_Marios_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδια. Μια ερωτηση.. Τι χρειαζεται για να πουλαω προιοντα μιας εταιριας στο σιτε μου? Δεν θα υπαρχει αποθηκη στην εταιρια.. ---------- Προσθήκη στις 18:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:35 ---------- Παιδια καααποιος
_Marios_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Laptop, τηλεορασης, Προιοντα της apple.. αλλα δε θα υπαρχει αποθηκη. οτι μου παραγγειλεις ασ πουμε το αγοραζω και στο στελνω καπως ετσι..
isay Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δηλαδή θα αγοράζεις από αλλού και θα το μεταπουλας σε μένα ή θα το παραγγέλνεις για μένα και το κανονικο μαγαζι θα το στέλνει απευθείας σε μένα;
_Marios_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ναι καπως ετσι.. δε θα εχω τιποτα στα χερια μου..
isay Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μάριε και εδώ έχεις μαύρα μεσάνυχτα για το πως λειτουργεί η αγορά. Έννοιες που πρέπει να μελετήσεις: -Κέρδος μεταπώλησης -Πωλήσεις B2B και B2C -Τιμολόγια και αποδείξεις αγοράς -Παροχή εγγύησης και υποστήριξη -ΦΠΑ, ΑΦΜ, λογιστής Εδώ μιλάμε για ακριβά και μεγάλα ηλεκτρονικά είδη, όχι gadgetακια από την κίνα με 1 ευρώ. Η άλλη σου επιχειρηματική ιδέα, βγήκε τελικά online ή χάθηκε κάπου στις 10 databases;
_Marios_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μπορω να τα πουλαω στο σιτε μου?. Η ερωτηση ειναι κατανοητη.
dewn735 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Σαν τα χιόνια... Καιρό είχα να ακούσω αυτή τη ψυχή... Από άποψη web design-development (μιας και εδώ ανέφερες το θέμα), για να πουλήσεις αέρα κοπανιστό δε χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από απλώς αέρα κοπανιστό. Εάν θέλεις όμως να είσαι και νόμιμος, χρειάζεσαι κάποια έδρα για την εταιρία σου, δικό σου (προφανώς) ΑΦΜ, μπλοκ αποδείξεων και ένα κάρο άλλες ιστορίες που μόνο ένας λογιστής θα μπορέσει να σου τα πει. ΥΓ: Που είναι τέλος πάντων η περιβόητη σελίδα; Με έχει φάει η περιέργεια!!
isay Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μπορω να τα πουλαω στο σιτε μου? ασε τα ακυρα που λες απο πανω. Η ερωτηση ειναι κατανοητη. Αφού η ερώτηση είναι κατανοητή (και πλήρης), ορίστε και μια απάντηση που είναι κατανοητή και από σένα Γράφεις στο site σου: Πωλούνται (και όχι πωλούντε) Τηλεόραση τάδε μοντέλο δείνα τιμή και υπολογιστής τάδε μοντέλο δείνα τιμή. Παραγγελία στο _marios@temailsou Αυτός που θα επικοινωνήσει μαζί σου, του λες να σου κάνει κατάθεση ή να σου τα βάλει στο paypal, μετά κάνεις την παραγγελία και παράδοση στο σπίτι του αγοραστή. Για το ποιος μοιράζει άκυρα ... ρίξε μια ματιά εδώ
_Marios_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Επομενως, η ερωτηση μου ειναι αν χρειαζετε καποια εγκριση-αδεια απο της εταιριες των οποιων τα προιοντα θα πουλας? Ασχετα απο αυτα που ανεφερες.. εδρα εταιριας κλπ.. ΥΓ. Θα γινει παρουσιασει σε πολλα site μεσα σε αυτα και το insomnia τον Αυγουστο.. οπως υπολογιζω. Υπομονη.. Η άλλη σου επιχειρηματική ιδέα, βγήκε τελικά online ή χάθηκε κάπου στις 10 databases; Ολα εγιναν οπως ακριβως ηθελα μη μου αγχώνεσαι χεχεχε
dewn735 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για το ποιος μοιράζει άκυρα ... ρίξε μια ματιά εδώ Δηλαδή; Επομενως, η ερωτηση μου ειναι αν χρειαζετε καποια εγκριση-αδεια απο της εταιριες των οποιων τα προιοντα θα πουλας? Από τη στιγμή που έχεις αποκτήσει νόμιμα (με αποδείξεις/τιμολόγια ή όποιο άλλο παραστατικό) τα προϊόντα αυτά και με σκοπό την εμπορία, δε μπορώ να βρω για ποιο λόγο θα πρέπει να ζητήσεις άδεια για τη μεταπώλησή τους. Εξαίρεση βέβαια αποτελούν προϊόντα που γράφουν με μεγάλα γράμματα "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ"!!!
isay Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δηλαδή; dewn ο φίλτατος Μάριος χαρακτήρισε άκυρα τα λεγόμενα μου και ως απάντηση για το ότι ο ίδιος ο Μαριος, μοιράζει άκυρα θέματα/ερωτήματα του παρέθεσα την συλλογή που είχες φτιάξεις (προς τιμή του) ;)
_Marios_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Από τη στιγμή που έχεις αποκτήσει νόμιμα (με αποδείξεις/τιμολόγια ή όποιο άλλο παραστατικό) τα προϊόντα αυτά και με σκοπό την εμπορία, δε μπορώ να βρω για ποιο λόγο θα πρέπει να ζητήσεις άδεια για τη μεταπώλησή τους. Εξαίρεση βέβαια αποτελούν προϊόντα που γράφουν με μεγάλα γράμματα "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ"!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ λενε αυτα που αγοράζεις απο περιοδικα κλπ.. Δηλαδη δε χρειαζεται καποια αδεια απο τις εταιρίες. ΟΟΟΚ μια χαραα. Σιγουρα ετσι? δε θα εχω στη κατοχη μου πραγματα..
dewn735 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ λενε αυτα που αγοράζεις απο περιοδικα κλπ.. Επίσης το λένε σε δείγματα, δοκιμαστικά προϊόντα, προϊόντα μιας χρήσης κτλ. Πρόσεξε, γιατί με αυτά που διαβάσει από εσένα το θεωρώ βέβαιο ότι θα σε πιάσουν κότσο. Σιγουρα ετσι? Το "σίγουρα" θα στο πει και θα στο υπογράψει δικηγόρος. Ξαναδιάβασε αυτό που σου έγραψα: Από τη στιγμή που έχεις αποκτήσει νόμιμα (με αποδείξεις/τιμολόγια ή όποιο άλλο παραστατικό) τα προϊόντα αυτά και με σκοπό την εμπορία, δε μπορώ να βρω για ποιο λόγο θα πρέπει να ζητήσεις άδεια για τη μεταπώλησή τους.
_Marios_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Επίσης το λένε σε δείγματα, δοκιμαστικά προϊόντα, προϊόντα μιας χρήσης κτλ. Πρόσεξε, γιατί με αυτά που διαβάσει από εσένα το θεωρώ βέβαιο ότι θα σε πιάσουν κότσο. Το "σίγουρα" θα στο πει και θα στο υπογράψει δικηγόρος. Ξαναδιάβασε αυτό που σου έγραψα: χεχε οχι ρε ολα οκ ! με ολα να ειναι νομιμο ας με πιασει οποιος θέλει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.