Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίζεται σε Manual ; Γενικά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο αλλάζει η δυσκολία από το ini, πέραν του professional (παράμετρο 2) και της default επιλογής.

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε δοκίμασε το κλασικό κόλπο. Εναντίον του ΑΙ οι πάσες σε semi και όλα τα άλλα manual. Εννοείται σε διπλό τα πάντα όλα manual!

Δημοσ.
Ε δοκίμασε το κλασικό κόλπο. Εναντίον του ΑΙ οι πάσες σε semi και όλα τα άλλα manual. Εννοείται σε διπλό τα πάντα όλα manual!

Μου κάνει εντύπωση που τα παιδιά το βρίσκουν εύκολο, με όλα στο manual το παιχνίδι γίνεται αρκετά ποιο Simulation και απαιτεί ιδιαίτερη ακρίβεια και συγχρονισμό. Εννοείται ότι η AI είναι ποιο ακριβής και σε ανεβασμένο επίπεδο σε δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Ως εκ τούτου δε το βρίσκω και εύκολο όπως ειπώθηκε...

Δημοσ.
Μου κάνει εντύπωση που τα παιδιά το βρίσκουν εύκολο, με όλα στο manual το παιχνίδι γίνεται αρκετά ποιο Simulation και απαιτεί ιδιαίτερη ακρίβεια και συγχρονισμό. Εννοείται ότι η AI είναι ποιο ακριβής και σε ανεβασμένο επίπεδο σε δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Ως εκ τούτου δε το βρίσκω και εύκολο όπως ειπώθηκε...

Επίσης απαιτεί υπομονή και χτίσιμο του παιχνιδιού ενώ τα γκολ μπαίνουν πιο δύσκολα. Φυσικά με manual σουτ τα μακρινά γκολ είναι πολύ πιο εντυπωσιακά.

Δημοσ.

Αν έχεις joypad κάνεις τις περισσότερες και απλούστερες τρίπλες με αριστερό trigger (L2) και δεξί αναλογικό στικ*. Τώρα αν κάποιος έχει τη διαστροφή να παίζει τέτοιο ποδοσφαιράκι με πληκτρολόγιο, φαντάζομαι ότι με κάμποσους συνδυασμούς κουμπιών θα μπορεί να κάνει μερικές από τις κινήσεις που υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να σκαλίσει λίγο τις default ρυθμίσεις.

* δες σχετικά tutorials στο youtube γιατί το παιχνίδι έχει ΠΑΡΑ πολλές κινήσεις, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που τις ξέρουν όλες...

Για παράδειγμα...

Δημοσ.
Εχει ειπωθει οτι και με την αλλαγη του ini η δυσκολια του AI δεν ανεβαινει πανω απο pro οποιο νουμερο και να βαλει καποιος.

Ε πάντα εννοούμε να παίζουμε νορμάλ,και όχι να τα πειράζουμε αυτά .:mrgreen:

Δημοσ.

Το FIFA 11 δεν είναι τέλειο. Θα ήταν τέλειο αν είχαν βάλει τον jimmy jump να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο σε τυχαίους αγώνες.

Ας υπογράψει ένα συμβόλαιο η ΕΑ με αυτό τον τύπο.Πιστεύω ότι το αξίζει.

Δημοσ.
Αν έχεις joypad κάνεις τις περισσότερες και απλούστερες τρίπλες με αριστερό trigger (L2) και δεξί αναλογικό στικ*. Τώρα αν κάποιος έχει τη διαστροφή να παίζει τέτοιο ποδοσφαιράκι με πληκτρολόγιο, φαντάζομαι ότι με κάμποσους συνδυασμούς κουμπιών θα μπορεί να κάνει μερικές από τις κινήσεις που υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να σκαλίσει λίγο τις default ρυθμίσεις.

* δες σχετικά tutorials στο youtube γιατί το παιχνίδι έχει ΠΑΡΑ πολλές κινήσεις, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που τις ξέρουν όλες...

Για παράδειγμα...

Το χειριστήριο του xbox360 έχω. Οκ, βρήκα τα κόλπα, έχοντας πατημένο το LTrigger, αλλά αυτά που δείχνει στο video δε μπορω να τα κάνω με τίποτα..

Δημοσ.

Ε ναι, αυτά παραείναι advanced, ούτε κι εγώ μπορώ να τα κάνω (πόσο μάλλον να τα θυμάμαι κιόλας!) Υπάρχουν όμως πιο βασικά tutorials που δείχνουν πιο απλές τρίπλες, όπως πχ. αυτό:

Είναι από το περσινό Fifa αλλά δουλεύουν και φέτος. Το βίντεο βέβαια δείχνει ελάχιστες κινήσεις, αλλά καταλαβαίνεις το νόημα. Υπ' όψιν ότι δεν κάνουν όλοι οι παίχτες όλες τις κινήσεις, εξαρτάται από την ικανότητα του κάθε ποδοσφαιριστή. Για παράδειγμα μια φορά κι ένα καιρό μπορούσα να κάνω το αγαπημένο μου "κουνελάκι" (L2+πάτημα right stick) με όλους τους παίχτες, αλλά από πέρσι το κάνουν μόνο οι καλοί.

Δημοσ.

Είναι από το περσινό Fifa αλλά δουλεύουν και φέτος. Το βίντεο βέβαια δείχνει ελάχιστες κινήσεις, αλλά καταλαβαίνεις το νόημα. Υπ' όψιν ότι δεν κάνουν όλοι οι παίχτες όλες τις κινήσεις, εξαρτάται από την ικανότητα του κάθε ποδοσφαιριστή. Για παράδειγμα μια φορά κι ένα καιρό μπορούσα να κάνω το αγαπημένο μου "κουνελάκι" (L2+πάτημα right stick) με όλους τους παίχτες, αλλά από πέρσι το κάνουν μόνο οι καλοί.

Αυτο έχει νόημα και αν κάποιοι top class παικτες κάνανε και κάποιες δικές του τότε θα ήταν υπέροχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...