Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ανοιγεις του κουτι, βγαζεις τον σκληρο και τον κανεις εσωτερικο..... Αν βεβαια εχεις εγγυηση τον πας και σου κανουν αντικατασταση. Βεβαια γενικα καλο θα ηταν να βγαλεις τον σκληρο και να τον βαλεις σαν εσωτερικο για να δεις αν εχει αυτος προβλημα η η θηκη.
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εναρξη -> εκτέλεση -> cmd -> οκ -> γράφεις chkdsk /F F: Θα σου πεί ότι θα ελέγξει τον δίσκο στην επόμενη εκκίνηση του υπολογιστή. Κάνεις επανεκκίνηση.
yiannis_1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μου φέρανε και μένα σήμερα να φτιάξω ενα pc με seagate 7200.10 250άρη sata που δε καν μπορούσε να φορτώσει windows... Σαν να μην έφτανε αυτό οταν μυρίστικα δίσκο fail του πέταξα εναν παλιό wd πάνω που δούλευε αλλού μια χαρά και κοίτα τι μου βγάζει και αυτός στο συγκεκριμένο μηχάνημα. Ξεκινάει τα windows με τον WD (απο αυτό το pc γράφω τώρα) αλλά τα freezes είναι πολύ random. Μήπως φταίει το τροφοδοτικό ρε παίδες γιατί κάτι τέτοιο μου λέει το sentinel??? Οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά αφού εχει ανεμιστήρα το κουτί μπρος στους δίσκους και πίσω για exhaust. Το psu είναι Νoname και εχει αυτοκολητάκι multirama πάνω απο οπου είναι και όλο το Pc. Δίσκο μόνο να πω του φίλου να πάρει ή και psu πακέτο με τον HDD??? Ο seagate είναι σίγουρα για πέταμα τον δοκίμασα και σε άλλο pc και βγάζει στο hdtune σχεδιάγραμμα με έκαψες και μέση speed 30-40mb/s αντί για 70-80 που θα πρεπε.
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δοκιμασες να τον βαλεις σε αλλο Controller / Αλλη SATA συνδεση ?
yiannis_1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 1-2-3 μέχρι τώρα seagate τα ίδια. Πάει ο seagate τον δοκίμασα και στο δικό μου λέμε και δες. Ide για τον wd εχει μόνο μια. Δοκίμασα και όλες τις τροφοδοσίες του psu και πάλι τα ίδια... Μητρική p35 s3L GIgabyte. Λοιπόν δίσκο μόνο ή δίσκο και psu? Μήπως να πάει και για κουτί. Μην τρώει καμιά φρίκη και απο το case (vibrations-βραχυκύκλωμα-γείωση) δε μου γεμίζει το μάτι και αυτό Multirama είναι(ακα Noname).
Nik.K Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Βρηκε προβληματα αλλα στα περισσοτερα συστηματα θα εβρισκε δεν ειναι κατι φοβερο. Βλεπεις διαφορες στην ταχυτητα τωρα ?
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Βρηκε προβληματα αλλα στα περισσοτερα συστηματα θα εβρισκε δεν ειναι κατι φοβερο. Βλεπεις διαφορες στην ταχυτητα τωρα ? Όχι Μήπως να του κάνω φορμάτ ; Έχει μέσα αρχεία πολύ σημαντικά για μένα που δεν θέλω για κανένα λόγο να χάσω. Αν μου δίνει σημάδια ότι πάει για φούντο να σώσω τα αρχειά μου τουλάχισοτν
Nik.K Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ειναι μεσα στην εγγυηση ? Αν οχι γιατι δεν δοκιμαζεις να τον βγαλεις απο την θηκη και να τον βαλεις σαν κανονικο σκληρο για να δεις εκει τι ταχυτητες εχει >?
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ειναι μεσα στην εγγυηση ?Αν οχι γιατι δεν δοκιμαζεις να τον βγαλεις απο την θηκη και να τον βαλεις σαν κανονικο σκληρο για να δεις εκει τι ταχυτητες εχει >? Σίγουρα δεν είναι. Δεν τα πάω καλά με αυτά τα μονταρίσματα και δεν θέλω να πάρω το ρίσκο.. Τώρα θα τον δοκιμάσω με usb
Nik.K Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σιγα το μονταρισμα...Η θηκη ειτε θα ειναι με βιδες ειτε κουμπωτη....Την ανοιγεις, βγαζεις τον δισκο και τον βαζεις οπως τους απλους.
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Λοιπόν, έβγαλα τον αντάπτορα για το FireWire και προφανώς και το καλώδιο FireWire, και έβαλα τον αντάπτορα για A-SATA και USB και συνδέω τον σκληρό με A-SATA. Πλέον μεταφέρει αρχεία με 45-50mb/s Τέλος καλό, όλα καλά !
Nik.K Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 e-SATA μηπως εννοεις ? 45-50 για e-SATA δεν ειναι οτι καλυτερο, ομως σημασια εχει πως εφταιγε ο controller. Αν ηξερα πως ειχες και αλλα connections θα σου ελεγα να τα δοκιμασεις αντι να τον βγαλεις εντελως.
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Τέλος καλό, όλα καλά ! ...ελπίζω να σου έγινε μάθημα να μη ρωτάς εμάς στο Ινσόμνια, "που έχουμε μαύρες ζώνες στα κομπιούτερ"
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 e-SATA μηπως εννοεις ? 45-50 για e-SATA δεν ειναι οτι καλυτερο, ομως σημασια εχει πως εφταιγε ο controller. Αν ηξερα πως ειχες και αλλα connections θα σου ελεγα να τα δοκιμασεις αντι να τον βγαλεις εντελως. Ωπ, λάθος, ναι e-SATA εννοώ Ντάξει, εγώ είμαι υπερ-ικανοποιημένος. Μιλάμε για σκληρό του 2007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.