Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλώς να διευκρινίσω, πως η ομάδα που ανέπτυξε το FIFA 11 δεν είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που ασχολήθηκε με το World Cup (άσχετο αν προφανώς βασίστηκαν αμφότερες στο FIFA 10 και δεν αποκλείεται να δανείστηκε και το FIFA 11 κάποια στοιχεία του WC 2010). Περισσότερο δηλαδή σαν spin-off δείτε το, παρά σαν ενδιάμεσο τίτλο...

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε PC πάντως που το είδα τώρα, δεν μου φάνηκε να έχει σημαντικές διαφορές στο gameplay, μέσες άκρες τα ίδια με την κονσόλα είναι. Λείπουν βέβαια κάποια πράγματα (πχ. handball, analog sprint κ.α.) αλλά σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Δημοσ.

τι διαολο?? επαιζα χτες το demo στο χβοχ και το κατεβασα σημερα και στο πι-σι....αυτο στο πισι μου φανηκε πιο fluid απο οτι το 11 στο χβοχ

Δημοσ.

Νομίζω στο ΧΒΟΧ πέφτει πιο πολύ κοπάνι και χάνεται πιο εύκολα η μπάλα. Μην ξεχνάμε όμως ότι το default επίπεδο στο PC είναι το amateur και παραείναι εύκολο, το ΑΙ μαρκάρει με τα μάτια. Ευτυχώς με λίγο σκάλισμα το επίπεδο αλλάζει.

Έχω πάντως την -πρώιμη- εντύπωση ότι το Fifa11/console παραμένει πιο fluid γιατί σφυρίζεται πιο δύσκολα φάουλ.

Δημοσ.

Παντως ειναι λογικο να μην εχει πολλες βελτιωσεις καθως μεσολαβησε το world cup.Οσοι "πηδηξαν" το world cup ειναι οι πιο "τυχεροι" καθως θα δουν αρκετες βελτιωσεις.Μαλλον θα το παρω αποκλειστικα για Be A GK και για λιγο carreer mode και θα ασχοληθω παραπανω με fifa και pes στο pc.Αν στο πρωτο πειραζονται και περισσοτερες παραμετροι μπορει η mod community να κανει θαυματα.

Δημοσ.

μετά από καμιά 20αριά παιχνίδια του demo , έχω να πω ότι έρχεται πάρα πολύ κάψιμο και φέτος με το FIFA...

Δημοσ.
Οσοι "πηδηξαν" το world cup ειναι οι πιο "τυχεροι" καθως θα δουν αρκετες βελτιωσεις.

Συμφωνω απολυτως.Ειμαι ενας απ'αυτους και ετσι ακριβως το βλεπω το 11.

Δημοσ.
μετά από καμιά 20αριά παιχνίδια του demo , έχω να πω ότι έρχεται πάρα πολύ κάψιμο και φέτος με το FIFA...

Θα συμφωνησω...:-)

Δημοσ.

Τελικα μπορεις να αλλαξεις και το σχημα των διχτυων φετος.Νταξει δεν ξετρελαθηκα οταν το αλλαξα σε τριγωνικο και να ειναι ριχτα(λες και το εφαγε ο σκορος ειναι) αλλα ευπροσδεκτη η αλλαγη.

Δημοσ.

Δεν έπαιξα το World Cup και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ το 11. Πολύ πιο ρεαλιστικό, οι τρίπλες είναι πιο λογικές και οι παίχτες δε χορεύουν όπως 10. Τα σουτ εκτός περιοχής έγιναν δυσκολότερα αλλά και γενικότερα οι αμυντικοί μου φαίνονται πολύ πιο δυνατοί. Οι γρήγοροι παίχτες δε ξεφεύγουν εύκολα. Στο 10 από ένα σημείο και πέρα με ένα πολύ καλό παίχτη έβαζες ότι ήθελες από οπουδήποτε, τώρα όλα είναι πιο δύσκολα. Για το career και το BE A GK mode, τι να πω, θα λιώσουμε. Και η αλλαγή στα πέναλτι τα έκανε πολύ πιο ενδιαφέροντα από σκέτο κατεύθυνση+κλικ. Τώρα το skill του παίχτη πραγματικά μετράει.

Το μόνο σημείο που είναι πραγματικά κακό είναι η επιλογή να σφυρίζονται οι παραβάσεις όταν η μπάλα ακουμπάει χέρι. Σου δίνει 3 επιλογές: να ισχύει πάντα, να μην ισχύει για πέναλτι κι εντελώς off. Για πλάκα έβαλα τη 1η, και στις 2 πρώτες φάσεις που έκανε επίθεση ο αντίπαλος σφύριξαν πέναλτι λόγω χεριού :lol: 3 φορές σύνολο στο 3λεπτο παιχνίδι. OFF και δε το ξαναπειράζω!

Δημοσ.

Δεν περνάνε οι μέρες. Πότε θα βγει επιτέλους το ρημάδι να μεγαλουργήσω στα χωράφια της Β' Αγγλίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...