SofoS@ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Θέλω όταν τελειώνει την αναπαραγωγή ενός βίντεο ή όταν πατάω stop να μου δείχνει το logo και να πηγαίνει στο αρχικό μέγεθος του παραθύρου (σαν δηλαδή μόλις να άνοιξα τον player) Αυτό που γίνεται τωρα είναι όταν τελειώνει την αναπαραγωγή (ή πατήσω stop) να δείχνει το τελευταίο frame του βίντεο. Έχω κάτι μήνες να το χρησιμοποιήσω γι αυτο δεν θυμάμαι αν υπάρχει τέτοια επιλογή ή το χα δει από άλλο player.
parsifal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αν αναφέρεσαι στον Media Player Classic Home Cinema (MPC-HC) και όχι στον απλό MPC: Options > Playback > Fullscreen > Exit fullscreen at the end of playback: Ενεργοποίησέ το Options > Playback > Auto-zoom: Απενεργοποίησέ το Options > Playback > Rewind when done playing: Ενεργοποίησέ το
SofoS@ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ναι στο MPC-HC αναφέρομαι, την πρώτη επιλογή την είχα ήδη ενεργοποιημένη, η δεύτερη δεν κανει αυτό που θέλω. Εγω θέλω όταν τελειώνει το βιντεο που επαιζε πχ στα 624 x 352 μετα να επιστρέφει στα 300 χ 300 (ή οσο ειναι) δηλαδή το size που έχει όταν ανοιγεις απλα το πρόγραμμα χωρις να αναπαραγαγει καποιο βιντεο. Μάλλον δεν γίνεται, το κανει ο kmplayer κι ισως νομιζα οτι το κανει κι αυτος.
parsifal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Όχι, δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Αν και τώρα που το λες, σαν να θυμάμαι αμυδρά τέτοια συμπεριφορά, ίσως να γινόταν σε πολύ παλιότερες εκδόσεις. Με τα τωρινά δεδομένα, δε μπορώ να φανταστώ πώς όμως...έκανε close αυτόματα το video όταν έφτανε στο τέλος του; Θα σε γελάσω...
SofoS@ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μιας και μιλάμε για το mpc-hc ξέρεις πως γίνεται να βλέπει μέσω του ffdshow όλους τους υπότιτλους που είναι στον φάκελο και να μου έχει την δυνατότητα στο tray να επιλέξω; Μέχρι στιγμής μόνο αν έχουν το ίδιο όνομα με το βίντεο μου τους βγάζει.
parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δεν χρειάζεσαι το ffdshow γι' αυτό, o MPC-HC υποστηρίζει πολλαπλά αρχεία υποτίτλων στον ίδιο φάκελο με την ταινία και σου επιτρέπει να επιλέξεις μεταξύ τους. Αρκεί: 1. Να τον ρυθμίσεις στα κατάλληλα σημεία του Options dialog ώστε γενικώς να προβάλλει υποτίτλους 2. Τα αρχεία υποτίτλων να έχουν το ίδιο όνομα με το video, συν ένα επιπλέον τμήμα στο filename (μετά από τελεία ".") που να τα ξεχωρίζει. Π.χ. video.avi το video, video.en.srt οι αγγλικοί υπότιτλοι και video.gr.srt οι ελληνικοί υπότιτλοι. Αν ονοματίσεις έτσι τα αρχεία σου, μετά με δεξί κλικ επάνω στην ενεργή περιοχή video του MPC-HC μπορείς να αλλάζεις κατά βούληση μεταξύ των διαθέσιμων υποτίτλων. Δεν είναι απαραίτητο οι επιπλέον αυτοί χαρακτήρες να αντιστοιχούν σώνει και καλά σε country codes ούτε υπάρχει περιορισμός σε 2 μόνο χαρακτήρες! Στο παρακάτω screenshot έχω ονομάσει το ένα srt π.χ. video.mplampla.srt:
SofoS@ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Την ιδια ακριβως συμπεριφορα εχει κι ο ffdshow (θελει δηλαδη να εχουν τουλαχιστον το ιδιο ονομα, δηλαδη μπορει να εχει συν κατι οπως ειπες) απλα στον mpc-hc για να γινει μου λεει οτι πρεπει να εχω vmr7,9 renderless που οταν τα εβαλα ξεθωριαζαν λιγο τα χρωματα. Εγω ρωτησα αν γινεται οι διαθεσιμοι υποτιτλοι να ειναι ολοι οσοι ειναι στον φακελο ασχετα απ το ονομα. Ευχαριστω για τα screenshots
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.