Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γύρω στις 12μμ Ελλάδος ανανεώνεται το XBL, οπότε φαντάζομαι σε λίγη ώρα θα εμφανιστεί. Τουλάχιστον με το 2k11 αυτό έγινε χθες.

Δημοσ.

Πολυ καλο και το demo του fifa.Σε manual ειναι πολυ καλος ο ρυθμος του αγωνα, βελτιωμενη η ΑΙ (αν και παλι οταν βρεθει εξω απο την περιοχη βραχυκυκλωνει αρκετες φορες), σε manual ειναι αρκετα πιο ευκολο απο περυσι, γραφικα τα ιδια (μετρια δηλαδη αν συγκρινεις με pes2011 σε pc).Επιτελους φετος και τα δυο ειναι πολυ καλα.Βεβαια για τους κατοχους κονσολας το fifa 11 φαινεται μονοδρομος γιατι δυστυχως για αυτους το pro εχει διαφορες σε pc και κονσολα με την εκδοση του pc να ειναι φετος απλα καταπληκτικη, οσοι παιξετε την full εκδοση θα μεινετε με ανοιχτο το στομα.

Δημοσ.

Βελτιωμένο μεν, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Κάποιος που έχει παίξει FIFA 10 κ FIFA WC, δύσκολα θα αγοράσει και το FIFA 11 νομίζω.

Περιμένω να δω και το demo του PES για να αποφασίσω.

Δημοσ.

Ναι αλλά αν θέλει να παίζει online αναγκαστικά θα πάρει το Fifa11, αφού σχεδόν όλοι θα μεταπηδήσουν σε αυτό. Επίσης το "βελτιωμένο" λέει πάρα πολλά. Γιατί αν τα Fifa10 και WC2010 ήταν ΜΑΚΡΑΝ τα καλύτερα ποδοσφαιράκια ever, αυτό σημαίνει ότι το 11 θα είναι ακόμα καλύτερο.

Επίσης κάτι μου λέει ότι το demo του Pro θα είναι μια από τα ίδια (αν και δεν το έχω δει ακόμα), γιατί μέχρι στιγμής όσοι γράφουν διθυράμβους είναι οι ίδιοι που τους άρεσε η δυστυχία που λέγεται PES2010...

Δημοσ.

Εκανα Αμερικανικο account και το κατεβαζω!Θα κατεβασω και προ να κανω συγκρισεις αν και εχω προ παραγγειλει ηδη φιφα!

Δημοσ.
Βελτιωμένο μεν, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Κάποιος που έχει παίξει FIFA 10 κ FIFA WC, δύσκολα θα αγοράσει και το FIFA 11 νομίζω.

Περιμένω να δω και το demo του PES για να αποφασίσω.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! δυσκολα????? , και τι θα κανουν? θα παιζουν μονοι τους το 10?...βρε καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια..φενεται το ιδιο, μεχρι να παιξεις, αρκετους αγωνες να δεις τις διαφορες. Δηλαδη, θες να μου πεις, απο φιφα 10 και World Cup 10 δεν ειχε διαφορες? ...θα σου απαντησω εγω που τα εχω λιωσει και τα 2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορες, και αυτο καταλαβενετε απο το gameplay. Ηδη που βλεπω βιντεακια, και ναιμεν, φενεται σχεδον το ιδιο, αλλα καμια σχεση με το παιχνιδι. Ολοι θα το παρουν το φιφα 11, δεν θα ειναι δυσκολο να μην το παρουν. Δεν ισχη αυτο που λες βασικα, ειναι απλα βλακεια να μεινει καποις με το World cup< και φιφα...η παιχτες? μεταγραφες? καινουργια Modes.>..δεν λεει φιλε μου.

Δημοσ.
Ναι αλλά αν θέλει να παίζει online αναγκαστικά θα πάρει το Fifa11, αφού σχεδόν όλοι θα μεταπηδήσουν σε αυτό. Επίσης το "βελτιωμένο" λέει πάρα πολλά. Γιατί αν τα Fifa10 και WC2010 ήταν ΜΑΚΡΑΝ τα καλύτερα ποδοσφαιράκια ever, αυτό σημαίνει ότι το 11 θα είναι ακόμα καλύτερο.

Επίσης κάτι μου λέει ότι το demo του Pro θα είναι μια από τα ίδια (αν και δεν το έχω δει ακόμα), γιατί μέχρι στιγμής όσοι γράφουν διθυράμβους είναι οι ίδιοι που τους άρεσε η δυστυχία που λέγεται PES2010...

Εμενα δεν μου αρεσε το pes2010 αλλα το καινουριο ειναι πανεμορφο απο ολες τις αποψεις (πλην καποιων animation).

Δημοσ.
Εμενα δεν μου αρεσε το pes2010 αλλα το καινουριο ειναι πανεμορφο απο ολες τις αποψεις (πλην καποιων animation).

υποσχομε οτι δεν το γραφω να κραξω. Αλλα να σε ρωτησω κατι. Η μπαλα, οταν την κλωτσαει ο παιχτης στην ντριπλα, ξερεις οταν τρεχει που την κτηπαει λιγο μπροστα απο τον παιχτη... δεν ειναι σαν να εχει κλωστη δεμενη στο παπουτσι του παιχτη και πανω στην μπαλα. ?

Οταν βλεπω κατι τετοια ...μου θυμιζει προ στο Ps2. Μονο και μονο απο αυτην την κινηση δεν θα επρεπε να λετε οτι ειναι το τελειο το προ.

Δημοσ.

Καλά και το MW2 το πήρε ένας σωρό κόσμος, αλλά δεν έπαψαν να υπάρχουν άτομα που παίζουν ακόμα το πρώτο MW ή το WAW.

Αυτό που λέω είναι ότι αν το PES βγει αξιοπρεπές φέτος, πολλοί θα προτιμήσουν αυτό σε σχέση με το FIFA11, γιατί πολύ απλά οι διαφορές του τελευταίου δεν είναι δα και τόσο τρομακτικές σε σχέση με τα 2 προηγούμενα FIFA.

Βλακεία για μένα είναι να πάρει κάποιος ένα παιχνίδι με μηδαμινές εξελίξεις. Δηλαδή από το WC ως το FIFA11 τι διαφορές είδαμε;

Τα γραφικά; Σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι.

Τα animations; Δεν πρόσεξα κάτι ιδιαίτερο στα 4-5 ματσάκια που έπαιξα.

Μόνο η ταχύτητα του παιχνιδιού άλλαξε λίγο και το gameplay, αλλά σε ανεπαίσθητο βαθμό.

Και στην τελική ρε φίλε άποψη μου είναι. Άμα δε σου αρέσει μη τη δέχεσαι. Μην προσπαθείς όμως να μου επιβάλλεις την δική σου.

Δημοσ.

Το φιφα ειναι φοβερο και καλυτερο απο καθε αλλη φορα..Παιζουμε ολο το απογευμα και ειναι πολυ καλο!Ακομα μια χρονια θα κυριαρχησει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...