IMAndreas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα. Στο παλιό μου πληκτρολόγιο δούλευα media player χωρίς να το έχω φάτσα κάρτα με το κουμπί του πληκτρολογίου play/pause μια χαρά... Τώρα που έβαλα καινούργιο πληκτρολόγιο δεν μπορώ να το κάνω αυτό (δηλαδή το κουμπί δεν "πιάνει" εκτός και αν έχω βάλει το media player φάτσα κάρτα... Τι μπορώ να κάνω?
pgmank Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Έχεις εγκαταστήσει τους drivers του καινούριου σου πληκτρολογίου ;
profi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 #1 βαζεις το παλιό πληκτρολόγιο κ όλα μέλι γάλα #2 αν κ νομίζω τα έχουμε ξαναπεί αυτά....στις ρυθμίσεις των keys του MPC τικ το global media keys....ΑΛΛΑ συνήθως όποιο πρόγραμμα έχει ανοίξει πρώτο από αυτά που το χρησιμοποιούν(βλεπε winamp πχ που σε εμενα είναι πάντα ανοιχτό) στην καλύτερη το κρατάει για την πάρτυ του όταν τρέχουν όλα μαζί!ή το αγαπημένο μου...ξεκνάνε όλα μαζί την αναπαραγωγή! αν έχεις logitech install setpoint είναι καλό,όλες οι ρυθμίσεις μαζεμένες!αλλίως δες αν υπάρχει κάποιο software ... αλλίως για τον Music player ορίζεις άλλα hotkeys που σε βολεύουν για να τα έχεις κ τα 2 ανοιχτά ταυτόχρονα...αλλίως....εμμμμ...αυτά!δεν νομίζω να αξίζει να ψάξεις για regedit λύσεις ααααν υπάρχουν!
IMAndreas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 ε γενικά από registry λύνεται το θέμα πιστεύω αλλά όντως δεν αξίζει....... ΑΝ*** και με ένα καλό uninstaller που αφαιρεί και απομεινάρια από registry θα κάνω δουλειά....το πολύ πολύ με ένα φορματ βρε αδερφέ (χαχαχαχαχα). Όμως ψάχνω μια πιο εύκολη λύση. Τη ρύθμιση εκεί στο global keys την έχω... Βασικά μου ήρθε φλασιά....που αποθηκεύεται ένα αρχειάκι με τις ρυθμίσεις του media player? (θυμάμαι το συζητάγαμε παλιότερα για να έχω 2 προφιλ το ένα με ορισμένους αποκωδικοποιητές και το άλλο με άλλους). Αν το βρω αυτό τότε όλα τέλειωσαν...το διαγράφω και ξανακάνω ρυθμίσεις εκ νέου...
IMAndreas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ε γενικά από registry λύνεται το θέμα πιστεύω αλλά όντως δεν αξίζει.......ΑΝ*** και με ένα καλό uninstaller που αφαιρεί και απομεινάρια από registry θα κάνω δουλειά....το πολύ πολύ με ένα φορματ βρε αδερφέ (χαχαχαχαχα). Όμως ψάχνω μια πιο εύκολη λύση. Τη ρύθμιση εκεί στο global keys την έχω... Βασικά μου ήρθε φλασιά....που αποθηκεύεται ένα αρχειάκι με τις ρυθμίσεις του media player? (θυμάμαι το συζητάγαμε παλιότερα για να έχω 2 προφιλ το ένα με ορισμένους αποκωδικοποιητές και το άλλο με άλλους). Αν το βρω αυτό τότε όλα τέλειωσαν...το διαγράφω και ξανακάνω ρυθμίσεις εκ νέου... ξέρει κανείς γιατί δεν το βρίσκω...
profi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 μάλλον λες το .ini file ...γιατί να μην είναι στον φάκελο του MPC στο Programm files?
profi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 σε εμένα εκεί είναι...αν έχεις 64bit λειτουργικό,έχει 2 φακέλους program files!
IMAndreas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 τον φάκελο ΜPC τον βρίσκω.....αρχειάκι ini δεν βρίσκω μέσα....τι όνομα έχει?
profi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 mpc-hc64.ini μία μπακάλικη αλλά γρήγορη λύση είναι uninstall install κ σε ρωτάει σε ένα σημείο της εγκατάστασης αν θέλεις να κρατήσεις τις παλιές ρυθμίσεις,όπου πατάς όχι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.