Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά μάλλον στο demo δεν μπορεί να μπεί το τελευταίο επίπεδο δυσκολίας ακόμα και με το extra αρχειάκι.

Μέχρι professional μπορούμε να παίξουμε.

Για αυτό μου φαινόταν πολύ εύκολο.

Δημοσ.
Εχει ειπωθει οτι και με την αλλαγη του ini η δυσκολια του AI δεν ανεβαινει πανω απο pro οποιο νουμερο και να βαλει καποιος.

Ετσι ειναι.Το εγραψα προχθες.

Δημοσ.

δεν έχω παίξει ούτε μια φορά τέτοιου είδους games. αποφάσισα να "ασχοληθώ" τελικά με το FIFA αντί του PRO. πότε κυκλοφορεί κανονικά? έχετε να προτείνετε κάποιο καλό/φτηνό χειριστήριο ?

Δημοσ.

1η Οκτωβρίου κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Τώρα για το χειριστήριο, κοίτα οτι σε βολεύει, εγώ προσωπικά είμαι keybordakias στο FIFA αλλά μάλλον φέτος θα αλλάξω μεριά και θα πρέπει να πάρω χειριστήριο..

Δημοσ.

Δεν γίνεται βρε παιδιά, δεν παίζεται αυτό το πράγμα με πληκτρολόγιο, πώς να το κάνουμε? Ακόμα και να πει κάποιος ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι τρίπλες που έχει το παιχνίδι (που φυσικά με keyboard είναι αδύνατον να γίνουν), ας σκεφτεί ότι θα παίζει τα πάντα όλα στο assisted. Όταν όλοι συμφωνούμε ότι η μαγεία του παιχνιδιού είναι στο manual. Χάνει το μισό παιχνίδι, επειδή δεν θέλει να δώσει 10-20-30 ευρώ και να μάθει να παίζει με joypad.

Δημοσ.

Εύκολο το λες να μάθει κανείς να παίζει με joypad????

Υπάρχει κανένα joystick που να αναγνωρίζει όλα τα πλήκτρα του fifa και του pes ???

Κάτι που να έχει μοχλό και μερικά κουμπάκια δηλαδή ??? Κάτι που να φέρνει στα TOMAHAWK της Amiga δηλαδή.

Αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο παρακαλώ ενημερώστε με.

Αυτό για παράδειγμα παίζει fifa ???

http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Joysticks/CMS-Pc-6-Button-Pacman.htm

Δημοσ.

Αχ, το tomahawk, που το θυμήθηκες. Τότε θέλαμε ένα κουμπί στο Kick Off, τώρα δεν μας φτάνουν ούτε 10.

Αυτό εδώ κοίτα http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00035

Ούτως ή άλλως τα κουμπιά του fifa και του pro είναι πρακτικά τα ίδια. Γενικά για αυτά τα ποδοσφαιράκια θέλεις ένα joypad που να έχει οπωσδήποτε 4 triggers, 4 κουμπιά και δύο αναλογικούς μοχλούς (ενδεχομένως και "σταυρό, select και start). Τώρα πια όλα έτσι είναι.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169

δεν ξέρω,αλλά το προτείνω συνέχεια αυτό :) ..Έχω 2 από αυτά,και γίνεται χαμός.. 100% συμβατό είναι..Και άμα έχεις και την δόνηση,όταν τρέχεις πολύ και κουραστεί ο παίκτης,νιώθεις τους σφυγμούς του,και όσο τον κουράζεις τόσο πιο έντονο είναι! Σε κλαδεύουν; Είναι λες και σε χτύπησε μετεωρίτης,και τρέμουν τα χέρια. Σουτάρεις και χτυπάς δοκάρι; Μια ξερή δόνηση πάλι στα χέρια. Είναι άλλη εμπειρία πιστεύω όταν γίνεται αυτό.Εμένα προσωπικά με πωρώνει αρκετά.

Έχει 14 κουμπιά πάνω που μπορείς να προγραμματίσεις τα 13.. έχει d-pad και αναλογικό.. Συν την δόνηση,συν ότι είναι ασύρματο,και κάθεσαι χαλάρα και άνετος στον καναπέ και παίζεις που λέει ο λόγος. Και πολύ καλή αυτονομία με τις μπαταρίες του,και εργονομικό,κάθεται άριστα στα χέρια .

Είναι ακριβό βλέπω στην ελλάδα,αλλά από αγγλία τα είχα πάρει από τα currys 20λίρες το ένα. Πιστεύω τέτοιο gamepad το παίρνεις μια φορά,και τέρμα,το έχεις για πάντα.

Με πληκτρολόγιο δεν παίζεται αυτό το πράγμα.Θυμάμαι που έπαιζαν οι φίλοι μου,παλιά φίφα με πληκτρολόγιο,για μένα ούτε καν..Δεν μπορούσα να το συνηθίσω.Πώς θα κάνεις κίνηση 360;Μόνο άμα βάλεις μαζί και το ποντίκι,αλλά έλεος..

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα τέτοιο (ενσύρματο όμως, παλιότερο μοντέλο) και όντως είναι σκυλί, το παραδέχομαι. Στο μόνο που με χαλάει είναι στη θέση του αριστερού στικ (έχω μάθει το layout του 360 controller) και στο ότι τα R2/L2 δεν είναι αναλογικά. Πολύς κόσμος όμως το έχει συνηθίσει και πουλάει τρελά (ας όψεται ότι μοιάζει πολύ με τα pads των playstation).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...