myst77 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά είναι κάτι σαν το fifa10 στις κονσόλες
fearwhatnow Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Οχι δεν ειναι σαν το Fifa 10 των κονσολων, ουτε κατι αναμεσα σε Fifa 10/World Cup.Μπορει τα modes να ειναι ιδια αλλα το gameplay ειναι διαφορετικο στο pc και μου φαινεται καλυτερο απο το World Cup.Π.χ. οι κεφαλιες ειναι ακομη πιο δυνατες απο το World Cup και το AI σουταρει αρκετα εκτος περιοχης και δεν κανει γυρους!Ο τροπος που κινουνται οι παικτες ειναι πιο smooth και απο το Fifa11 demo του ps3 που παιζω ταυτοχρονα.Φυσικα δεν μιλαμε για γραφικα.Με 16χ ΑΑ ,16χ ΑF και clamp τα γραφικα ειναι πανεμορφα και δεν συγκρινονται με κανενα Fifa των κονσολων.Απο ο,τι βλεπω εχουν αφησει και ανοιχτο τον "κωδικα" με τις παραμετρους οποτε μπορει ευκολα να γινει και μια προσομοιωση απο modders του pro passing+.
Anubis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Πως εβαλες τοσα φιλτρα στο ντεμο?..Εμενα με αφηνει 16Af 6AA Εγω λεω για το τι εχει αφησει να εννοηθει/εχει πει η ΕΑ
papeipa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Οχι δεν ειναι σαν το Fifa 10 των κονσολων, ουτε κατι αναμεσα σε Fifa 10/World Cup.Μπορει τα modes να ειναι ιδια αλλα το gameplay ειναι διαφορετικο στο pc και μου φαινεται καλυτερο απο το World Cup.Π.χ. οι κεφαλιες ειναι ακομη πιο δυνατες απο το World Cup και το AI σουταρει αρκετα εκτος περιοχης και δεν κανει γυρους!Ο τροπος που κινουνται οι παικτες ειναι πιο smooth και απο το Fifa11 demo του ps3 που παιζω ταυτοχρονα.Φυσικα δεν μιλαμε για γραφικα.Με 16χ ΑΑ ,16χ ΑF και clamp τα γραφικα ειναι πανεμορφα και δεν συγκρινονται με κανενα Fifa των κονσολων.Απο ο,τι βλεπω εχουν αφησει και ανοιχτο τον "κωδικα" με τις παραμετρους οποτε μπορει ευκολα να γινει και μια προσομοιωση απο modders του pro passing+. +10000000000000000 κινηση πιο smooth, κεφαλιες ,βελτιωση των σουτ,τερματοφυλακες!!!!!!!καμοια σχεση δεν εχουν με του 10! Οι διαφορες μεταξυ console 11 και pc 11,μετα απο αρκετες ωρες καψιμο ειναι: 1)Pro passing+ 2)Πανηγυρισμοι 3)Τα τακλιν,στις κονσολες εχω 100% ακριβεια γενικα εχεις μια αισθηση καλυτερου ελενγου του αμυντικου. 4)Handball,edit Net(Διχτυα),η παπαρια που τρεχει με το αναλογικο 5)Replay Gallery Δεν ξερω αν εχω ξεχασει κατι. Εμενα δεν με αφηνει για 16χMSΑΑ Uploaded with ImageShack.us
fearwhatnow Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Απο CP βαλτε τις ρυθμισεις.Επισης πριν λιγη ωρα ανακοινωθηκε απο modders οτι εχουν αποκωδικοποιησει ολα τα αρχεια και ερχεται Kitserver αλλα και αλλαγες στο gameplay και στα ratings των παικτων.
papeipa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Απο CP βαλτε τις ρυθμισεις.Επισης πριν λιγη ωρα ανακοινωθηκε απο modders οτι εχουν αποκωδικοποιησει ολα τα αρχεια και ερχεται Kitserver αλλα και αλλαγες στο gameplay και στα ratings των παικτων. Αρε καψιμο,τους περιμενουμε με τρελα!!!!!! Συγνωμη αλλα cp?Αν δεν σου ειναι κοπος για πες.....
Anubis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 control panel..ειτε απο το catalyst control center η απο το αντιστοιχο της nvidia
fearwhatnow Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Απο control panel της καρτας γραφικων.
frou-frou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι λίγο εύκολο έβαλα τελευταίο επίπεδο και πάλι κερδίζω 2-0 εύκολα. Μήπως επειδή είναι demo; Eλπίζω στην τελικη έκδοση να είναι πιο δύσκολο.
explorer21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Και εμένα μου φαίνεται πολύ εύκολο αν και πιστεύω γι'αυτο φταίει που είναι demo.Κατά τ'άλλα το παιχνίδι είναι πολύ καλό αν και δεν έχω βρει αλλαγές σε σχέση με το world cup(με το fifa10 δεν είχα ασχοληθεί).
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά είναι κάτι σαν το fifa10 στις κονσόλες Δεν έχω παίξει πάαααααρα πολλά παιχνίδια και στα δύο αλλά γενικά νομίζω ότι έχουν μικροδιαφορές. Πχ. τα σουτ στο PC μου μοιάζουν πιο κοντά στου Fifa10/console, δεν είναι τόσο δυνατά όσο του WC2010 και μετά. Οι κεφαλιές όμως είναι σαν του WC2010. Τα πέναλτι είναι σαν του Fifa10. Οι σέντρες σαν του WC2010. Το πόσο πολύ συγχωρεί το manual σουτ μου φάνηκε σαν το Fifa10, καθώς το WC συγχωρούσε περισσότερο. Στο Fifa11/PC δυσκολεύομαι περισσότερο με manual σουτ. Γενικά δεν πειράζει αν δεν είναι τόσο καλό όσο το Fifa11/console, γιατί σε PC έχει πολύ καλύτερα γραφικά, έρχονται αλλαγές σε player/ball physics, kitservers, κλπ.
jvgrjohn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι λίγο εύκολο έβαλα τελευταίο επίπεδο και πάλι κερδίζω 2-0 εύκολα. Μήπως επειδή είναι demo; Eλπίζω στην τελικη έκδοση να είναι πιο δύσκολο. Συγγνώμη αλλά στο demo είναι απενεργοποιημένη η επιλογή δυσκολίας πως εσύ έπαιξες στο τελευταίο επίπεδο??? Από που το άλλαξες γιατί μέσα δεν με αφήνει.
Anubis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει βγει ενα αρχειακι..Σου παραθετω το δικο μου // Extra RNA settings.. SKIP_BOOTFLOW=1 //[FIFARNA] //SERIALIZE=1 // DIFFICULTY LEVEL // 0 = AMATEUR // 1 = SEMI-PRO // 2 = PRO // 3 = WORLDCLASS // 4 = LEGENDARY DEFAULT_DIFFICULTY_LEVEL = 2 //even number HALF_LENGTH=5 [] Αποθηκευση ως rna.ini και Χ:\Program Files\EA Sports\FIFA 11 Demo\Game
speedy23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω παίξει πάαααααρα πολλά παιχνίδια και στα δύο αλλά γενικά νομίζω ότι έχουν μικροδιαφορές. Πχ. τα σουτ στο PC μου μοιάζουν πιο κοντά στου Fifa10/console, δεν είναι τόσο δυνατά όσο του WC2010 και μετά. Οι κεφαλιές όμως είναι σαν του WC2010. Τα πέναλτι είναι σαν του Fifa10. Οι σέντρες σαν του WC2010. Το πόσο πολύ συγχωρεί το manual σουτ μου φάνηκε σαν το Fifa10, καθώς το WC συγχωρούσε περισσότερο. Στο Fifa11/PC δυσκολεύομαι περισσότερο με manual σουτ. Γενικά δεν πειράζει αν δεν είναι τόσο καλό όσο το Fifa11/console, γιατί σε PC έχει πολύ καλύτερα γραφικά, έρχονται αλλαγές σε player/ball physics, kitservers, κλπ. Επειδη επαιξα και διπλο, μπορω να πω οτι μοιαζει περισσοτερο στο fifa 10 console.Σαν να επαιζα online fifa 10 μου εμοιαζε το διπλο του 11, με αρκετα γρηγορο ρυθμο(παρ'οτι στο normal) και με την παιδικη ασθενεια των fullback να παιζουν onside τους αντιπαλους.
jvgrjohn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Θα ανοίξω δηλαδή ένα txt και θα γράψω αυτά μέσα και μετά θα το αποθηκεύσω όπως μου είπες??? Άκυρο φίλε το κατάλαβα.Κατέβασα το αρχείο και θα κάνω την αντιγραφή.Όλα καλά σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.