Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βγήκε proper. Πάντως έπαιξα τώρα την κονσολάδικη έκδοση και νομίζω είναι κάμποσο καλύτερη από το demo του PC. Για να το θέσω αλλιώς, όποιος έχει κονσόλα είναι πιθανότερο ότι θα προτιμήσει να το παίξει εκεί. Εννοείται βέβαια πως θα τα ελέγξω και τα δύο.

Δημοσ.
Verified..:-)

Link???Στο abgx360 δε βρηκα τιποτα,αλλα μαλλον μιλαμε γι' αλλο πραγμα.Λαθος μου,επρεπε να ειχα ποσταρει στο Console Games forum.Σορυ!

Δημοσ.

Επαιξα ενα παιχνιδι και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες.Επαιξα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος,το γηπεδο πολυ καλη απεικονιση της Τουμπας.Μια στιγμη ακουστηκε ακουστηκε απο τα μεγαφωνα του γηπεδου μια ανακοινωση στα ελληνικα:shock:.Τις φατσες των παικτων δεν μπορεσα να τις δω καλα γιατι με το πληκτρολογιο δεν μπορεις να ζουμαρεις στα προσωπα τους.Παντως οι κινησεις των παικτων ηταν πολυ ρεαλιστικες.Ειδικα ο Ιβιτς ηταν ολοιδιος με την πραγματικοτητα στις κινησεις του.Αυτα μεχρι στιγμης.Και για την ιστορια το παιχνιδι εληξε 2-1 με δυο γκολ του μουσλι.

Edit:Ξεχασα να πω οτι η database ειναι πολυ καλα ενημερωμενη,εχει ολες τις μεταγραφες της τελευταιας στιγμης απο 'τι ειδα.

Δημοσ.

Είναι το πρώτο σου nextgen Fifa? Οι ανακοινώσεις στα ελληνικά έχουν μπει από το Euro2008 και τα rosters είναι πάντα αρκετά ακριβή (σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με τα αίσχη του Pro).

Εκπληκτικό παιχνίδι, επιτέλους και σε PC.

Δημοσ.
Είναι το πρώτο σου nextgen Fifa? Οι ανακοινώσεις στα ελληνικά έχουν μπει από το Euro2008 και τα rosters είναι πάντα αρκετά ακριβή (σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με τα αίσχη του Pro).

Εκπληκτικό παιχνίδι, επιτέλους και σε PC.

Ναι δεν εχω παιξει το fifa σε κονσολες.Παντως η ολη ατμοσφαιρα ηταν καταπληκτικη...

Δημοσ.

προτημιστε την εκδοση των RELOADED...η αλλες δεν ειναι καλες...

FIFA 11-RELOADED

απο τις επιλογες του xbox λογικα τα αντιστοιχα γραφικα θα ειναι στο high??(δεν το κατεβασα ακομα για xbox γιατι τα εχει παιξει το driver του και δε διαβαζει τα dvd)...

Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν θα υπάρχει το goalkeeper mode στην έκδοση για pc?

Όχι. Ούτε το Personality+, ούτε το Pro passing, ενώ το online θα έχει μέχρι 5vs5 (αντί για 11vs11 στις κονσόλες).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...