polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ απλο ρε παιδιά τί το ψάχνετε? Είναι προτιμότερο να παίζεις με ανθρώπινο εγκεφαλο για αντίπαλο παρά με την ΑΙ. Πάντα έτσι ήταν πάντα έτσι θα είναι. Τώρα σας παραξένεψε? Έλεος, όλο κάτι βρίσκετε. Παίξτε offline με παρέα, παίξτε online με άλλους, αλλά και στην τελική και μόνοι σας να παίζετε, ε όχι και μούφα εντελώς το ΑΙ. Όταν δοκίμασα το μονό στο legendary μια χαρά με έπαιζε η ΑΙ. Ο υπολογιστής δεν μπορεί να είναι τέλειος, μην τα θέλετε κι όλα δικά σας... Υπερβολές... Και κανένας φανμπουσμός. Η σύγχρονη εποχή θέλει παρέες να παίζουν offline ή online. Το μονό είναι πια για κανά rpg, adventure κλπ κυρίως...
fearwhatnow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Εγω βλεπω οτι και σε Legendary κοβει βολτες εξω απο την περιοχη κανοντας ντριπλες και 360 χωρις λογο.Δηλαδη ειναι μονος μισο μετρο εκτος περιοχης και αντι να σουταρει κανει τσαλιμακια και στο τελος γινεται πασα για σεντρα στα πλαγια!Και αυτο παλι με την ΑΙ σε αυτο το επιπεδο δεν το καταλαβαινω: Ψαχνει διαρκως τον παικτη στο υψος του πεναλτυ για να μπει το κλασικο γκολ με το διαγωνιο σουτ και βλεπουμε τρεις και λιγο την ιδια φαση.Ειτε μπαινει γκολ ειτε αποκρουει παντα με τον ιδιο τροπο ο τερματοφυλακας.Ελεος.3 χρονιες δεν το εχουν διορθωσει.Εν τω μεταξυ στο world cup το ΑΙ σουταρε περισσοτερο εκτος περιοχης.Τωρα καλα κρασια.Της Αγιας Ντριπλας και Τσαλιμιου.
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για οποιον δεν παίζει μόνος του, και πίστεψε με οι περισσότεροι είναι αυτοί ένα 80% πιστεύω, αυτά τα θέματα δεν μας απασχολούν...
Sir Pretender Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για άλλη μια χρονιά θα προτιμήσω το FIFA έναντι του PES καθώς υπερτερεί σε πλήθος τομέων. Η αλήθεια είναι πως αναφορικά με τον τίτλο της EA θα προτιμούσα λίγο πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και περισσότερα εκτός περιοχής σουτ από την A.I. Κατά τα άλλα τούμπανο -review εδώ για όσους ενδιαφέρονται.
teofross Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά εννοείται ότι το καλύτερο gameplay από πολλές απόψεις είναι να παίζεις vs human είτε on line είτε οffline.Νομίζω το έχουμε μπερδέψει λίγο εδώ.Οταν λέει κάποιος προτιμάει offline προφανώς εννοεί vs cpu. Και εγώ προσωπικά αλλά και πάρα πολλοί άλλοι παίζω πχ 90% vs cpu.Για διαφόρους λόγους ο καθενας.Πχ οικογ.υπωχρεωσεις,λιγο ελεύθερο χρονο,δεν ταιριάζουν οι ελ.ωρες του καθενός με τον άλλο κλπ.Οποτε πιστεύω ότι ένα παιχνίδι όταν βγαίνει πρέπει ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ να έχει της προκοπής vs cpu mode KAI META να είναι το ίδιο κάλο εάν είναι δυνατόν στο multiplayer.Διότι αν είναι να είναι φόλα το cpu τότε να σου γράφει στο κουτί ότι να έχεις και συμπαίκτη – αντίπαλο πχ στο προ για να ευχαριστηθείς game αλλιώς θα παίζεις μάπα παιχνίδι. Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο ότι πρωτίστως πρέπει μια εταιρία να μπορεί να κάνει το vs cpu game, να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερο σαν να παίζεις vs human. Στο κατω κατω κάτω όταν βάζεις να παίξεις vs human μειώνεται τρομερά στο πόσο θα βασίζεται σε ένα ματσάκι ποδοσφαίρου πχ στο καλό gameplay των προγραμματιστών αφού παίζουν 2 άνθρωποι μαγκιά αν βγάζεις καλό gameplay φαίνεται περισσότερο στο vs cpu .Γνώμη μου…
Aims Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά εννοείται ότι το καλύτερο gameplay από πολλές απόψεις είναι να παίζεις vs human είτε on line είτε οffline.Νομίζω το έχουμε μπερδέψει λίγο εδώ.Οταν λέει κάποιος προτιμάει offline προφανώς εννοεί vs cpu. Και εγώ προσωπικά αλλά και πάρα πολλοί άλλοι παίζω πχ 90% vs cpu.Για διαφόρους λόγους ο καθενας.Πχ οικογ.υπωχρεωσεις,λιγο ελεύθερο χρονο,δεν ταιριάζουν οι ελ.ωρες του καθενός με τον άλλο κλπ.Οποτε πιστεύω ότι ένα παιχνίδι όταν βγαίνει πρέπει ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ να έχει της προκοπής vs cpu mode KAI META να είναι το ίδιο κάλο εάν είναι δυνατόν στο multiplayer.Διότι αν είναι να είναι φόλα το cpu τότε να σου γράφει στο κουτί ότι να έχεις και συμπαίκτη – αντίπαλο πχ στο προ για να ευχαριστηθείς game αλλιώς θα παίζεις μάπα παιχνίδι. Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο ότι πρωτίστως πρέπει μια εταιρία να μπορεί να κάνει το vs cpu game, να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερο σαν να παίζεις vs human. Στο κατω κατω κάτω όταν βάζεις να παίξεις vs human μειώνεται τρομερά στο πόσο θα βασίζεται σε ένα ματσάκι ποδοσφαίρου πχ στο καλό gameplay των προγραμματιστών αφού παίζουν 2 άνθρωποι μαγκιά αν βγάζεις καλό gameplay φαίνεται περισσότερο στο vs cpu .Γνώμη μου… σωστος φιλε μου
Thanofski Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 FiFA.11.PAL.XBOX360-LoCAL με προλαβες ατιμε... αντιο φιλοι(για κοπελα δεν συζηταμε...)
katsouras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Lol Οτι να ναι ειστε!Και εγω το περιμενω για το ps3..Εχει να πεσει λιωσιμο..
polakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ήδη βγήκε update απο ΕΑ 35mb λένε. Χαμηλώνει λίγο το ΑΙ pressing και τις πάσες λίγο τις κάνει πιο δύσκολες ακόμα!!! Το έχει βρει κανένας σε original εδώ στην Ελλάδα?
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Χμμμμ, αν πάρετε χαμπάρι κανα download link για το update, ρίχτε ένα post εδώ. http://forum.ea.com/uk/posts/list/10415.page
polakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έπαιξε κανείς σας την pal αγγλική έκδοση να μας πει πώς είναι η ταχύτητα? Εγώ ακόμα δεν την έχω δει. Θέλω να μου πείτε αν είναι και πόσο πιο γρήγορο από το ντέμο στο slow. Αυτό έχει σημασία για μένα αυτή την στιγμή...
anamenos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 8.5 ign us http://uk.ps3.ign.com/articles/112/1123658p1.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.