Προς το περιεχόμενο

Fifa 11

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χετικά με το fifa 11 για ps3 θα το πάρω μεταχειρισμένο από ένα φίλο μου.όμως ο φίλος μου έχει χρησιμοποιήσει το κωδικό για online gaming.εγώ μπορώ με τον ίδιο κωδικό να παίξω στο δικό μου ps3 και να μπω στο internet να παίξω η θέλω νέο κωδικό...μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε μπορείς. Αυτή είναι και η ουσία της ύπαρξης του κωδικού. Να βγάζουν προμήθεια από τα μεταχειρισμένα ;)

Δημοσ.

Μόλις ανοίξεις το FIFA και πας να παίξεις online, θα σου βγάλει επιλογή να αγοράσεις επι τόπου νέο pass ;)

Δημοσ.

Το έχω «λιώσει» το 11vs11. Παίζω ως τερματοφύλακας και έχει πολύ χαβαλέ, διότι οι περισσότεροι, κλασσικά, παίζουν μπουλούκι επίθεση με αποτέλεσμα η άμυνα να μένει ξεκρέμαστη και έτσι να 'χω πολλή δουλειά :P

Έχουμε κάνει και τη byteme United, btw, είμαστε στο recruiting process, αν ενδιαφέρεται κανείς θα τη βρει με ένα search...

Δημοσ.

Γεία σας παιδία νέος στο forum.. Να σας ρωτήσω κάτι, αν τσιπάρω το xbox θα μπορώ να κατεβάζω τα τελεύταια update kai patch του FIFA ?? :rolleyes:

Δημοσ.

Θεωρητικά μπορείς να το αποφύγεις αν μπαίνεις μία στο τόσο, μόνο για τα updates. Αλλά εφόσον κανένας δεν ξέρει με ποιά ακριβώς κριτήρια μπανάρει η Microsoft, δεν νομίζω να είσαι ποτέ σίγουρος.

Υπ' όψιν ότι τα updates συνήθως κυκλοφορούν και στο Internet (πχ. marketplace.xboxmodder.com/updates ), οπότε μπορείς να τα περάσεις απευθείας στο σκληρό δίσκο, χωρίς να χρειαστεί να μπεις στο Xbox Live.

Δημοσ.

οk ευχαριστώ για τις πληροφορίες και κατι τελευταίο αυτά τα patch που λένε οτι θα βγάλει κάποτε η EA για τα πολλά bugs του career mode μπορώ να τα κατεβάσω από το pc και να τα περάσω στον σκληρό του xbox δηλαδή?

Δημοσ.
Θεωρητικά μπορείς να το αποφύγεις αν μπαίνεις μία στο τόσο, μόνο για τα updates. Αλλά εφόσον κανένας δεν ξέρει με ποιά ακριβώς κριτήρια μπανάρει η Microsoft, δεν νομίζω να είσαι ποτέ σίγουρος.

Υπ' όψιν ότι τα updates συνήθως κυκλοφορούν και στο Internet (πχ. marketplace.xboxmodder.com/updates ), οπότε μπορείς να τα περάσεις απευθείας στο σκληρό δίσκο, χωρίς να χρειαστεί να μπεις στο Xbox Live.

Μπορεις να μας γραψεις ακριβως σε ποιο φακελο του σκληρου δισκου θα τοποθετήσω τα δυο upadates που βρηκα απο το site που μας εγραψες. ευχαριστω

Δημοσ.

Σε παραπέμπω σε κάτι παρόμοιο που είχα γράψει για το NBA 2k10 πέρσι:

Πληροφορίες για την εγκατάσταση του patch, προς κάθε ενδιαφερόμενο:

1. Συνδέουμε το σκληρό του 360 με το PC, χρησιμοποιώντας το transfer cable που δίνεται μαζί με κάθε νέο 120άρη δίσκο
  2. Κατεβάζουμε και τρέχουμε το xplorer360 beta5 (για 20άρηδες δίσκους) ή το xplorer360 beta6 (για 120άρηδες). Εναλλακτικά παίζει και το xplorer360 beta xtreme2
  3. Αν έχετε Vista ή Win7 ίσως χρειαστεί να το τρέξετε σαν administrator (δεξί κλικ και "run as administrator")
  4. Πάτε στο File->Hard disk ώστε να συνδεθείτε με το δίσκο και στη συνέχεια στο partition3\cache
  5. Δεξί κλικ στον φάκελο cache (στο αριστερό μέρος της οθόνης) και "insert file". Επιλέγουμε το -αποσυμπιεσμένο- update που κατεβάσαμε από το link που ανέφερε ο deus
  6. Τέλος! Βάζετε το δίσκο πίσω στο 360, το ανάβετε και παίζετε (δεν θα δείτε κάποιο μήνυμα περί αναβάθμισης ή εγκατάστασης)

Συνεπώς σε ενδιαφέρει ο φάκελος "partition3\cache".

Δημοσ.
Σε παραπέμπω σε κάτι παρόμοιο που είχα γράψει για το NBA 2k10 πέρσι:

Συνεπώς σε ενδιαφέρει ο φάκελος "partition3\cache".

σε ευχαριστω πολυ. εισαι αψογος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...