεον θα ειμαι παραδεισος για οποιον εχει ισχυροτερο νομισμα, δλδ για ολο τον κοσμο Για μας πρακτικα -Οτι ερχεται απεξω, πανακριβο -Οτι φτιαχνεται μεσα, κατι γινεται, την βολευεις Το πραγματικο στοιχημα ομως ποιο ειναι...δεδομενου οτι δεν ειμαστε ορφανοι αλλα ακομα εχουμε Ευρω, με εξοδο απο το Ευρω->Ευρω τον πουλο. Επομενως για οποιον σκεφτεται να μαζεψει ρευστο αυτη τη στιγμη, δεν ειναι η καλυτερη ιδεα να τα παρει και να τα θαψει στον κηπο σε ευρω αλλα να αλλαξει νομισμα ΥΓ. Η μονη μου ελπιδα ειναι οτι πτωση Ευρω=οφελος για οποια χωρα κανει εξαγωγες εκτος Ευρωζωνης που πλην της Γερμανιας και μεχρι ενος σημειου της Γαλλιας, οι αλλες δεν τις πολυκοβω. Και δεν νομιζω οτι Ιταλοι, Ισπανοι, και γιατι οχι Γαλλοι θα γουσταρουν να τους λιωσει η Γερμανια
imr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 cyber_katsarida κάνεις συζήτηση ανάλογα με το πόσο σοβαρό και ψύχραιμο είναι το άτομο που έχεις απέναντι σου. Σε άλλο νήμα γράφτηκαν μακρυνάρια από διάφορους που γνώριζαν δυο τρία πράγματα ως απάντηση σε κάποιους που ρωτούσαν δυο τρία πράγματα, και άρα μάλλον δεν γνώριζαν. Ε αυτοί που δεν γνώριζαν, την ίδια άποψη που είχαν πριν, την ίδια άποψη είχαν και μετά δε μπα να γράφονταν κατεβατά και να παραθέτονταν πηγές, ό,τι άκουγε καθείς δεξιά αριστερά αυτό υιοθετούσε. Τις ίδιες μ@λακίες που ακούγονταν τότε με τις δήθεν δραχμές που τύπωνε το νομισματοκοπείο στο υπόγειο, τα ίδια ακούγονται και τώρα. Οπότε ναι μεν το να πτωχεύσει μία χώρα είναι σενάριο που δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς, πλην όμως με πιθανότητες πολύ έως πάρα πολύ μικρές. Αν γραφτεί όμως αυτό, λίγο σκάλωμα στον εγκέφαλο να έχει ο άλλος θα το εκλάβει ως "να ακόμα και αυτοί που ασχολούνται λένε ότι θα πτωχεύσουμε". Οπότε γράφεις ένα "δεν υπάρχει περίπτωση να πτωχεύσουμε" μέχρι να καταλάβεις ότι ο άλλος είναι ικανός να κατανοήσει και δύο τρία πράγματα παραπάνω αν του εξηγήσεις. Πως κάνουμε στα μικρά παιδιά που επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν την λειτουργία των αναπτήρων του λέμε μακρυά? Κάτι τέτοιο.. +1000 Μακραν το καλυτερο ποστ στο thread
The_Judas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ανεργια,οταν κανενας δεν θελει να δουλεψει σε αγροτηκες δουλειες και προτιμουν να μιν κανουν τιποτα λογικο να υπαρχει ¨ανεργια¨ ξερω πολλα ατομα που μενουν στην αθηνα και καθονται αντι να πανε στα χωρια τους να δουλεψουν σε κανα κτημα,δουλειες υπαρχουν αλλα ολοι κηνυγουν το ευκολο χρημα 35 ευρω μεροκαματοζητουν οι αλοδαποι και οι ελληνες δεν θελουν να δουλεψουν στα κτηματα και προτιμουν να δουλευουν με 400 ευρω το μηνα Να δουλέψει σε αγροτικές δουλειές? Αν έχει δικά του κτήματα να πουλάει το σιτάρι 10λεπτά/κιλό? Σε γενικές γραμμές τα πιο πολλά ελληνικά προϊόντα δεν είναι ανταγωνιστικά λόγω υψηλής τιμής σε σχέση με τα ξένα. Μπορεί να υπάρχει αρκετή μαύρη εργασία και μέσα στην πόλη, αλλά στα χωριά οι ξένοι εργάτες είναι κατά 100% χωρίς ένσημα. Ειδικά προς Μακεδονία μεριά, έρχονται για 1-2 μήνες από τα Βαλκάνια... δουλεύουν και φεύγουν πίσω. Γι'αυτούς τα 35 ευρώ που λες είναι ο μηνιάτικος βασικός μισθός στην χώρα τους. Πολλοί δουλεύουν και με λιγότερα. Ακόμη και αυτοί που έχουν δικά τους κτήματα, με τις επιδοτήσεις τα βγάζουν πέρα και με την μαύρη εργασία.
cb_papi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Καλά μερικοί έχετε πολύ γέλιο! Δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι έχουμε πτωχεύσει; Απλώς βρισκόμαστε σε "ελεγχόμενη" πτώχευση, & η πορεία είναι προδιαγεγραμένη... άς είναι καλά το δντ, που ξέρει απ' αυτά... Εσύ έχεις πολύ γέλιο που δεν ξέρεις καν τι σημαίνει πτώχευση και γελάς.
dark Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αν πάμε σε δρχ και έχουμε στο σπίτι τα € Θα μας αλλάξουν τα € σε δρχ με 1€=340 δρχ Αν δεν τα πάω αμέσως να τα αλλάξω και τα πάω όταν γίνει η υποτίμηση και πάει 1€=1500δρχ Θα μου δώσει τότε 1500δρχ ? Τότε θα πλουτίσουν όλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.