vocals_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Και παίζει να βγει και κανά patch για τα κάμποσα bugs που έχει ;
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλά δεν έχει champions league? Έτοιμο όχι. Άλλωστε τα δικαιώματα τα έχει το Pro (από τα ελάχιστα καλά που έχει). Μπορείς όμως μέσω του custom tournament να φτιάξεις διοργάνωση ακριβώς στο στιλ του CHL (με ομίλους, φάση των 16 κλπ)
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Έτοιμο όχι. Άλλωστε τα δικαιώματα τα έχει το Pro (από τα ελάχιστα καλά που έχει). Μπορείς όμως μέσω του custom tournament να φτιάξεις διοργάνωση ακριβώς στο στιλ του CHL (με ομίλους, φάση των 16 κλπ) Όπως και αν παίζεις σεζον,έχει uefa και ch lg,με άλλο όνομα. Καλά δεν έχει champions league? Δεν είχε ποτέ,αλλά είναι όπως είπε ο nzeppos .
PCM Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα πρόβλημα με το fifa, δεν γίνεται να παίξουν 3 άτομα στην ίδια ομάδα? Γιατι, τι παίζει? Εκεί που διαλέγεις sides μπορούνε μόνο 2 άτομα σε κάθε team, ξέρει κανεις πως φτιάχνεται αυτό?
magoofhs25 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 παιδες μια ερωτηση. εχω το φιφα στο λαπτοπ.επειδη ειμαι πολυ πισω απο αποψη καρτας γραφικων(256) κατεβασα ολες τις ρυθμισεις προς τα κατω και παιζω κανονικα γιατι πριν κολλαγε και ηταν πολυ αργο. ομως στο παιχνιδι στο νετ παρα το οτι εχω ανοιξει τα πορτς και εχω και σχετικα καλη συνδεση (περιπου 7μππς) μου κολλαει αρκετα(ενω στο παιχνιδι χωρις συνδεσης οχι). υπαρχει περιπτωση να φταιει και γι αυτο η καρτα γραφικων η φταιει η συνδεση??
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 υπαρχει περιπτωση να φταιει και γι αυτο η καρτα γραφικων η φταιει η συνδεση?? Μάλλον όλο το λαπτοπ φταίει.. Κάνε update την κάρτα,αν δεν την έχεις κάνει...αν και δεν νομίζω να δεις χαρά.
VITREOUS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Σίγουρα το λάπτοπ θα φταίει. Αν και δεν νομίζω να σου φτιάξει κάτι, είναι next generation και έχεις 256 ΜΒ κάρτα γραφικών xD
tiniakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 με laptop με geforce 9600m gt είμαι οκ για το online? από που να το πάρω φτηνά το παιχνίδι?
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Πού να δεις και στο Fifa09 που έδινε κόκκινη για τέτοιο μαρκάρισμα σε δικό σου παίχτη (χωρίς καν να σφυρίξει φάουλ)! Ευτυχώς το έφτιαξαν με patch.
Wintermute23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το σφύριξε εις βάρος σου? Εμένα πάντως μου αρέσει που γίνονται αυτά γιατί βλέπεις το interaction των σωμάτων.
papeipa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Κανει τακλιν καθαρο πανω στη μπαλα αλλα στο πεσιμο του παιχτη βρησκει την μπαλα με το χερι και σφυριζει φαουλ......μην ψαρωνετε.
magoofhs25 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον όλο το λαπτοπ φταίει..Κάνε update την κάρτα,αν δεν την έχεις κάνει...αν και δεν νομίζω να δεις χαρά. Σίγουρα το λάπτοπ θα φταίει. Αν και δεν νομίζω να σου φτιάξει κάτι, είναι next generation και έχεις 256 ΜΒ κάρτα γραφικών xD ευχαριστω παιδες
mynam3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Με το edit των παικτων εχει βγαλει κανεις ακρη? Παω να πειραξω μερικα στατς και δεν με αφηνει παρα μονο αν αφαιρεσω π.χ απο το attacking 4 μοναδες και τις βαλω στο defending
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.